ΤΟΠΙΚΟ

Μεγάλη νίκη για Ρήγα στο ντέρμπι, “εξάρα“ ο Πύρασος

μεγάλη-νίκη-για-ρήγα-στο-ντέρμπι-εξάρ-311973

Ο Ρήγας Φεραίος ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της 7η αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΘ, ενώ ευρεία νίκη πέτυχε για τον ίδιο όμιλο ο Πύρασος, συντρίβοντας με 6-1 τον ΓΣ Αλμυρού. Στον Α’ όμιλο την πρώτη απώλεια είχε η Αγία Αννα, που έμεινε στο 0-0 με Τοξότη. Αναλυτικά τα παιχνίδια των δύο ομίλων:

Ρεπορτάζ:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ, ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Παρθενική νίκη για ΑΕ 2002

Την πρώτη της νίκη πέτυχε η ΑΕ 2002, επικρατώντας με 2-0 της Αγίας Παρασκευής, χάρις σε δύο τέρματα του Στουμποβίκου στο 41’ με πλασέ και στο 45’ με ατομική ενέργεια, ενώ ο ίδιος παίκτης είχε και δοκάρι στο 7’.

AE 2002-AΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2-0

ΑΕ 2002: Μητράκος, Βερντόβα, Β. Γαλάνης, Καλαϊτζίδης, Παπαϊωάννου, Κόρδας (60’ λ.τρ. Ρακής), Μαλλιαρός (65’ Σιαμέτης), Σφέτσιος, Κωστούλας (78’ Σαραντόπουλος), Στουμποβίκος, Βεργοζήσης (78’ Βέργος)

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Γαλλιόπουλος, Βαρελόπουλος, Μπαλούλης, Λούμπαρδος, Ντάκος, Γκέκος, Μαλακασιώτης, Πολύζος, Κοπάνας, Μαρμαρινός, Ν. Δημόπουλος (46’ Κούκιος)

Πρώτη απώλεια για Αγία Αννα

Ο Τοξότης υποχρέωσε την Αγία Αννα στην πρώτη της βαθμολογική απώλεια στο φετινό πρωτάθλημα, κρατώντας το 0-0 με σχετική ευκολία.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι στο 37’ με τον Παπαδημητρίου να στέλνει την μπάλα άουτ μετά από υπόδειξη για χέρι του Χλωρού, ενώ είχαν και δύο ευκαιρίες με τον Σέττο στο β’ μέρος, που δεν κατέληξαν σε γκολ.

Για τους γηπεδούχους στο πρώτο μέρος και στο 32’ ο Κωνσταντάκος νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον Αϊντίνι.

ΤΟΞΟΤΗΣ-ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ 0-0

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπράνος, Παναγιώτου, Χλωρός, Γεωργουλάκος, Νταγκούλης, Ιωάννου, Μπραχόλι (75’ Σιγαλάκος), Γερακίνης (78’ Δεμίρης), Δενελάβας, Κωνσταντάκος (90’ Ακριβούσης), Μάστορας

ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ: Αϊντίνι, Ματθαίου, Νιαώτης, Στεργιόπουλος, Χολέβας, Βέργος, Πετράκος (83’ Σιώμος), Κορέτα (65’ Σερ. Τσιουρέλης), Σέττος, Παπαδημητρίου (72’ Ζαρίφης), Τζοβάρας

Με αρχηγό και σκόρερ τον Γκλαβίνη

Ο Δημήτρης Γκλαβίνης είχε την τιμητική του στο χθεσινό παιχνίδι του Σαρακηνού με τη Δάφνη, παίζοντας ως αρχηγός και σκοράροντας δύο φορές, πριν… υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία, αποχωρώντας για λίγο από την ομάδα του.

Ο νεαρός σκόρερ έκανε το 0-1 με κεφαλιά σε εκτέλεση κόρνερ του Δουλά στο 17’ και πέτυχε και το 0-2 με τον ίδιο τρόπο στο 27’.

Ο Καλαμάτας με σουτ εκτός περιοχής στο 40’ έκανε το 0-3 και στο 60’ ο Αγγελής κέρδισε πέναλτι, ο Καλαμάτας αστόχησε με τον Αλπάκη να αποκρούει και την μπάλα να βρίσκει και στο δοκάρι, όμως στην επαναφορά ο Γιοβάννης σημείωσε το 0-4.

Στο 73’ ο Αντωνίου σημείωσε το 0-5 και οι γηπεδούχοι πέτυχαν το γκολ της τιμής με τον Τερλεξή στο 89’, που πέρασε και τον τερματοφύλακα για το 1-5. Χαμένο πέναλτι στο 45’ είχε ο Γιώργος Τσαρέλας.

ΔΑΦΝΗ-ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ 1-5

ΔΑΦΝΗ: Αλπάκης, Σιαμουρδάνης (65’ Νίκου), Ντίκας, Αλεξίου, Γ. Τσαρέλας, Σωτηρόπουλος (80’ Καζάκης), Σιαμέτης (60’ Ντελής), Βαρελόπουλος, Τερλεξής, Χιώτης (65’ Μπάντελης), Φ. Τσαρέλας (65’ Μαρέδης)

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Γράντας, Γιοβάννης, Σκούρας, Μοράλες (46’ λ.τρ. Αγγελής), Ράπτης, Χάνος (63’ Θεοχάρης), Δημόπουλος (63’ Αραμπατζής), Καλαμάτας, Βαλωτής (75’ Ζάγκας), Γκλαβίνης, Δουλάς (63’ Αντωνίου)

Ο Σαρακηνός, όπως παρατάχτηκε στο Βασδέκειο, κόντρα στη Δάφνη

Με σκόρερ τον Πιτσιάβα η Ακρόπολη

Επιασε στην πρώτη θέση την Αγία Αννα με ματς περισσότερο πάντως η Ακρόπολη, που αξιοποίησε για μία 3η φορά την έδρα της, νικώντας τη Σκιάθο με 2-0.

Μόλις στο 5’ ο Πιτσιάβας με δυνατό σουτ έξω από τη μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι μετά το γύρισμα του Γαβρήλου Τσουκάλη και έκανε έτσι το 1-0, ενώ στο 34’ ο ίδιος παίκτης εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της αντίπαλης άμυνας και έπειτα από φάουλ του Κ. Κολυμήτρα βγήκε μόνος και με σουτ νίκησε για δεύτερη φορά τον Τσάκο. Το 2-0 δεν άλλαξε έως το φινάλε, παρότι η Σκιάθος προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι, αλλά στις ευκαιρίες της και στο πρώτο μέρος, που είχε δοκάρι, με τον Χρήστο Τζελάι, και στην επανάληψη δεν κατάφερε να σκοράρει.

Να σημειωθεί ότι ικανοποίηση επικρατεί στην Ακρόπολη που τέσσερις νεαροί παίκτες της κλήθηκαν στην Κ17 της Μικτής ΕΠΣΘ. Αυτοί είναι τα αδέρφια Σταυραντώνη, ο Χρήστος Τσούτσας και ο Ηρακλής Βαρελόπουλος.

ΑΚΡΟΠΟΛΗ-ΣΚΙΑΘΟΣ 2-0

ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Βίτσος, Κ. Κολυμήτρας, Πασσιάς, Αν. Κολυμήτρας, Στρούγγης, Σπ. Γκάγκας, Γαβρ. Τσουκάλης (80’ Κουρτέσης), Β. Σταυραντώνης (46’ Βαρελόπουλος), Παγώνης, Μ. Τσουκάλης (61’ Κ. Σταυραντώνης), Πιτσιάβας (61’ Στεργιόπουλος)

ΣΚΙΑΘΟΣ: Τσάκος, Τουρναβίτης, Αλ. Τζελάι, Μπομπάι (85’ Παπάρας), Ελ. Πρίφτι (λ. τρ. 46’ Τσάκα), Ντάμτσιος, Γραμματικός (72’ Μπρόσκα), Θ. Σταμέλος, Μπάμπα, Τάσσος, Χρ. Τζελάι (46’ λ. τρ. Οβενμπεργκ)

Ρεπό: Μακρινίτσα

Α’ ΕΠΣΘ-Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Στην κορυφή ο Ρήγας

Ο Ρήγας Φεραίος ήταν ο θριαμβευτής στο ντέρμπι του Βελεστίνου, καθώς επικράτησε 2-1 του Αίαντα Σούρπης για να βρεθεί στην πρώτη θέση μαζί με τον προχθεσινό του αντίπαλο, έχοντας ωστόσο και παιχνίδι λιγότερο.

Με δύο γκολ από τους Γάρο στο 35’ και Καραγιάννη στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου σε ισάριθμες ασίστ του Βαϊόπουλου, οι κυανόλευκοι προηγήθηκαν με 2-0 στο ημίχρονο, ενώ για τους φιλοξενούμενους, που ηττήθηκαν για πρώτη φορά φέτος, σε 2-1 μείωσε με πλασέ ο Κατσαβριάς στο 60’.

ΡΗΓΑΣ-ΑΙΑΣ 2-1

ΡΗΓΑΣ: Τσιλίγκος, Βαϊόπουλος, Σταματίου (49’ Κακάνης), Βουραζέρης, Δίντσης, Βλιώρας, Ρόκας, Σουγκάρης, Γ. Αγροκώστας (46’ Δ. Αγροκώστας), Γάρος (67’ Γοδενόπουλος), Καραγιάννης (90+2’ Πάσχος).

ΑΙΑΣ: Χαλάτσης, Παπανικολόπουλος (84’ Κωστούλας), Ξηροκώστας, Τσιάμης (71’ Χριστέλος), Πλαβός, Μπιρτσάι (46’ Αραπίτσας), Μακανίκας, Βούλγαρης, Τσόγκας (84’ Γκιόκα), Κατσαβριάς, Ράπτης.

Εξάσφαιρος Πύρασος, πρώτη ήττα για ΓΣΑ

Την πρώτη του ήττα για φέτος γνώρισε ο ΓΣΑ ο οποίος από πολύ νωρίς, συγκεκριμένα από το 31ο λεπτό, βρέθηκε να αγωνίζεται με παίκτη λιγότερο έπειτα από την αποβολή του Αράπη. Ο Πύρασος, που κέρδισε με 6-1, έφτασε στο πρώτο του γκολ στο 40’ μετά από ασίστ του Οικονόμου και ωραίο τελείωμα του Βλάχου, ενώ στο 44’ ο σκόρερ του πρώτου τέρματος έγινε δημιουργός και ο Αραπίτσας με σουτ διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων.

Στο 50’ ο Αραπίτσας και πάλι έγραψε το 3-0 σκάβοντας τη μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, με τον ΓΣΑ να απαντά άμεσα και δύο λεπτά αργότερα να μειώνει σε 3-1 με τον Δρόσο. Στο 60ο λεπτό ο Ζενούνης σούταρε, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Βλάχος έκανε το 4-1, ο Αγιασιώτης στο 71’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-1 και ο Οικονόμου με ωραίο πλασέ έγραψε το τελικό 6-1 για τον Πύρασο.

ΠΥΡΑΣΟΣ-ΓΣΑ 6-1

ΠΥΡΑΣΟΣ: Κεφαλάς, Δημητριάδης (81’ Φλώρος), Παπαδόπουλος, Αλμασίδης (71’ Νίνος),

Ρακής, Αγιασιώτης, Αραπίτσας, Ζενούνης (81’ Θεοδωρόπουλος), Βλάχος (80’ Γκαραβέλας),

Οικονόμου, Ζάχος (71’ Καραγιώργος).

ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ: Κοντογεωργάκης, Νικογιάννης (81’ Μπουκώρος), Τσαγιαννίδης, Αράπης, Τσιάτσιος, Τσάμης, Χριστοφορίδης (67’ Μπαράκου), Τετριμίδας (67’ Ζαντιώτης), Γκάμπας (21’ λ.τρ. Γώγουλος), Κοντοβάς, Μπένος (46’ Δρόσος)

Η ενδεκάδα του Πυράσου στο ματς του «Π. Μαγουλάς»

Οι βασικοί του ΓΣ Αλμυρού

Προσπάθεια του Βλάχου, ενώ τον επιτηρεί ο Τσιάτσιος

Ο Κοντοβάς ετοιμάζεται να πασάρει με «ραμπόνα»

Ισόπαλοι Πρωτεσίλαος

και τους Μυρμηδόνες

Από έναν βαθμό πήραν χθες στον Πτελεό, Πρωτεσίλαος και Μυρμηδόνες, μένοντας στο 1-1.

Στο 23 ο Τσεκρέζη πέτυχε το 0-1 με απευθείας φάουλ και η ισοφάριση ήρθε στο 54’ με πέναλτι που κέρδισε ο Παπαδόπουλος και μετέτρεψε σε γκολ ο Σιαμανίκος.

Στο 65’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Κατσαβριάς για τους φιλοξενούμενους και στο 83ο επίσης με δεύτερη για τον Πρωτεσίλαο ο Νικογιάννης.

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ-ΜΥΡΜΗΔΟΝΕΣ 1-1

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Σκούρας, Χασιώτης, Τσαούσης, Σιαμανίκος, Θ. Κόρκος, Σούδης, Λάμπος (70’ Καλτσάς), Νικογιάννης, Παπαδόπουλος, Κλίντον (46’ Δημητρίου), Μάνος (70’ Αλαμάνης).

ΜΥΡΜΗΔΟΝΕΣ: Γκόγκος, Νάντζιος, Τσέργας (60’ Μηλιώνης), Κατσαβριάς, Γ. Κοντοβάς, Σπυρέλης, Μπίνας, Χρ. Κοντοβάς (65’ Καλαμάς), Χριστοδουλόπουλος, Κουφάκης, Τσεκρέζη.

Ρεπό: ΦΘ Αγχίαλος

Βαθμολογίες

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

  1. Aγία Αννα 6 16
  2. Ακρόπολη 7 16
  3. Σαρακηνός 5 10
  4. Τοξότης 6 10
  5. Σκιάθος 6 8
  6. ΔΑΦΝΗ 6 7
  7. ΑΕ 2002 6 6
  8. Αγία Παρασκευή 6 4
  9. Μακρινίτσα 0 0

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

  1. Ρήγας Φεραίος 5 13
  2. Αίας Σούρπης 6 13
  3. Πύρασος 5 12
  4. ΓΣ Αλμυρού 6 11
  5. Πρωτεσίλαος 7 9
  6. ΦΘ Αγχιάλος 6 7
  7. Μυρμηδόνες 7 3
  8. Διαγόρας 6 2
  9. Αστέρας Ριζ. 6 2

Επόμενη (8η)

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Σκιάθος-Τοξότης

Σαρακηνός-ΑΕ 2002

Μακρινίτσα-Αγία Παρασκευή

Αγία Αννα-Δάφνη

Ρεπό: Ακρόπολη

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

ΓΣ Αλμυρού-Ρήγας Φεραίος

Μυρμηδόνες-Αστέρας Ριζ.

ΦΘ Αγχίαλος-Αίας Σούρπης

Διαγόρας- Πύρασος

Ρεπό: Πρωτεσίλαος

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου