ΤΟΠΙΚΟ

Στο Ρήγα συνεχίζει ο Γκίκας

στο-ρήγα-συνεχίζει-ο-γκίκας-312458

Σε αναμονή για την έναρξη βρίσκονται τα επιτελεία των δύο ομάδων της Γ’ Εθνικής. Η πρεμιέρα για τον Πύρασο θα είναι στα Φάρσαλα με τη Νίκη Βόλου, ενώ ο Ρήγας δοκιμάζεται στη Φιλιππιάδα κόντρα στον τοπικό Εθνικό, κλείνοντας χθες και τον Ηλία Γκίκα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Νίκη Βόλου.

Εκλεισε και Γκίκα

Με αρκετές αλλαγές και νέα πρόσωπα θα παρουσιαστεί στη νέα σεζόν ο Ρήγας Φεραίος. Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη που έχει ως μοναδικό σκοπό την παραμονή της στην κατηγορία έκανε συνολικά 12 μεταγραφές, ενώ αναμένεται και η ανακοίνωση απόκτησης του Γκίκα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Νίκη Βόλου, όπως έγραψε χθες ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ. Ο ταλαντούχος μέσος δέχθηκε κρούση και από τον Πιερικό αλλά τελικά θα φορέσει και πάλι τη φανέλα των Βελεστινιωτών.

Μέχρι σήμερα τα νέα πρόσωπα είναι ο τερματοφύλακας Βαλάντης Τριανταφύλλου από τον Πηλέα, οι αμυντικοί: Γκάγκας Σπύρος από τον Πύρασο, Αποστολίδης παναγιώτης από τον Αστέρα Ριζομύλου. Οι μέσοι: τα αδέρφια Νίκος και Δημήτρης Μιαρίτης και Βασίλης Πέτσης από την κ17 του Ολυμπιακού Πειραιώς. Τέλος, προχώρησε σε μεταγραφές έξι επιθετικών συνολικά: Θεοδώρου Παρασκευάς από Αχαρναϊκό, Πάσχο Μανώλη από Πύρασο, Γάρο Δημήτρη από τον Αστέρα Ριζομύλου, Σφάκα Αποστόλη από Πύρασο, Σέττο Δημήτρη από Μαλεσίνα και τον Κορέτα Γιάννη από την Παναχαϊκή.

Συνολικά 25 ποδοσφαιριστές θα έχει στη διάθεσή του ο έμπειρος τεχνικός που θα βρίσκεται στο τιμόνι του Ρήγα για 5η συνεχόμενη σεζόν, ενώ πρέπει να τονιστεί ότι 13 άτομα παρέμειναν από το περσινό ρόστερ.

Ετοιμος για «ζημιές» ο Πύρασος

Συνεχίζονται οι καθημερινές προπονήσεις στο στρατόπεδο της Νέας Αγχιάλου για τον Πύρασο, όπου ο Στέφανος Ξηροφώτος έχει μείνει αρκετά ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του στα φιλικά παιχνίδια και αναμένεται να κάνει αρκετές «ζημιές» στις ομάδες που θέλουν να πάρουν την άνοδο.

Το ρόστερ του Πυράσου είναι πλούσιο σε νεαρούς παίκτες το οποίο ήταν επιθυμία του τεχνικού τιμ της ομάδας. Η διοίκηση της ομάδας ανανέωσε με κάποιους από τους βασικούς παίκτες της περσινής επιτυχίας και θα πορευθεί με τα νεαρά παιδιά κυρίως.

Οπως έχει αναφερθεί από τη διοίκηση τα νέα παιδιά θα αποτελέσουν το μέλλον της ομάδας. Συνολικά αποκτήθηκαν δέκαπαίκτες, ηλικίας από 17 έως 23 ετών.

Συγκεκριμένα: ο αριστερός μπακ-χαφ Βίκτωρας Κουρτέλης που αποκτήθηκε από τον Αλμυρό, ο Θάνος Μπόρας που προέρχεται από το Σαρακηνό και παλαιότερα έχει παίξει στον Ολυμπιακό Βόλου, ο Σωτήρης Καραγιώργος που αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την Αναγέννηση Καρδίτσας, ο Αρκάδιος Δημητριάδης και ο Γιάννης Καψιώτης από την Κ20 του Ολυμπιακού Βόλου, ο Αχιλλέας Δαμάσκος, ο Κώστας Καραλόπουλος από τον Αστέρα Ριζομύλου, ο Θανάσης Καρακώστας από τη Δημητριάδα, ο Σταύρος Σαμαράς από την ΑΕ Διμηνίου, ο Χρήστος Πλασταράς από τον Αθλο καθώς και ο Ντίνος Βουρδάκης από τον Ηρακλή.

Κ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου