ΤΟΠΙΚΟ

Μια ανάσα από την άνοδο και το πρωτάθλημα ο Θησέας

μια-ανάσα-από-την-άνοδο-και-το-πρωτάθλη-32017

Μια ανάσα από την άνοδο και μόλις ένα βαθμό πίσω από την κατάκτηση του πρωταθλήματος βρίσκεται πλέον η ομάδα του Θησέα Αγριάς, η οποία απέναντι στον Παγασητικό έκανε επίδειξη δύναμης κερδίζοντας με 7-0, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής στην Α’ Κατηγορία ΕΠΣΘ.

Με 65 βαθμούς έναντι 59 του δεύτερου Διαγόρα, η ομάδα της Αγριάς χρειάζεται πλέον μόλις ένα βαθμό στα εναπομείναντα δύο παιχνίδια, όπου και θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Σκιάθο και εντός έδρας τον Αίαντα Σούρπης στο φινάλε του πρωταθλήματος.

Οσον αφορά την αναμέτρηση του Σαββάτου, ο Θησέας δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Παγασητικό, που παραμένει σε δύσκολη βαθμολογικά θέση, αναφορικά με την παραμονή. Μεγάλος πρωταγωνιστής των πράσινων ήταν ο Βλάχος, με τον επιθετικό του Θησέα να σημειώνει τέσσερα τέρματα, από δύο σε κάθε ημίχρονο, ενώ δύο συμπλήρωσε ο Αραμπατζής και ένα ο Γκουγκούδης.

Ο Βλάχος ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 5ο λεπτό, με τον Αραμπατζή να διπλασιάζει τα τέρματα των γηπεδούχων στο 24’. Με νέο γκολ του Βλάχου στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Θησέας πήγε στα αποδυτήρια, προηγούμενος με 3-0 και στην επανάληψη οι παίκτες του σκόραραν ακόμη τέσσερις φορές. Συγκεκριμένα ο Βλάχος «ξαναχτύπησε» στο 68’ για το 4-0, όπως και στο 82’ για το 5-0. Το 6-0 πέτυχε ο Αραμπατζής με ψηλοκρεμαστό σουτ στο 85’, και δύο λεπτά ο Γκουγκούδης τον μιμήθηκε για το τελικό 7-0.

ΘΗΣΕΑΣ-ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ 7-0

Σκόρερ: (5’, 45’, 68’, 82’ Βλάχος, 24’, 85’Αραμπατζής, 87’ Γκουγκούδης)

ΘΗΣΕΑΣ: (Παπαστεργίου) Καγιάννης, Ρουκάς, Αναστασίου (56’ Γκουγκούδης), Μοράλες (56’ Τανάγιας), Ιωάννου, Δημουλάς (46’ Μερμίγγης), Βλάχος, Αραμπατζής, Αντζούρης, Οικονόμου, Ισά.

ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ: (Τάχος) Αλέξης, Γκατζούνας, Μυλωνάς, Χαλκίδης, Λάιος, Κουτλούμπασης, Τσένα (73’ λ.τρ. Καράνταγλης), Μάρκο, Ανδρέου (52’ Σίμος), Δουλάς, Ρουσσάς (62’ Καραγιώργος).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου