ΤΟΠΙΚΟ

Κυανέρυθρη η πρόκριση στον Αλμυρό

κυανέρυθρη-η-πρόκριση-στον-αλμυρό-308588

Ένα γκολ ήταν αρκετό προκειμένου ο ΝΠΣ Βόλος να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ, όπου θα συναντήσει τον Ολυμπιακό Βόλου για τους “16” του θεσμού.

Ο Μελισσόπουλος στο 42’ έκρινε την έκβαση της αναμέτρησης απέναντι στον ΓΣ Αλμυρού, που δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα, χάνοντας μέσα σε λίγες μέρες για δεύτερη φορά από τους κυανέρυθρους μετά και από το φιλικό παιχνίδι, που είχαν δώσει οι δύο ομάδες.

Ο αγώνας

Η πρώτη ευκαιρία του παιχνιδιού ανήκε στον ΓΣΑ, αλλά στο 6’ ο Φλίγκος δεν κατάφερε να κάνει το κοντρόλ μέσα στην περιοχή όπως θα ήθελε με την μπάλα να απομακρύνεται. Τέσσερα λεπτά αργότερα και στο 10’ ο Μελισσόπουλος έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής, αλλά δεν ανησύχησε ο Σταυράκης. Ο ίδιος παίκτης ήταν πρωταγωνιστής και πέντε λεπτά αργότερα αλλά απέναντι από τον πορτιέρε του ΓΣΑ δεν κατάφερε να σκοράρει.

Στο 23’ και από εκτέλεση φάουλ του Κωτσιαρίδη ο Κοντοβάς έπιασε την κεφαλιά, χωρίς να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, για να ακολουθήσει νέα προσπάθεια των γηπεδούχων στο 32’, με τον Καψιώτη να σεντράρει από τα δεξιά για τον Φλίγκο, ο οποίος έπιασε το σουτ, αλλά η μπάλα κόντραρε στα σώματα.

Η επόμενη καλή στιγμή ανήκε στους φιλοξενούμενους, όταν μετά από λάθος του Κωτσιαρίδη, ο Κυπαρίσσης έγινε κάτοχος της μπάλας, αλλά η τελική προσπάθεια πέρασε άουτ, για να έρθει το 0-1 στο 42’ Συγκεκριμένα από νέο λάθος, ο Μελισσόπουλος έκλεψε την μπάλα από λάθος του Μπαρούτα, για να νικήσει τον Σταυράκη με πλασέ.

Με τον ΓΣΑ να κυνηγά την ισοφάριση σουτ του Κυπτίου πέρασε άουτ στο 52’, για να ακολουθήσει νέο σουτ του νεοεισερχόμενου Νάκα στο 64’, χωρίς όμως να προβληματίσει τον Μπουργάνη.

Δύο λεπτά αργότερα νέα προσπάθεια από τον Κυπτίου και σέντρα στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας πέρασε ανεκμετάλλευτη, με την τελευταία καλή στιγμή να έρχεται στο 80’, όταν ο ΓΣΑ προσπάθησε με τον Κοντοβά, ο οποίος έπειτα από πλάγιο, προσπάθησε να ανεπιτυχώς να νικήσει τον Μπουργάνη, με τον νεαρό βολιώτη τερματοφύλακα να βλέπει την μπάλα να περνά λίγο άουτ και να διατηρεί το μηδέν στην εστία του.

ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ: (Μπακάλης) Σταυράκης, Καψιώτης, Στουρνάρας, Κυριάκος, Μπαρούτας (81’ Τσιάτσιος), Σαββίδης, Κυπτίου, Αλεξανδρής (60’ Νάκας), Φλίγκος, Κωτσιαρίδης (74’ Βούλγαρης), Κοντοβάς

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ: (Φεράντο) Μπουργάνης, Παπαδόπουλος (66’ λ.τρ. Ηλιάδης), Τζελίδης, Πιαστόπουλος, Δημηνάς, Ζέρης, Κυπαρίσσης (61’ Πέντα), Δερμιτζόγλου, Μηλιώτης (57’ Παπουτσής), Μελισσόπουλος

  • Σε χθεσινό φιλικό παιχνίδι ο ΝΠΣ Βόλος αναδείχθηκε ισόπαλος δίχως τέρματα με τη Βέροια. Με τους κυανέρυθρους αγωνίστηκαν οι: Πατσιογιώργος, Ντεντάκης, Δημόπουλος, Ηλιάδης, Ντόσης, Σαλαμούρας, Καμπαγιέρο, Πέντα, Ηλιόπουλος, Πίτου Γκαρσία, Μάντζης, ενώ στην επανάληψη έπαιξαν και οι: Φαρμάκης, Τζελίδης, Ζέρης, Πιαστόπουλος, Μελισσόπουλος, Δεμηρτζόγλου, Κυπαρίσσης, Μηλιώτης, Παπαεμμανουηλίδης, Παπακώστας

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου