ΤΟΠΙΚΟ

Κοπή πίτας στους συλλόγους Καράτε Αγριάς και Αρμενίου

κοπή-πίτας-στους-συλλόγους-καράτε-αγρ-29297

Με τη συμμετοχή των γονέων, συγγενών, φίλων και των αθλητών των Συλλόγων Kyokushinkai ΚΑΡΑΤΕ – Αγριάς και Αρμενίου έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Γυμναστήριο του Δημήτρη Σαμαρά (Αγριά) και στο Δημοτικό κλειστό Γυμναστήριο Αρμενίου.

Οι εκδηλώσεις που έγιναν αντίστοιχα 24η και 30η Ιανουαρίου άρχισαν με έναν απολογισμό των επιτυχιών και δραστηριοτήτων του Τεχνικού Διευθυντού Γιώργου Κοσμίδη, ο οποίος εκτός των άλλων αναφέρθηκε στην προσπάθεια να κρατηθούν σε λειτουργία οι σύλλογοι με τον ελάχιστο αριθμό αθλητών, δεδομένης της κρίσης που βιώνουν και αντιμετωπίζουν όλα τα μέλη, με την υπόσχεση ότι θα στηρίξει τον αγώνα του εκπαιδευτού Χονδρού Χάρη και των Προέδρων Μουσούλη Αργύρη και Κουτσή Νικολάου.

Ο σύλλογος Παραδοσιακού Καράτε Αγριάς

Ο ΜΑΧΗΤΗΣ είναι από τους παλαιότερους περιφερειακούς Συλλόγους (έτος ιδρύσεως 1992), Μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΚΑΡΑΤΕ, μοναδικός στην Αγριά, αναγνωρισμένος από την Γ. Γραμματεία Αθλητισμού και ο μόνος που συμμετέχει σε επίσημους αγώνες της. Ο ΜΑΧΗΤΗΣ σήμερα φιλοξενείται στο Γυμναστήριο του κ. Σαμαρά Δημήτρη, ο οποίος διευκολύνει και στηρίζει την προσπάθεια διατήρησης και ανάπτυξής του.

Στο Σύλλογο Αρμενίου, που λειτουργεί από αρχές του 2011, υπάρχουν όλες οι απαραίτητες αθλητικές υποδομές και η στήριξη της Δημοτικής Αρχής του Προέδρου του τοπικού Συμβουλίου Καμπανά Παναγιώτη και της Αντιδημάρχου Φωτεινής Παπαστεργίου, ώστε η προπόνηση και οι άλλες δραστηριότητές του να πραγματοποιούνται κατά υποδειγματικό τρόπο.

Καθημερινό αγώνα όμως δίνει ο εκπαιδευτής Χονδρός Χάρης, πρωταθλητής της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ Kyokushinkai KARATE -Βόλου, για πολλά χρόνια με πολλές συμμετοχές και επιτυχίες σε πρωταθλήματα του Knock – Down, ο οποίος διδάσκει και προπονεί όλους τους αθλητές κάτω από την τεχνική καθοδήγηση του δασκάλου Γιώργου Κοσμίδη, με πρόγραμμα παραδοσιακό και αγωνιστικό, βελτιώνοντας το επίπεδό τους.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου