ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πλούσιο θέαμα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Trial

πλούσιο-θέαμα-στο-πανελλήνιο-πρωτάθλ-346086

Tην Κυριακή 30 Αυγούστου 2015, η Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Βόλου (ΜΟΤΟ.ΛΕ.Β) συνέχισε την παράδοση των επιτυχημένων αγωνιστικών διοργανώσεων & διοργάνωσε, υπό την αιγίδα της Αθλητικής Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Α.ΜΟΤ.Ο.Ε.), τον 3ο αγώνα του πανελληνίου πρωταθλήματος Trial στο Βόλο, στην περιοχή του Αγ. Ονουφρίου.

Ο αγώνας έγινε με καλό καιρό & υψηλές θερμοκρασίες, στην κύτη του ποταμού μέσα στην πυκνή σκιά των πλατανιών και κατά γενική ομολογία των συμμετεχόντων ήταν άλλη μια οργανωτική επιτυχία της ΜΟΤΟ.ΛΕ.Β.

Η διάρκεια του αγώνα ήταν 180 λεπτά με το μέγεθος της διαδρομής του αγώνα να είναι 1,4 χλμ με 6 ειδικές που εκτελέστηκαν 3 φορές (3 κύκλους), δηλαδή συνολικά 4,2 χλμ και 18 ειδικές σε ένα πολύ όμορφο, ποικιλόμορφο ιδιαίτερο τερέν, που παρόλο που κούρασε αρκετά τους αθλητές δεν χρειάσθηκε να ξεπεράσουν τις 3 ώρες για τον τερματισμό τους!

Στο άψογο κλίμα συνέβαλαν όλοι, ανεξαίρετως, οι αθλητές που με το υψηλό αγωνιστικό ήθος αλλά και την ζεστή, σχεδόν παρεϊστικη, συμπεριφορά τους, χάρισαν απλόχερα στους πολυάριθμους θεατές πλούσιο θέαμα που ανταμείφτηκε με το θερμό χειροκρότημα τους. Αξίζει να σημειωθεί πως παρ όλες τις αντίξοες συγκυρίες που όλοι βιώνουμε οι 17 συμμετοχές ήταν ένα πολύ ικανοποιητικό νούμερο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Trial που αναβιώνει.

Υπήρξαν μόνο δύο εγκαταλείψεις χωρίς κάποιον τραυματισμό που να χρειαστεί να επέμβει το παρευρισκόμενο ιατρικό team της INTERSALONIKA που μαζί με την Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας εξασφάλισαν την ασφάλεια του αγώνα.

Τέλος πρέπει να αναφερθεί πως ένα μεγάλο ευχαριστώ πραγματικά αξίζει στους χορηγούς μας και τα λοιπά μέλη της ΜΟΤΟ.ΛΕ.Β που συνέβαλαν γι αυτήν την άψογη διοργάνωση.

Τα αποτελέσματα έχουν ώς εξής:

Κατηγορία Α 1ος ΚΑΡΕΤΣΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ – Ε.Δ.Ο., 2ος ΚΑΜΠΑΡΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – ΜΟ.Λ.Π, 3ος ΛΟΥΚΑΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ – ΛΕ.ΔΙ.ΛΑ

Κατηγορία Β 1ος ΒΕΖΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – Α.Ο.Λ.Μ.Ο, 2ος ΜΑΡΟΥΛΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ – ΜΟ.Λ.Π, 3ος ΠΑΓΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΑΓΓΕΛΟΣ – ΜΟ.Λ.Π

Κατηγορία junior 1ος ΕΥΜΟΡΦΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΜΟ.Λ.Π

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου