ΤΟΠΙΚΟ

Στη Λαμία η ομάδα Χάντμπολ του Κενταύρου

στη-λαμία-η-ομάδα-χάντμπολ-του-κενταύρ-28238

Ενα σημαντικό αγώνα έχει σήμερα η ανδρική ομάδα Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς καθώς στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής αγωνίζεται στο κλειστό της Λαμίας στις 16.00 με την ομάδα του Ιωνικού Λαμίας. Η ομάδα της Αγριάς που πραγματοποιεί ξέφρενη και εντυπωσιακή μέχρι τώρα πορεία και βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου αήττητη με 14 βαθμούς, θέλει στο συγκεκριμένο παιχνίδι να πετύχει μια ακόμη νίκη επί του Ιωνικού Λαμίας, που την ακολουθεί καταπόδας με 12 βαθμούς και να πανηγυρίσει πρόωρα την κατάκτηση της 1ης θέσης του ομίλου.

Οι παίκτες του Γιάννη Τσιάπα είναι άπαντες παρόντες και πανέτοιμοι για να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στο συγκεκριμένο παιχνίδι και να φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα. Στο μεταξύ ο σύλλογος της Αγριάς εν όψει του κρίσιμου βαθμολογικά αγώνα με τον Ιωνικό Λάμιας στο “Χαλκιοπούλειο” κλειστό Γυμναστήριο Λαμίας βάζει λεωφορείο για τους φίλους της ομάδας που θέλουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Η αναχώρηση θα γίνει σήμερα από την Αγριά στις 12.30, στη συμβολή των οδών Αγ. Γεωργίου και 28ης Οκτωβρίου, ενώ από τον Βόλο στης 13.00 μπροστά από το περίπτερο του ΕΟΤ επί της οδού Δημητριάδος.

Όσοι φίλοι ή φίλες θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή μπορούν να το κάνουν στο τηλέφωνο 6993838882 (Κρατήρας Κώστας).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου