ΤΟΠΙΚΟ

Εύκολο απόγευμα για Ακρόπολη, 3-0 τον Αίαντα Σούρπης

εύκολο-απόγευμα-για-ακρόπολη-3-0-τον-αία-32101

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα η Ακρόπολη επικράτησε με 3-0 του Αίαντα Σούρπης και ανέβηκε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα σε ένα παιχνίδι όπου και τα τρία τέρματα της αναμέτρησης σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν ιδιαίτερα κινητικοί χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες για να πάρουν προβάδισμα στο παιχνίδι. Αρχικά ο Κόκκας από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα άουτ με τον Αξιώτη λίγα λεπτά αργότερα από την μικρή περιοχή να στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ με την τελευταία καλή ευκαιρία του πρώτου μέρους να καταγράφεται στο 45’ με τον Μόσιο από θέση τετ-α-τετ να νικιέται από τον Χαλάτση.

Οι επιθετικές προσπάθειες των γηπεδούχων απέδωσαν τελικά καρπούς στο 65’, με τον Μιχολίτση λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο να σκοράρει, μετά από παράλληλο γύρισμα του Αξιώτη. Το 2-0 σημείωσε στο 79’ ο Χάνος με σουτ εκτός περιοχής στέλνοντας την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Χαλάτση, με τον Παγώνη στο αμέσως επόμενο λεπτό με πλασέ ύστερα από σέντρα του Κόκκα να διαμορφώνει το τελικό 3-0. Οι φιλοξενούμενοι σε μια πολύ μέτρια εμφάνιση απείλησαν μονάχα σε δύο περιπτώσεις από μια σε κάθε μέρος με τον Χειλά να μην μπορεί να βρει δίχτυα.

ΑΚΡΟΠΟΛΗ-ΑΙΑΣ 3-0

Σκόρερ: (65’ Μιχολίτσης, 79’ Χάνος, 80’ Παγώνης)

ΑΚΡΟΠΟΛΗ (Ακτσιαλής): Ανατολής, Παπαεμαννουηλίδης(63’ Μιχολίτσης), Τ. Κολυμήτρας, Κ. Κολυμήτρας, Πασσιάς, Μαυρίδης, Χάνος, Μόσιος (79’ Βλιώρας), Τσουκάλης (35’ Τσιαντής), Κόκκας, Αξιώτης (68’ Παγώνης).

ΑΙΑΣ (Κατσαμπέκης): Χαλάτσης, Μπούρας, Ξηροκώστας, Πλαβός, Καλοδήμος, Τσάτσος, Κ. Κατσαβριάς, Αθ. Κατσαβριάς, Χειλάς, Χριστέλλος, Γαρυφάλλου (45’ Μπιρτσάι).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου