ΤΟΠΙΚΟ

Παραδόθηκε στην ανωτερότητα του Αιγινιακού ο Ρήγας

παραδόθηκε-στην-ανωτερότητα-του-αιγι-33154

Την ήττα με 4-1 γνώρισε ο Ρήγας στην έδρα του πρωτοπόρου της κατηγορίας Αιγινιακού και πλέον βάζει πλώρη για το επόμενο ματς με τον Πιερικό που αντιμετωπίζει στο Βελεστίνο.

Οι κυανόλευκοι έχοντας πετύχει το στόχο της παραμονής τους, αγωνίσθηκαν δίχως άγχος στο Αιγίνιο.

Αντιθέτως, ο Αιγινιακός συνεχίζει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και την επόμενη αγωνιστική θα ταξιδέψει στην Αρτα που θα αντιμετωπίσει το δεύτερο της βαθμολογίας Καραϊσκάκη, που στραβοπάτησε στη Νέα Αγχίαλο.

Ο αγώνας

Ο Αιγινιακός έβαλε μπροστά τα πολυβόλα του και στο τέλος του πρώτου μέρους το σκορ είχε ήδη φτάσει στο 3-0. Οι γηπεδούχοι έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου από νωρίς.

Στο 2ο κιόλας λεπτό το κοντινό σουτ του Πέντα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι του Κεφαλά και το γκολ ήρθε οκτώ λεπτά αργότερα.

Ο Γκούρτσας μετά από κόρνερ του Γιαζιτζόγλου, με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Ωστόσο, δεν πέρασαν τρία λεπτά και οι γηπεδούχοι ζευγάρωσαν τα τέρματά τους. Ο Πέντα με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το 2-0.

Οι κυανόλευκοι έδειχναν ανήμποροι να αντιδράσουν και στο 41ο λεπτό δέχτηκαν και τρίτο τέρμα. Ο Γκούρτσας μετά από κόντρες μέσα στην περιοχή έγινε αποδέκτης της μπάλας και με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στην επανάληψη, ο Ρήγας ανέβασε την απόδοσή του, ισορρόπησε το ματς και κατάφερε να σκοράρει.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι είχαν τον πρώτο λόγο. Στο 47’ το δοκάρι του Κεφαλά σταμάτησε την προσπάθεια του Γκούρτσα, με τον ίδιο ποδοσφαιριστή να βλέπει και πάλι το σουτ του στο 55’ να σταματά εκ νέου στο οριζόντιο δοκάρι του Ρήγα.

Είχε προηγηθεί μία ευκαιρία με τον Κορέτα στο 53ο λεπτό, ο οποίος μέσα από την περιοχή δεν κατάφερε να σκοράρει.

Στο 62’ ο Ρήγας κατάφερε να μειώσει σε 3-1. Ο Γκίκας εκτέλεσε φάουλ, δίνοντας πάσα στον Σπαθή, ο οποίος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο βάθος των δικτύων του Τόλιου.

Οι γηπεδούχοι, ωστόσο, δεν άφησαν αναπάντητο το τέρμα του αρχηγού των κυανόλευκων, αφού τέσσερα λεπτά αργότερα ο Αραμπατζής πραγματοποίησε ένα σουτ, το οποίο αρχικά κόντραρε στην πλάτη του Γκάγκα, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Κεφαλά.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ – ΡΗΓΑΣ 4-1

Γ’ Εθνική – 30η Αγωνιστική

Σκόρερ: (10’, 41’ Γκούρτσας, 13’ Πέντσα, 66’ Αραμπατζής – 62’ Σπαθής)

Διαιτητής: Σημαιάκης (Χαλκιδικής)

Βοηθοί: Κελαζόγλου, Μαλανδρής (Χαλκιδικής)

ΡΗΓΑΣ (Μπακάλης): Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου (46’ Γκίκα), Γκάγκας, Σπαθής, Γούτσιος, Αλεξίου, Τσίπι (59’ Λάμπρου), Γεωργατζής (86 Αποστολίδης), Κορέτα, Ζενούνι, Σέττος.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Αμανατίδης): Τόλιος, Αραμπατζής, Γιαζιτζόγλου, Ράτκο, Λιόλιος, Σαββίδης, Τάντιτς, Οικονόμου, Γκούρτσας (57’ Κουτσοσπύρος), Ντίντακ (46’ Αντωνιάδης), Πέντα (46’ Ζούρκος).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου