ΤΟΠΙΚΟ

Κρεββατάς: «Για τη νίκη και στην Κοζάνη»

κρεββατάς-για-τη-νίκη-και-στην-κοζάνη-29350

Ο 23χρονος φορ του Ρήγα Φεραίου μιλάει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ

Με τρεις νίκες σε πέντε παιχνίδια και παραμένοντας αήττητος, ο Ρήγας Φεραίος αρχίζει σήμερα την προετοιμασία του για τον αγώνα στην Κοζάνη την ερχόμενη Κυριακή (9/11) και ο επιθετικός των Βελεστινιωτών, Κωνσταντίνος Κρεββατάς, δίνει το σύνθημα ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Από την… κόλαση στον παράδεισο βρέθηκε ο Ρήγας Φεραίος την περασμένη Κυριακή. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Βελεστίνου, παρά το γεγονός ότι έμειναν πίσω στο σκορ από το νεανικό σύνολο των Λευκαδίων Νάουσας, κατάφεραν όχι μόνο να ανατρέψουν την κατάσταση αλλά πανηγύρισαν και τη νίκη με 6-2. Πλέον, η ομάδα βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες, παραμένοντας αήττητη και από σήμερα αρχίζει η προετοιμασία για τον αγώνα της 6ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου στην Κοζάνη απέναντι στην τοπική ομάδα.

Ενας από τους φετινούς πρωταγωνιστές της ομάδας του Λάκη Μπακάλη, ο Κωνσταντίνος Κρεββατάς αποκτήθηκε με στόχο την κάλυψη του επιθετικού κενού που υπήρχε κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο. Στις πρώτες πέντε αγωνιστικές έχει πετύχει ισάριθμα γκολ, με αποκορύφωμα τα τρία την περασμένη Κυριακή, γεγονός που τον κατατάσσει στη δεύτερη θέση των πρώτων σκόρερ ολόκληρης της Γ’ Εθνικής. Μέσα από τη δουλειά που κάνουν οι Βελεστινιώτες, κατάφεραν να ενσωματώσουν άμεσα τις καλοκαιρινές προσθήκες, με στόχο τη βελτίωση.

Ο 23χρονος επιθετικός, μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, δίνει το σύνθημα της νίκης ενόψει του παιχνιδιού με την Κοζάνη, ενώ σχολιάζει και το 6-2 απέναντι στα Λευκάδια. Συγκεκριμένα:

Για τον αγώνα της περασμένης Κυριακής: «Σε αυτό το παιχνίδι έπρεπε να επιδείξουμε σοβαρότητα από την αρχή. Ισως επειδή βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, υποτιμήσαμε τα Λευκάδια. Ετσι, δεν μπήκαμε καλά, δεχθήκαμε δύο γρήγορα γκολ, που δεν τα περιμέναμε. Ωστόσο αντιδράσαμε άμεσα, μειώσαμε, ισοφαρίσαμε και προηγηθήκαμε στο σκορ και μετά την ισοφάριση παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και δίκαια νικήσαμε».

Για το γεγονός ότι συνεργάζεται άριστα με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του Ρήγα Φεραίου, έχοντας πετύχει ήδη πέντε γκολ αλλά και τον Ζήση Μαλάκο, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες και πέρυσι στον Μαχητή Τερψιθέας: «Πέρυσι με τα παιδιά που είχα μιλήσει από τον Ρήγα μου είχαν πει ότι η ομάδα χρειαζόταν ένα “καθαρόαιμο” φορ. Οι συμπαίκτες μου με βοηθούν πάρα πολύ στο επιθετικό παιχνίδι. Αυτό παίζει σημαντικό ρόλο. Στο ματς με τα Λευκάδια οι Μαλάκος και Σπαθής μου πέρασαν πολύ ωραίες μπαλιές. Πιστεύω πως θα συνεχίσουμε έτσι».

Ενόψει του αγώνα με την Κοζάνη: «Εμείς πάμε για το τρίποντο. Πιστεύω πολύ στην ομάδα, έχουμε καλό υλικό. Θα πάμε στην Κοζάνη για τους τρεις βαθμούς αλλά και η ισοπαλία δεν θα είναι άσχημο αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε με τα ίδια πλάνα, να βελτιωνόμαστε συνέχεια με τα κεφάλια κάτω και πολύ δουλειά».

Αρχίζει η προετοιμασία

Μετά το χθεσινό ρεπό, σήμερα αρχίζει η προετοιμασία του Ρήγα Φεραίου ενόψει της δύσκολης εκτός έδρας αναμέτρησης με την Κοζάνη, η οποία βρίσκεται στην 6η θέση του 2ου ομίλου με οκτώ βαθμούς. Ο τεχνικός, Λάκης Μπακάλης, τις επόμενες ημέρες θα διαπιστώσει αν θα έχει στα πλάνα του τον Κωνσταντίνο Γουτούλη, που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα και θα δοκιμάσει να μπει στις προπονήσεις.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου