ΤΟΠΙΚΟ

ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ : Βράβευση για τον Απόλλωνα Βόλου από την Ομοσπονδία

πινγκ-πονγκ-βράβευση-για-τον-απόλλωνα-29334

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε το προηγούμενο σαββατοκύριακο η Τ.Ε. Β.Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α και βράβευσε παράλληλα τις πρωταθλήτριες ομάδες της περασμένης περιόδου για τη Β. Ελλάδα σε μια λιτή εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκαν πολλοί αθλητές και παράγοντες συλλόγων καθώς και πολλοί γονείς και φίλοι του αθλήματος.

Ανάμεσα στους βραβευθέντες βέβαια ήταν και η ανδρική ομάδα του Απόλλωνα Βόλου, η οποία την περασμένη αγωνιστική περίοδο κατέλαβε την 3η θέση στη Β’ Εθνική της Β. Ελλάδας, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο και πετυχαίνοντας ακόμα μία πολύ σημαντική διάκριση για τον βολιώτικο σύλλογο.

Οι αθλητές του Απόλλωνα, που συμμετείχε στα μπαράζ ως Πρωταθλητής Κ. Ελλάδας (αφού συμμετέχουν οι πρωταθλήτριες ομάδες όλων των ομίλων της Β. Ελλάδας), παρέλαβαν τα μετάλλια και τα διπλώματά τους από τα μέλη του Δ.Σ. της Τ.Ε. που τους έδωσαν πολλά συγχαρητήρια για την επιτυχία τους και τους ευχήθηκαν για τη νέα χρονιά.

Έτσι ο βολιώτικος σύλλογος συνέχισε μια παράδοση που τον θέλει να στέφεται Πρωταθλητής Κ. Ελλάδας στους Άνδρες και να συμμετέχει στα μπαράζ της Β. Ελλάδας, κατακτώντας ένα μετάλλιο στο Πρωτάθλημα ή στο Κύπελλο, κάτι που πέτυχε και φέτος στο Κύπελλο Β. Ελλάδας, φτάνοντας ως τον ημιτελικό και κατακτώντας τελικά το χάλκινο μετάλλιο, παίρνοντας παράλληλα σπουδαία πρόκριση στην τελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας στην Αθήνα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου