ΤΟΠΙΚΟ

Στην Α’ ΕΠΣΘ Ενωση Λεχωνίων Νηλέα και Μαγνησιακός

στην-α-επσθ-ενωση-λεχωνίων-νηλέα-και-28442

Μία αγωνιστική πριν το τέλος των playoffs της Β’ ΕΠΣΘ, Ενωση Λεχωνίων Νηλέα και Μαγνησιακός εξασφάλισαν και μαθηματικά τον προβιβασμό τους στη Β’ ΕΠΣΘ, καταλαμβάνοντας τις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, που χαρίζουν την απευθείας άνοδο, διατηρώντας τη διαφορά των πέντε και τεσσάρων πόντων αντίστοιχα από την 3η Α.ΠΟ.Β.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Οι τρεις προαναφερθείσες ομάδες σημείωσαν νίκες στο πλαίσιο της 3ης μέρας του ειδικού πρωταθλήματος, ενώ για την Α.ΠΟ.Β. να τονιστεί ότι τερματίζει οριστικά 3η, αφού είναι στο +5 από την 4η θέση και θα περιμένει αν η πρωταθλήτρια ομάδα της Α’ Κατηγορίας ανέλθει στη Γ’ Εθνική, αφού σ’ αυτήν την περίπτωση προβιβάζεται και αυτή.

Αναλυτικά τα παιχνίδια:

PLAYOFFS (3η)

Πανιώνιος-Ενωση Λεχωνίων Νηλέα 1-3

Στην Αργαλαστή έγινε λόγω τιμωρίας του Πανιωνίου το ματς της ομάδας της Νέας Ιωνίας με την Ενωση Λεχωνίων Νηλέα, η οποία επικράτησε με 1-3 και πανηγύρισε την επιστροφή της στην Α’ Τοπική.

Μόλις στο 5’ ο Μακρής μετά το κόρνερ Κουβαρά με προβολή έγραψε το 0-1, ενώ μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους η ομάδα του Κυριάκου Κοκκινάκη είχε φτάσει στο 0-3 με δύο γκολ του Ασλάνογλου στο 41’ και το 44’. Στην πρώτη περίπτωση ο σκόρερ «κρέμασε» τον Χατζηαντωνίου μετά από κλέψιμο και στη δεύτερη πλάσαρε σωστά μετά από ασίστ του Γκογκινούδη.

Με φάουλ ο Καπάκης στο 50’ μείωσε στο τελικό 1-3 για τον Πανιώνιο, η διοίκηση του οποίου συγχαίρει για την άνοδο την Ενωση Λεχωνίων Νηλέα και της εύχεται καλή πορεία στην Α’ ΕΠΣΘ.

«Ο πρώτος στόχος της ανόδου επετεύχθη. Πάμε την Κυριακή να σηκώσουμε την κούπα συγχαρητήρια σε όλους», είπε στους ποδοσφαιριστές του ο Κυριάκος Κοκκινάκης, που ξέρει ότι η ομάδα του στο φινάλε στο εντός έδρας ματς με τον Μαγνησιακό βολεύεται και με την ισοπαλία, για να αναδειχθεί και πρωταθλήτρια.

Σκόρερ: 50’ Καπάκης-5’ Μακρής, 41’, 44’ Ασλάνογλου

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Χατζηαντωνίου, Κριτσίνης (80’ Αναγνωστόπουλος), Σταμάτης, Χουσεΐνογλου, Γιαλίδης, Νικούδης, Κιπτίου, Ιωαν. Φώτου (50’ Γιαννακός), Καπάκης, Δ. Φώτου (46’ Τάρε), Στεργίου

Ε.Λ. ΝΗΛΕΑ: Βιζάνι, Παλάτζας (60’ Σταμπούλογλου), Πάγια, Τσουμάνης, Ιντζόγλου, Αράμπογλου (60’ Κώστογλου), Γκογκινούδης, Μακρής, Τσαφούτας (85’ Πακάκης), Κουβαράς (60’ Λιάκος), Ασλάνογλου (75’ Βαϊόπουλος).

Μαγνησιακός-Μικροθήβες 6-0

Πιάνοντας κατά διαστήματα εξαιρετική απόδοση, ο Μαγνησιακός συνέτριψε τις Μικροθήβες με 6-0 και του χρόνου θα αγωνίζεται εκεί που ανήκει, στην Α’ ΕΠΣΘ.

Το σκορ άνοιξε στο 1’ με πλασέ του Κρανιά από το ύψος του πέναλτι μετά από σέντρα του Βασιλείου. Στο 20’ ο Νούσιας πέτυχε το 2-0 επίσης με πλασέ μετά από ασίστ του Ίμπρα, ενώ στο 26’ ο Ροδίτης με προσωπική ενέργεια και πλασέ έκανε το 3-0.

Στο 75’ και στο 80’ ανέλαβε δράση ο Γκλαβίνης, ο οποίος με ισάριθμες κεφαλιές ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0 από σέντρες των Δ. Κέκια και Χριστίδη, ενώ το ωραιότερο γκολ του αγώνα πέτυχε ο Γ. Κέκιας με σουτ από τα 25 μέτρα και αφού η μπάλα χτύπησε και στο οριζόντιο δοκάρι, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Γρηγοριάδης (46’ Σταμέλος), Κρανιάς (46’ Κέκιας Δ.), Βασιλείου (10’ Ίμπρα), Χρυσάνθης, Τσαπέρος, Καρακώστας, Χριστίδης, Νούσιας (72’ Τσιαντής), Γκλαβίνης, Περεντίδης (63’ Κέκιας Γ.), Ροδίτης

ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ: Ρεφουγιάτι, Διαμαντένιας (83’ Αντωνίου), Σταφυλάς, Παπανίκος, Αναγνώστου Σ., Γκαραβέλας, Λανάι, Τσάμης (36’ Παπαγεωργίου), Αναγνώστου Γ., Καλέμι, Γκόλιας (68’ Λαΐνας).

Κένταυρος ΝΠ-ΑΠΟΒ 0-2

Η Α.ΠΟ.Β. με δύο τέρματα του Ρέκκα και του Εντι Νταϊλάνι στο 60’ και το 67’ μετά από ισάριθμες ασίστ του Τσόχα πήρε το διπλό στην Αργαλαστή με 0-2 απέναντι στον Κένταυρο Νοτίου Πηλίου. Έτσι, η ομάδα του Βασίλη Σιγάλα κατέλαβε την 3η θέση, ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων στην τελευταία αγωνιστική.

Σκόρερ: 60’ Ρέκκας, 67’ Εντι Νταϊλάνι

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ Ν.Π.: Κολοβός, Τσέλα, Λαμπαδάρης, Αλεξ. Γώγος, Ν. Ζούζουλας, Αμ. Σεφέρι, Νιτσάι, Θεοφ. Γώγος (85’ Παππάς), Γεωρ. Ζούζουλας (78’ Καμάμι), Ευαγ. Γώγος, Κλ. Σεφέρι (60’ Νάντιο)

Α.ΠΟ.Β.: Κοντρέρας, Σταυρής (73’ Γεωργούσης), Λεφούσης (58’ Σωτηρέλης), Σιαφαρίκας, Τσιουκαντάνας, Βαβίτσας (81’ Σουφλής), Παρθένης ( 81’ Καμμένος), Τσόχας, Εντι Νταϊλάνι , Χούμπλης, Κεραμίδας (58’ Ρέκκας).

Ανθιμος Γαζής-Ιάσων Α.Μ. 1-4

Ο Ανθιμος Γαζής εμφανίστηκε μάλλον αδιάφορος στο ματς με τον Ιάσονα Αλλης Μεριάς και υπέστη την 3η του ήττα σε ισάριθμα ματς στα playouts με το βαρύ 1-4 από τον Ιάσονα. Η ομάδα της Αλλης Μεριάς μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και μόλις στο 25ο δευτερόλεπτο σκόραρε με τον Μπάλλα, για να έρθει ο Νταφόπουλος στο 23’ να κάνει το 0-2. Μπορεί στο 44’ ο Καραγιαννόπουλος να μείωσε σε 1-2, αλλά στην επανάληψη ο Ιάσων ήταν πάλι καλύτερος και με τον Ροδοβίτη να βρίσκει δίχτυα στο 65’ και το 73’ έφτασε στο θριαμβευτικό 1-4.

Σκόρερ: 44’ Καραγιαννόπουλος – 1’ Μπάλλας, 23’ Νταφόπουλος, 65’ 73’ Ροδοβίτης

ΑΝΘΙΜΟΣ ΓΑΖΗΣ: Πατρίκιος, Χασιώτης, Μπιλιτσάκης (65’ Γκέκας), Νικολός, Κωστάκης (75’ Καλογιάννης), Βούλγαρης, Καραγιαννόπουλος (80’ Μπέης), Καράι (80’ Λύτρας), Κίτσας, Κουλάκογλου, Πασχαλόπουλος (65’ Μουστάκας)

ΙΑΣΩΝ Α.Μ.: Αναστασίου, Σαραντόπουλος (46’ Ροδοβίτης), Λαλόπουλος (75’ Γιούσιας), Παπαδόπουλος, Λάσκος (46’ Χριστάκης), Καραναστάσης, Τόρο, Ν. Παναγιωτίδης, Μπάλλας (46’ Λούλος), Νταφόπουλος (55’ Βέτσικας), Χριστοδούλου.

PLAYOUTS (3η)

Χλόη-Ελευθεριακός 2-4

Πλούσιο σε θέαμα παιχνίδι έγινε στη Χλόη, εκεί που ο Ελευθεριακός επικράτησε με 2-4 της τοπικής ομάδας. Το πρώτο μέρος έληξε ισόπαλο με 1-1, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με τον Κωστή στο 30’ και τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 37’ με τον Γεροβασίλη. Στο 55’ ο Βούλγαρης και στο 70’ ο Κωστής με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έδωσε αέρα δύο τερμάτων στον Ελευθεριακό (1-3), ο Ανδριώτης ξανάβαλε τη Χλόη στο ματς στο 78’, αλλά δέκα λεπτά αργότερα ο Βογιατζής διασφάλισε το τρίποντο για τους νικητές.

Σκόρερ: 37’ Γεροβασίλης, 75’ Ανδριώτης – 30’, 70’ Κωστής, 55’ Βούλγαρης, 88’ Βογιατζής

ΧΛΟΗ: Τσιούτσιος, Σούρλας, Κουσκουρίδας, Κολοκοτρώνης, Χρόνης, Ντόας, Κουντούρης, Γεροβασίλης (45’ Μαυρογόνατος), Ντογκάνι, Βαΐτσης (55’ Συρταδιώτης), Κωνσταντέλος (65’ Ανδριώτης).

Αχιλλέας Αχιλλείου-Ν.Α. Νίκης 1-5

Ανετο πέρασμα με 1-5 για τους Νέους Αθλητές Νίκης από το Αχίλλειο. Στο 12’ και το 24’ ο Σιαφαρίκας, στο 16’ ο Πέτρου, στο 28’ ο Βούλγαρης και στο 50’ ο Σουλάι πέτυχαν τα πέντε τέρματα της ομάδας του Χρήστου Κοντοβά, για να έρθει ο Μαλλιαρός να μειώσει σε 1-5 στο 67’. Με δέκα παίκτες τελείωσαν το ματς οι φιλοξενούμενοι λόγω αποβολής στο 64’ του Λουτσιάν.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για τα δύο πρώτα γκολ που δέχτηκαν ότι ήταν οφσάιντ και πως τους ακυρώθηκε κανονικό γκολ με τον Ζάρρα λίγο πριν το 1-5.

Σκόρερ: 63’ Μαλλιαρός – 12’, 24’ Σιαφαρίκας, 16’ Πέτρου, 28’ Βούλγαρης, 50’ Σουλάι

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ: Ζωγραφάκης, Κάσα (51’ Κωστόπουλος), Ζάρας, Τσουκάρας, Μόσχος, Τσεκούρας, Γεωρ. Μαλλιαρός, Στέκας, Μπεζάτης, Καραγιάννης (68’ Κραβαρίτης), Θ.Α. Παναγιώτου (87’ Θ.Β. Παναγιώτου)

Ν.Α. ΝΙΚΗΣ: Κοντοβάς, Kων. Μαλλιαρός (80’ Συρταριώτης), Αλεξάνδρου (61’ Ανγκόλι), Υμέρ, Τσιούμας, Λουτσιάν, Σουλάι, Σιαφαρίκας (46’ Κόπανος), Πέτρου (46’ Μπούργος), Βούλαγρης, Κουκουβίνος (61’ Βαλουξής).

Σκόπελος-Άθλος 3-0 α.α.

Ν.Αγ. Αννας-Απόλλων Κ. 3-0 α.α.

Ειδική βαθμολογία πλέι οφ

  1. Ενωση Λεχωνίων Νηλέα 23
  2. Μαγνησιακός 22
  3. Α.ΠΟ.Β. 18
  4. Ιάσων Α.Μ. 13
  5. Κένταυρος Ν.Π. 10
  6. Ανθιμος Γαζής 9
  7. Πανιώνιος 3
  8. Μικροθήβες 2

*Ανθιμος Γαζής και Πανιώνιος έχουν από μείον ένα βαθμό.

Επόμενη (4η)

Ιάσων-Κένταυρος Ν.Π.

Α.ΠΟ.Β.-Ανθ. Γαζής

Ε.Λ. Νηλέα-Μαγνησιακός

Μικροθήβες-Πανιώνιος

Ειδική βαθμολογία πλέι άουτ

  1. Σκόπελος 23
  2. Νέοι Αγίας Αννας 19
  3. 3. Ελευθεριακός 15
  4. Νέοι Αθλητές Νίκης 13
  5. 5. Αθλος Αλμυρού 12
  6. 6. Απόλλων Καναλίων 12
  7. Αχιλλέας Αχιλλείου 6
  8. Α.Ε. Χλόης 2

Επόμενη (4η)

Απόλλων Καν.-Σκόπελος

Αθλος-Νέοι Αγ. Αννας

Ν.Α. Νίκης-Χλόη

Ελευθεριακός-Αχιλλέας Αχ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου