ΤΟΠΙΚΟ

Με έξι νέες ομάδες το ανεπίσημο Πρωτάθλημα

με-έξι-νέες-ομάδες-το-ανεπίσημο-πρωτάθ-308598

Αύριο, Σάββατο 26/9 ξεκινά το Ανεπίσημο Πρωτάθλημα, το οποίο θα φιλοξενηθεί στο OlimpicoSportsClub. Η κλήρωση έγινε την περασμένη Δευτέρα και στο πρωτάθλημα θα αγωνισθούν συνολικά 17 ομάδες εκ των οποίων οι έξι θα λάβουν μέρος πρώτη φορά. Οι Μηχανικοί, Boca, Σκαθάρια, Brothers, Αργώ και Αγία Αννα.

Η Αργώ μαζί με την GlassCo ανοίγουν την αυλαία του Πρωταθλήματος. Η Αργώ είναι ένα εγχείρημα από νέους ανθρώπους οι οποίοι έχουν αγωνισθεί στο παρελθόν και σε ομάδες του τοπικού μας πρωταθλήματος.

Την απόφαση να δημιουργηθεί η Αργώ πήρε μία ομάδα τεσσάρων ατόμων που ήθελαν να συνδυάσουν την ψυχαγωγία με τον αθλητισμό.

Η ομάδα αν και συμμετάσχει για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα έχει θέσει υψηλούς στόχους τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο, καθώς η διοίκηση έχει κάνει σημαντικές προσθήκες για την ενίσχυσή του. Προπονητής είναι ο Χρήστος Μπάντης και ο βοηθός του είναι ο Θεόδωρος Μωραΐτης. Επίσης, η ομάδα έχει και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων την Αργυρώ Δελληγιάννη. Πάντως η Αργώ έχει δώσει ήδη φιλικό με την ομάδα που θα αντιμετωπίσει στην 1η αγωνιστική όπου κέρδισε με 4-0.

Το ρόστερ της ομάδας απαρτίζεται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Σαμαράς Σταύρος, Κριτσιώτης Αγγελος, Παπαβασιλείου Χρήστος, Σκαλτσώνης Βασίλης, Πολύζος Δημήτριος, Βαούτσης, Νίκος, Χαραλαμπίδης Δημήτριος, Παυλονάσιος Δημήτριος, Χασιώτης Κώστας, Τσιγκρέλης Αθανάσιος, Παπουτσής Νικόλαος, Καραγιάννης Ευάγγελος, Λινάρδος Γιάννης, Κοσμάς Δημήτριος, Τρισκογιάννης Κυριάκος, Αλβανός Απόστολος, Μπρούθσας Καλίστρατος, Χειμαράς Γιώργος, Ανέμου Απόστολος, Τσουκαλάς Ευάγγελος, Χιώτης Νικόλαος, Καλαϊτζής Νικόλαος, Μαγιόγλου Δημήτριος, Μαστροκώστας Νικόλαος, Φιλίππου Νικόλαος.

Στην άλλη νεοσύστατη ομάδα «Αγία Αννα» θα συμμετέχουν και οι προπονητές των ακαδημιών του OlimpicoSportsClub.

Η πρώτη αγωνιστική:

Αύριο, Σάββατο 26/9

15:30 Glassco – Αργώ
17:30 Greco grill – Κένταυρος
19:30 Μηχανικοί FC – Απόλλων Βόλου

Μεθαύριο, Κυριακή 27/9

10:00 Σπιτάκι – Σκαθάρια
12:00 Αγία Αννα – Caprice Παπαδοπούλου
14:00 Volos city – Δικηγόροι
16:00 Kαραϊσκάκης – Perfect 103,3
18:00 Brothers – Boca
Ρεπό: Γεωργικά Καραλής

ΚΩΝ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου