ΤΟΠΙΚΟ

Το 1ο Παιδικό Τουρνουά Τένις στο Βόλο

το-1ο-παιδικό-τουρνουά-τένις-στο-βόλο-31221

Μια εκπληκτική εκδήλωση για μικρά και μεγάλα παιδιά θα διοργανώσει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Μαγνησίας το Σαββατοκύριακο 16-17 Απριλίου 2016.

Είναι το 1ο Παιδικό Τουρνουά Τένις, μια διοργάνωση αφιερωμένη αποκλειστικά στους μικρούς φίλους του αθλήματος!

Ανατέθηκε από την ΕΦΟΑ και την Ε’ ‘Ενωση Σωματείων Αντισφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας (Ε’ ΕΣΑΚΕ) στον Όμιλο Αντισφαίρισης Μαγνησίας και η εμπειρία των διοργανωτών, υπόσχεται ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο για τους εκατοντάδες φίλους του αθλήματος από όλη την Κεντρική Ελλάδα, που θα φιλοξενηθούν στις όμορφες εγκαταστάσεις του συλλόγου, στο Κέντρο Αντισφαίρισης Νέας Ιωνίας Βόλου.

“Φροντίσαμε ώστε να ακολουθηθούν οι κανονισμοί της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ITF) που κάνουν το τένις εύκολο και διασκεδαστικό σ’ αυτές τις ηλικίες. Με το Play+Stay και το Tennis10s καλούμε τους μικρούς και μεγάλους φίλους αυτού του όμορφου αθλήματος, σε ένα διήμερο με εκπλήξεις, αφιερωμένο αποκλειστικά στα παιδιά μας!” είπε χαρακτηριστικά η Γενική Γραμματέας του Ομίλου Αντισφαίρισης Μαγνησίας κα. Ευρίκλεια Σολωμονίδου-Αξελού.

Το Κέντρο Αντισφαίρισης Νέας Ιωνίας Βόλου βρίσκεται πλησίον του Πολιστικού Άλσους, σε μια αμιγώς χαρακτηρισμένη αθλητική περιοχή που φιλοξένησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Διαθέτει 5 ηλεκτροφωτιζόμενα γήπεδα συνθετικού χόρτου, ξεχωριστό γήπεδο εξάσκησης με τοίχο, κερκίδες και άνετο πάρκιγκ. Εντός του χώρου, στην υπερυψωμένη πλατεία με δέντρα και πράσινο και θέα στα γήπεδα, το νέο εντευκτήριο “Tennis House”, είναι το σημείο αναφοράς των τενιστών-τενιστριών.

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Μαγνησίας θέλει να ευχαριστήσει τον Δήμο Βόλου και το Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ για την παραχώρηση των γηπέδων καθώς και τους χορηγούς: cafe ‘’Tennis House” & την εταιρεία αθλητικών ειδών “Mantis-sport” για την πολύτιμη αρωγή τους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου