ΤΟΠΙΚΟ

Η ψυχή… στην Κούλουρη

η-ψυχή-στην-κούλουρη-31743

Καθυστέρηση οκτώ λεπτών στο πρώτο μέρος και δώδεκα στο β’ σημειώθηκε στον σαββατιάτικο αγώνα της Β’ ΕΠΣΘ ανάμεσα σε Δάφνη και Παγασητικό στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης, δημιουργώντας πολλά ερωτηματικά.

Οταν πέρασε το εύλογο χρονικό διάστημα καθυστέρησης που παρατηρείται στις αναμετρήσεις των τοπικών πρωταθλημάτων της Μαγνησίας, άρχισαν οι ψίθυροι στις κερκίδες για το τι συμβαίνει τελικά και το παιχνίδι πήγε… πίσω συνολικά 20 λεπτά.

Πολλοί, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού τους όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση της περασμένης Πέμπτης ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και τη Ζάκυνθο και την αδυναμία των γηπεδούχων να καταβάλλουν στην ώρα τους την αποζημίωση, άρχισαν να σκέφτονται το απευκταίο σενάριο του να μην έχουν πληρωθεί οι διαιτητές από την Δάφνη και γι’ αυτό δεν αρχίζει το β’ μέρος.

Ωστόσο, οι… ψυχραιμότεροι τόνισαν πως δεν θα άρχιζε καθόλου ο αγώνας αν δεν καταβάλλονταν τα χρήματα πριν την έναρξη, ενώ η εμφάνιση των ρέφερι στον αγωνιστικό χώρο για την έναρξη της επανάληψης, έβαλε τέλος στην ανησυχία του κόσμου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου