ΤΟΠΙΚΟ

Πρεμιέρα με έντονες συγκινήσεις και γκολ στο φινάλε για την Α’ ΕΠΣΘ

πρεμιέρα-με-έντονες-συγκινήσεις-και-γ-299852

Ρεπορτάζ:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΤΟΥΜΠΟΣ

Πρεμιέρα στα πρωταθλήματα της Α’ ΕΠΣΘ είχαμε το Σαββατοκύριακο που πέρασε, όπου δεν έλειψαν οι έντονες συγκινήσεις, οι ανατροπές και οι διαμαρτυρίες στα τοπικά γήπεδα.

Στο Σέσκλο, η Ακρόπολη επιβλήθηκε με 2-1 του Σαρακηνού με γκολ στο 95’, ενώ την έδρα τους υπερασπίστηκαν επίσης Πρωτεσίλαος και Ηρακλής, κερδίζοντας με 4-0 και 3-0 αντίστοιχα την Αγία Παρασκευή και τον Παγασητικό αντίστοιχα. Με εκτός έδρας νίκες ξεκίνησαν Πύρασος και Μαγνησιακός, απέναντι σε Σκιάθο και Ανθιμο Γαζή. Αντίθετα από έναν βαθμό μοιράστηκαν Αίας και Πηλέας στη Σούρπη, όπως και Διαγόρας-Θησέας στο μεταξύ τους ντέρμπι και πιο δυνατό παιχνίδι της πρεμιέρας, στο οποίο όμως έλειψαν τα γκολ. Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:

Ακρόπολη-Σαρακηνός 2-1

Σκόρερ: (70’ Τσουκάλης, 95’ Μόσιος – 85’ Μαστακούλης)

Εντονες συγκινήσεις επεφύλασσε το πρώτο χρονικά παιχνίδι στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣΘ, για Ακρόπολη και Σαρακηνό, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τους τρεις βαθμούς με γκολ στο 95’, αφήνοντας στο -2 τους «ροσονέρι», οι οποίοι έχουν ποινή από πέρσι. Το πρώτο μέρος σίγουρα δεν ήταν αυτό που περίμεναν όσοι βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο του Σέσκλου, με τους Σεσκλιώτες να απειλούν αρχικά στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με τον Αξιώτη, αλλά ο Ντούρο απομάκρυνε την μπάλα σχεδόν πάνω στη γραμμή. Οι παίκτες του Γιάννη Φασουράκη θέλησαν να αντιδράσουν και έχοντας την κατοχή της μπάλας υπέρ τους, απείλησαν με σουτ του Γιαμαλή με την μπάλα να περνά άουτ στο 28’, ενώ στο 41’ εκτέλεση φάουλ του Σαμαρά πέρασε επίσης εκτός εστίας του 32χρονου Δημήτρη Ντίκα, ο οποίος επέστρεψε και πάλι κάτω από τα δοκάρια, έπειτα από πενταετή απουσία.

Στην επανάληψη ο προπονητής της Ακρόπολης Γιάννης Ακτσιαλής έριξε στη μάχη τον Τριχόπουλο, ο οποίος στο 65’ έστειλε την μπάλα ελάχιστα δίπλα από την εστία του Γράντα σε σέντρα του Τσουκάλη από τα αριστερά, για να απαντήσουν οι φιλοξενούμενοι ένα λεπτό αργότερα, όταν ο Γκάμπας με σέντρα σουτ δεν κατάφερε να σκοράρει από τα δεξιά.

Από εκτέλεση φάουλ του Κοντοβά στο 69’ ο Φώτης Φώτου παραλίγο να σημειώσει αυτογκόλ στην προσπάθεια να απομακρύνει, στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι και αφού η Ακρόπολη γλίτωσε από τα χειρότερα, πέτυχε το 1-0 ένα λεπτό αργότερα.

Δράστης ο Τσουκάλης, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα από τα δεξιά του πολύπειρου Κόκκα, για να πλασάρει με τη μία και ενώ η μπάλα βρίσκονταν στον αέρα με το αριστερό, για να τη δει να βρίσκει αρχικά το αριστερό κάθετο δοκάρι του Γράντα και να αναπαύεται στα δίχτυα για το 1-0.

Παρά την μακροχρόνια απουσία, ο Ντίκας διατήρησε ανέπαφη την εστία του στο 75’, αποκρούοντας φάουλ του Γιαμαλή στο 75’, για να ακολουθήσει νέα ευκαιρία της Ακρόπολης με τον Τσουκάλη να αποτυγχάνει για το 2-0, όταν το πλασέ του στο 79’ πέρασε ελάχιστα άουτ.

Ο Σαρακηνός που παρέμεινε ζωντανός στο παιχνίδι κατάφερε να ισοφαρίσει στο 85’ με τον Μαστακούλη να εκμεταλλεύεται τη λανθασμένη έξοδο του Ντίκα σε τετ-α-τετ και αφού τον προσπέρασε πέτυχε το 1-1 σε κενή εστία.

Μάλιστα θα μπορούσε τρία λεπτά αργότερα να σημειωθεί και το 1-2, με τον Δουλά να μπαίνει στην αντίπαλη περιοχή, αλλά το γύρισμά του δεν βρήκε συμπαίκτη, με τον Κοντοβά να ακολουθεί και να περιμένει μάταια σε θέση βολής.

Ετσι φθάσαμε στο 95’ με την Ακρόπολη να μην αρκείται στην ισοπαλία και να πιέζει για ένα δεύτερο τέρμα, που το πέτυχε έπειτα από σέντρα του Τσουκάλη από τα αριστερά και κεφαλιά – πάσα του Τριχόπουλου για τον Μόσιο, ο οποίος από ελεγχόμενη θέση για οφσάιντ νίκησε εξ’ επαφής τον ανήμπορο να αντιδράσει Γράντα από τη μικρή περιοχή για το τελικό 2-1.

ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Ντίκας, Φώτης Φώτου, Πασσιάς, Γκαντής, Τσιαντής, Κολυμήτρας, Θεοδώρου (90’ Δ. Φώτου), Αξιώτης (53’ Τριχόπουλος), Τσουκάλης (68’ Μόσιος), Κόκας (81’ Σιαμέτης).

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Γράντας, Ντούρο, Σιδηρόπουλος, Τσαγγαράς, Γιαμαλής, Καλαμάτας, Μαστακούλης, Κοντοβάς, Ρακής (64’ Ρέλλος), Σαμαράς (77’ Δουλάς), Γκάμπας.

Ηρακλής-Παγασητικός 3-0

Σκόρερ: (24’ Νούσιας, 27’ Ασλάνογλου, 92’ Πετρόπουλος)

Το πρώτο τρίποντο της χρονιάς πήρε ο Ηρακλής Βόλου, ο οποίος ξεκίνησε το πρωτάθλημα με ποινή δύο βαθμών και έφθασε έτσι στον έναν, με τη νίκη του με 3-0 επί του Παγασητικού στο Βασδέκειο. Σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο, ο οποίος θα φιλοξενήσει ακόμη τρεις αγώνες των γηπεδούχων και θα «κλείσει» για ανακατασκευή και τοποθέτηση πλαστικού τάπητα, οι γηπεδούχοι καθάρισαν την υπόθεση νίκη από το πρώτο κιόλας μέρος. Οι παίκτες του Νίκου Τσιαντάκη, αφού απείλησαν με τον Νούσια στο 22’, η κεφαλιά του οποίου σε σέντρα του Γκάγκα πέρασε άουτ, πέτυχαν το 1-0 δύο λεπτά αργότερα. Συγκεκριμένα ο Πετρόπουλος εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά με τον Νούσια να πετάγεται στο πρώτο δοκάρι και αφού η μπάλα βρήκε και σε κεφάλι αμυντικού, αλλά και στο δεξί κάθετο δοκάρι του Αλέξη κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι του Χρήστου Καψιώτη θέλησαν να ισοφαρίσουν στο επόμενο λεπτό, με τον Λάιο να βλέπει την μπάλα να περνά πάνω από τα σώματα έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Γκατζούνα από τα δεξιά, αλλά σούταρε άστοχα σε άουτ. Στο 27’ οι γηπεδούχοι έφθασαν και σε δεύτερο τέρμα, με τον πολύπειρο Νούσια να στρώνει την μπάλα με το στήθος για τον Ασλάνογλου μετά από ελεύθερο του Κεφαλά, με τον δεξιό χαφ των γηπεδούχων να κεραυνοβολεί από τα δεξιά για το 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παγασητικός δεν μπόρεσε να πετύχει έστω ένα τέρμα, που θα τον έβαζε στο παιχνίδι και φθάνοντας στις καθυστερήσεις, ο Πετρόπουλος πέτυχε και το 3-0, πλασάροντας τον Αλέξη μετά από αντεπίθεση.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΒΟΛΟΥ: Κεφαλάς, Μπέσας, Στεργιόπουλος, Ρόκας, Στρούγγης, Γκάγκας, Νούσιας, Μπάμπα (63’ Κατσαμπέκης), Σατελιάν (15’ λ.τρ Τανός-70’ Κακάλιας), Πετρόπουλος, Ασλάνογλου (90’ Λιόλιος).

ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ: Αλέξης, Μπραχόλι, Θ. Σίμος (61 Χαλκίδης), Ξηρομερίτης, Γκατζούνας, Κικής, Καρπέτης (46’ Αρ. Σίμος), Λάιος, Καραγιώργος (64’ Καράνταγλης), Κουτλούμπασης, Ρουσσάς .

Ανθιμος Γαζής-Μαγνησιακός 1-6

Σκόρερ: (70’ αυτ. Γκέρτσος – 32’, 38’, 58’, 64’ Χατζητρακόσιας, 19’ Οικονόμου, 32’ Κοντοβάς)

Με τον Χατζητρακόσια να κάνει πάρτι στην αντίπαλη εστία, σημειώνοντας καρέ τερμάτων, ο Μαγνησιακός επιβλήθηκε άνετα με 6-1 του Ανθιμου Γαζή, στην επιστροφή του στην Α’ Κατηγορία. Η ομάδα των Μηλεών στην πρώτη της εμφάνιση στην Α’ ΕΠΣΘ δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα, με τους φιλοξενούμενους να είναι καταιγιστικοί και τον Χατζητρακόσια σε δαιμονιώδη μέρα. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Βασίλη Πανόπουλου προηγούνταν με 4-0, έπειτα από τα τέρματα των Οικονόμου με πλασέ και Κοντοβά με κεφαλιά από φάουλ του Προβιά, αλλά και τα δύο που πέτυχε αρχικά ο Χατζητρακόσιας, στο 38’ και στο 41’ με πλασέ από θέση τετ-α-τετ. Στο 58’ ο Χατζητρακόσιας πέτυχε το 0-5 με απ’ ευθείας εκτέλεση κόρνερ και στο 64’ με κεφαλιά από πάσα του Οικονόμου το 0-6. Το τελικό 1-6 διαμορφώθηκε από αυτογκόλ του Γκέρτσο. Από τους γηπεδούχους εκφράστηκαν έντονα παράπονα για τη διαιτησία, ζητώντας μάλιστα και δύο πέναλτι.

ΑΝΘΙΜΟΣ ΓΑΖΗΣ: Γ. Σεραφίδης, Ξηρόφωτος (46’ Μπόγιαν), Αλεξίου, Κωστάκης, Παρασκευάς, Κουτσουνίδης (46’ Ταφίλης), Τζήμας, Ευγ. Σεραφίδης, Δημόπουλος (65’ Καρούτσος), Παπαδόπουλος (65’ Δαμάσκος), Κίτσας.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Βίτσος, Τσένα, Γκέρτσος, Κοντοβάς, Προβιάς, Λιάρος, Οικονόμου (75’ Τσιάνος), Μάιπας (76’ Μιχαλόπουλος), Δεμίρης (78’ Μυλωνάς), Θεοδωρόπουλος (82’ Τσιγαρίδας), Χατζητρακόσιας.

Σκιάθος-Πύρασος 0-2

Σκόρερ: (48’ Ζαχαράκης, 93’ Δαμάσκος)

Με το δεξί ξεκίνησε τις φετινές του υποχρεώσεις στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ ο Πύρασος. Η ομάδα του Στέλιου Αρσένου δείχνοντας ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης κατάφερε να αποδράσει με ένα σπουδαίο διπλό από το νησί των Σποράδων. Οι γηπεδούχοι που φέτος προχώρησαν σε σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις με απώτερο στόχο να πρωταγωνιστήσουν στο εφετινό πρωτάθλημα, είχαν συνολικά δύο κλασικές ευκαιρίες, μια σε κάθε ημίχρονο. Συγκεκριμένα στο 25’ ο Φερετζέλης από θέση τετ-α-τετ και επίσης από πλεονεκτική θέση στο 70’ ο Σαρρής δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Τσιλίγκο, που και στις δύο περιπτώσεις κράτησε ανέπαφη την εστία του. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 48’ οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ, όταν έπειτα από θαυμάσιο σπάσιμο του Ιμπρα, από τα δεξιά αποδέκτης έγινε ο Ζαχαράκης και με καταπληκτικό σουτ έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Νικολαΐδη.

Η Σκιάθος δημιούργησε ευκαιρίες για να φέρει το παιχνίδι στα ίσια με το τετ-α-τετ του Σαρρή και τα δύο καλά σουτ του Μαλάκου, αλλά δίχως αποτέλεσμα. Μάλιστα ο Πύρασος στις καθυστερήσεις έφτασε στην επίτευξη ενός ακόμη τέρματος με πρωταγωνιστή τον Δαμάσκο που με εξαιρετικό ψηλοκρεμαστό σουτ από απόσταση υποχρέωσε τον Νικολαΐδη να μαζέψει για δεύτερη φορά την μπάλα από τα δίχτυα του.

ΣΚΙΑΘΟΣ: Νικολαΐδης, Μπρέγκου, Νασιάκος, Ζαρίφης, Ελ. Πρίφτι, Χρυσάνθης (60’ λ.τρ. Σαρρής), Πρίφτι, Τάσσος, Φερετζέλης, Μαλάκος, Χυσάι (60’ Σκέμπι).

ΠΥΡΑΣΟΣ: Τσιλίγκος, Γ. Τσάμης, Μπασδάνης, Γκίνης, Στεργίου, Κατής (75’ Τσάμης), Τσορμπατζής, Ζαχαράκης, Ίμπρα (70’ λ.τρ. Φούκης), Σιώμος (91’ Σταντζούρης), Δαμάσκος.

Αίας Σούρπης-Πηλέας 1-1

Σκόρερ: (36’ Κατσιαβριάς, 86’ Θάνος)

Σε ένα ισορροπημένο σε γενικές γραμμές παιχνίδι με ευκαιρίες εκατέρωθεν, ο Πηλέας είχε δύο καλές στιγμές στο πρώτο μέρος, όταν τα σουτ των Δημόπουλου στο 20’ και Παπαπορφυρίου στο 27’ πέρασαν άουτ. Ο Αίαντας κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 36’ με ευθύβολο σουτ του Κατσιαβριά έξω από την περιοχή, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται μια ανάσα από το να διπλασιάσουν τα τέρματά τους όταν στο 37’ και στο 38’, Κωστούλας και Χριστέλλος αντίστοιχα με σουτ σημάδεψαν το δοκάρι του Πρωτούλη. Στην επανάληψη ο Πηλέας έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να ισοφαρίσει. Στο 75’ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν, όταν μετά από φάουλ έξω από την περιοχή, η μπάλα κατέληξε στον Φώτου, που βρέθηκε απέναντι από τον Χαλάτση, αλλά δεν έκανε καλό κοντρόλ. Τελικά η ομάδα του Στέργιου Σιαμέτη έφτασε στην ισοφάριση στο 86’, όταν έπειτα από καλοζυγισμένη σέντρα του Σιαμέτη, η μπάλα κατέληξε στον Δημόπουλο, που σούταρε με τον γκολκίπερ του Αίαντα να αποκρούει ασθενώς και ο Θάνου από κοντά σημείωσε το 1-1, που παρέμεινε έως το τέλος.

ΑΙΑΣ: Χαλάτσης, Λαβός, Καλοδήμος, Κραββαρίτης (65’ Πουλιάρας), Χριστέλλος, Μαλιαρός (65’ Παπανικολόπουλος), Μπιρτσάι, Χειλάς, Σιαμέτης, Κωστούλας, Κατσιαβριάς.

ΠΗΛΕΑΣ: Πρωτούλης, Χιούσι, Βαρσαμάς (37’ Τσελεπίδης), Φώτου, Αλβανόπουλος( 80’ Αναστασόπουλος), Παπαπορφυρίου, Σιαμέτης, Βαΐτσης, Δημόπουλος, Θάνος, Δεδούσης.

Διαγόρας- Θησέας 0-0

Σκόρερ: (-)

Επιθετικός μονόλογος ήταν το πρώτο ημίχρονο για την ομάδα του Διαγόρα, η οποία έφτασε ουκ ολίγες φορές πολύ κοντά στο να ανοίξει το σκορ απέναντι στον Θησέα, στο ντέρμπι της πρεμιέρας. Συγκεκριμένα στο 9’ η ομάδα του Λευτέρη Καλογήρου, έχασε την πρώτη καλή της ευκαιρία όταν το σουτ του Πάσχου μέσα από την περιοχή πέρασε άουτ. Στο 13’ καταγράφηκε η δεύτερη κλασική, της ομάδας του Στεφανοβικείου, όταν το πολύ δυνατό σουτ μέσα δεξιά από την περιοχή του Κουβελά έδιωξε με πολύ μεγάλη δυσκολία σε κόρνερ ο Κουρίτας. Μάλιστα για την φάση αυτή οι άνθρωποι του Θησέα διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ εις βάρος του Καραλόπουλου, θεωρώντας ότι το παιχνίδι έπρεπε να είχε διακοπεί και να είχε δοθεί φάουλ. Στο 15’ ο Γουτούλης έπιασε πολύ καλό αριστερό διαγώνιο σουτ με την μπάλα να περνά λίγο πάνω από το αριστερό γάμα της εστίας του Κουρίτα και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο ίδιος παίκτης βρέθηκε μόνος πίσω από το πέναλτι, αλλά δεν εκμεταλλεύτηκε την μοναδική ευκαιρία που του παρουσιάστηκε για να σκοράρει, πιάνοντας ένα αδύναμο πλασέ, ενώ στο 17’ και στην καλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων ο Γάρος νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον Κουρίτα. Η ομάδα του Θησέα περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο στο πρώτο ημίχρονο και απείλησε μονάχα στο 40’ όταν μετά από σέντρα του Ισά στο πίσω δοκάρι, ο Σφάκας έπιασε το σουτ στην κίνηση με την μπάλα να περνά άουτ. Στην επανάληψη ο Διαγόρας συνέχισε να αγωνίζεται σε υψηλό τέμπο και στο 52’ μετά από σέντρα του Γάρου από τα αριστερά, ο Πάσχος βρέθηκε ολομόναχος μέσα στην περιοχή και έπιασε την κεφαλιά, η οποία πέρασε άουτ. Ένα λεπτό αργότερα έπειτα από ασυνεννοησία Πρασσά – Βουραζέρη, ο Ισά τσίμπησε την μπάλα, αλλά δεν πλάσαρε δυνατά και ο γκολκίπερ των γηπεδούχων μπλόκαρε. Στο 58’ ο Γουτούλης πάσαρε για τον Πάσχο, με την μπάλα να φτάνει στον Γάρο που με πλάσε την έστειλε στη ρίζα του αριστερού δοκαριού του Κουρίτα. Από το 60’ και μέχρι το τέλος της αναμέτρησης ο Θησέας ισορρόπησε το παιχνίδι και έγινε ιδιαίτερα απειλητικός για την εστία του Βουραζέρη. Ετσι, στο 62’ η κεφαλιά του Βλάχου πέρασε ελάχιστα άουτ, ωστόσο, στο 68’ ο πάγκος των φιλοξενουμένων ξεσηκώθηκε με τις διαμαρτυρίες να είναι έντονες για κόκκινη κάρτα στον Κουβελά, για επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Σφάκα. Κεφαλιά του Κοτζαθανάση στο 78’ πέρασε λίγο άουτ και έτσι φθάσαμε στα τελευταία λεπτά, όπου σημειώθηκαν αρκετές ευκαιρίες από την μεριά των φιλοξενούμενων, με τον Βουραζέρη να αποκρούει στο 84’ σουτ του Τσεκούρα και στη συνέχεια σουτ των Καραλόπουλου και Βλάχου στο 90’ και 91’ αντίστοιχα να περνούν άουτ. Στο 93’ σουτ του Τανάγια απέκρουσε πολύ δύσκολα ο Βουραζέρης σε κόρνερ και στην τελευταία φάση του αγώνα και στο 95’ σημειώθηκε αυτογκόλ από τον Σπύρο Καραπλιάγκο, το οποίο, ωστόσο, δεν μέτρησε, καθώς είχε σταματήσει η φάση για επιθετικό φάουλ του Βλάχου με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα για δεύτερη φορά στο παιχνίδι, το οποίο δεν ανέδειξε νικητή.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Ε. Βουραζέρης, Δημητριάδης, Ν. Βουραζέρης, Πρασσάς, Κ. Καραπλιάγκος, Σπ. Καραπλιάγκος, Κουβελάς, Καραμανλής, Πάσχος, Γουτούλης (59’ Μαυρίδης), Γάρος (81’ Ακριβούσης).

ΘΗΣΕΑΣ: Κουρίτας, Ρουκάς (61’ Ζάγκας), Αναστασίου, Τανάγιας, Ιωάννου, Καραλόπουλος, Τσεκούρας, Σφάκας, Αντζούρης (59’ Βλάχος), Κοτζαθανάσης, Ισά (59’ Γκουγκούδης).

Πρωτεσίλαος-Αγία Παρασκευή 4-0

Σκόρερ: (10’ Παπαδόπουλος, 17’ Βαλώτης, 42’, 48’Μαριγκλέν)

«Τετράστερος» ο Πρωτεσίλαος, που επικράτησε εύκολα της Αγίας Παρασκευής με σκορ 4-0 για την 1η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ. Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Παπαδόπουλος στο 10’, ενώ 7 λεπτά αργότερα ο Πρωτεσίλαος πήρε αέρα δύο τερμάτων με γκολ του Βαλωτή. Μάλιστα οι γηπεδούχοι πήγαν στα αποδυτήρια έχοντας πετύχει και 3ο τέρμα με τον Μαριγκλέν στο 42ο λεπτό, βυθίζοντας κάθε ελπίδα των φιλοξενούμενων να ξαναμπούν στο παιχνίδι. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Μαριγκλέν με το 2ο προσωπικό του τέρμα στο 48ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι μπορούσαν να διευρύνουν το προβάδισμά τους, όμως οι προσπάθειες των Παναγιώτου και Μαριγκλέν δεν κατέληξαν στο στόχο.

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Τίτας, Λάμπος Ι, Λάμπος Α, Μιχόπουλος Χασιώτης, Σούδης, Σιαμανίκος (80’ Χριστοδούλου, Μαριγκλέν (75’ Γουργιώτης), Παναγιώτου (65’ Λειμονής), Βαλώτης Παπαδόπουλος.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Ζήγρας, Παναγιώτου, Κλώθος, Λούμπαρδος, Χατζημητροφάνης, Λιάτσικος, (62’ Μεγαγιάννης), Καραγιάννης, Τσίλογλου (52’ λ. τρ. Παπαδήμος), Κούκιος, Μαρμαρινός (59’ Τρίμης), Δημακόπουλος (70’ Κατσαγεωργίου).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου