ΤΟΠΙΚΟ

Πρεμιέρα με καταιγισμό γκολ στη Β’ Κατηγορία της ΕΠΣΘ

πρεμιέρα-με-καταιγισμό-γκολ-στη-β-κα-281368

Δυναμικά ξεκίνησαν στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ οι ομάδες στους δύο ομίλους, με το ενδιαφέρον να αναμένεται αμείωτο και φέτος. Αναλυτικά οι πρώτες αναμετρήσεις της περιόδου, που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο:

Ρεπορτάζ:

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΜΑΡΙΟΣ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ

Α’ Ομιλος

ΑΕ 2002-Δύναμις 5-0

Σκόρερ: (15’ Γκουβαράς, 45’ Βέργος, 62’, 68’ Στουμποβίκος, 78’ Κουλοχέρης)

Εμφατική νίκη με σκορ 5-0 σημείωσε η ΑΕ 2002 απέναντι στην Δύναμη, η οποία για πολλούς και διάφορους λόγους παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα και με 11 απουσίες. Στο 15’ ο Γκουβαράς με καταπληκτική απευθείας εκτέλεση κόρνερ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του, με τον Βέργο στο 45’ να διπλασιάζει τα τέρματα με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Γκουβαρά. Στο 62’ ο Στουποβίκος εκμεταλλεύτηκε λάθος του Καφετζόπουλου και με πλασέ έκανε το 3-0, με τον ίδιο παίκτη να πετυχαίνει στο 68’ το δεύτερο προσωπικό του τέρμα με πλασέ για το 4-0, ύστερα από ωραία πάσα του Φιλίππου. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Κουλοχέρης με κεφαλιά.

ΑΕ 2002 (Καραμίχαλος): Μιτράκος, Σφέτσος, Μπικοράρος (60’ Γαλάνης), Παπαϊωάννου, Σταθόπουλος, Βέργος, Βερντόβα (65’ Κουνατίδης), Καλαϊτζίδης, Μπένκα (60’ Φιλίππου), Γκουβαράς (70’ Κουλοχέρης), Στουμποβίκος.

ΔΥΝΑΜΙΣ (Μούτος): Καφετζόπουλος, Γκόριας, Κολοβός, Βεργοζήσης, Φασούλας (3’ λ.τρ. Κωστούλας – 70’ Τουφεξής), Μπαρδόκου, Δουλάς, Μαραγκός, Πατσής, Μάστορας, Μαλλιαρός.

Μακρυνίτσα-Ιωλκός 2-1

Σκόρερ: (40’ Χατζής, 76’ Ζαγκαβιέρος – 27’ πεν. Σιόβας)

Τη νίκη με σκορ 2-1 πέτυχε η Μακρυνίτσα απέναντι στον Ιωλκό. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 27’ με πέναλτι, το οποίο κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Σιόβας, αλλά η Μακρυνίτσα κατόρθωσε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, όταν στο 40’ ο Δαμάσκος εκτέλεσε το φάουλ, βρίσκοντας έξυπνα τον Χατζή, ο οποίος με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1. Στην επανάληψη η Μακρυνίτσα ήταν πιο απειλητική και είχε δύο χαμένα τετ-α-τετ, με τους Δαμάσκο και Ζαγκαβιέρο στο 68’ και 75’ αντίστοιχα, με τον τελευταίο στο 76’ να γράφει το 2-1 με δυνατό σουτ εντός της περιοχής.

ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ (Μάνος): Ορφανός, Παπακυριαζής (37’ Ζαγκαβιέρος), Βαρώτας, Αρχοντάκης, Μυλωνάς, Φράγκος, Δαμάσκος, Μπάρδας (37’ λ.τρ. Χατζής), Δημητρόπουλος (77’ Πασπαλάρης), Μεταξάς, Τσιλιόπουλος (60’ λ.τρ. Παπακώστας).

ΙΩΛΚΟΣ (Αγραφιώτης): Ζάχος, Δαρρής, Παρασχούδης, Ν. Βαρελόπουλος, Νίκου, Γεωργούλας, Μπέκος, Καραπάνος(70’ Παπαθεοδώρου), Τσιμπρίδης(75’ Κωστής), Σιόβας, Ν. Βαρελόπουλος (78’ Κυριαζής).

Ελευθεριακός-Τοξότης 1-2

Σκόρερ: (24’ Παραδάκης, 79’ πεν. Λ. Δενελάβας)

Την πρώτη του νίκη εξασφάλισε ο Τοξότης, νικώντας εκτός έδρας με 2-1 τον Ελευθεριακό.

Η ομάδα του Θανάση Χρυσοχού προηγήθηκε στο 24’ με κεφαλιά του Παραδάκη, για να ακολουθήσει το 0-2 από τον Λευτέρη Δενελάβα στο 79’ με πέναλτι. Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 στο 89’.

ΤΟΞΟΤΗΣ (Χρυσοχού): Πασπαλάρης, Κωνσταντινίδης, Τσιατσιάνης, Πελεκούδας, Ν. Δενελάβας, Μπαλαμούτης (30’ λ.τρ. Λέτσος), Κόρπμας, Λ. Δενελάβας, Κολιός, Παραδάκης (80’ Γ. Βέτσικας).

Ιάσων-Αγία Άννα 0-1

Σκόρερ: (87’ Τσίρος)

Ενα γκολ έκρινε την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ιάσωνα και Αγία Αννα στην Αλλη Μεριά, με τον Τσίρο να σκοράρει με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή στο 87’ και ενώ νωρίτερα χάθηκαν πολλές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Για τους γηπεδούχους δοκάρι είχε ο

Μπερτζέμης στο 4’, με το σουτ του να σταματά στη συμβολή των δοκών, όπως και ο Τσίγκας στο 43’ που σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι με μακρινό σουτ λίγο μετά τη σέντρα.

ΙΑΣΩΝ (Γιαννούτσος): Μουράβας, Σπύρου, Πριονιστής, Τζιώλας, Κωτσαλής, Λάμπρου, Ζατσάι (81’ Πιτσάβας), Τσίγκας, Θεοδωρόπουλος, Μπερτζέμης (82’ Πολύζος), Σιφνιώτης (74’ Σέτι).

ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ (Πετσιμέρης): Αιντίνι, Τσίρος, Στεργιόπουλος (80’ Μπούρντα), Αλεξανδρίδης, Πετσιμέρης, Φιλατζικιώτης, Νιαώτης, Σ. Τσιουρέλης, Βογιατζής (35’ Κανδήλας), Κ. Τσιουρέλης, Λίτσος (46’ Κωτούλας).

Νέοι Αθλητές-Νέος Μαγνησιακός 2-2

Σκόρερ: (13’ Κολυμήτρας, 57’ Χρόνης – 9’ Σκέρντι, 67’ Μαστακούλης)

Ισόπαλοι με 2-2 ανεδείχθησαν Νέοι Αθλητές και Νέος Μαγνησιακός. Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε στο 9’ ο Σκέρντι, αφού εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας και πλάσαρε σωστά για το 0-1. Οι γηπεδούχοι απάντησαν αμέσως, με τον Φλώρο να βγάζει μια καταπληκτική σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και με ωραία κεφαλιά ο Κολυμήτρας ισοφάρισε σε 1-1. Στην επανάληψη οι Νέοι Αθλητές πέρασαν μπροστά στο σκορ με πλασέ του Χρόνη στο 57’, για να έρθει δέκα λεπτά μετά η απάντηση των φιλοξενούμενων, με τον Μαστακούλη να εκμεταλλεύεται νέο λάθος της άμυνας για να ισοφαρίσει σε 2-2 με πλασέ.

ΝΕΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ (Σκουφογιάννης): Ρωμανός, Βλάχος, Χαντζόγλου (70’ Χάνος), Κουκουτής, Φλώρος, Σέλντι, Κολυμήτρας, Κουτσούκης (90’ Βαΐτσης), Κουτσαρνάκης, Τσαπέρος (68΄Σιώμος), Χρόνης (83’ Μπακογιάννης).

ΝΕΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ (Ρέππος): Μητσας, Μιχαήλοβιτς, Παπαγεωργιου (59’ Τάρε), Γεωργουλακος, Αλβανος, Πάντσιος, Λαρισης, Μαστακούλης (81’ Μανιώτης), Φραγκούλης (59’ Χριστοδούλου), Μωυσίδης, Σκέρντι (69’ Ταυλαρίδης).

Κένταυρος ΝΠ-Εθνικός 1-2

Σκόρερ: (75’ Βαγγ. Τσιργής- 45’, 50’ Τσένα)

Τη νίκη με 2-1 απέναντι στον Κένταυρο σημείωσε ο Εθνικός. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 45’ με τον Τσένα, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ μετά από ασθενή απόκρουση του αντιπάλου τερματοφύλακα σε δυνατή εκτέλεση φάουλ του Πελεκάνου.

Στο 50’ ο ίδιος παίκτης με σουτ διπλασίασε τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους, ενώ στο 75’ ο Βαγγ. Τσιργής με κεφαλιά μείωσε στο τελικό 1-2.

Μέχρι το τέλος της αναμέτρησης ο Κένταυρος πίεσε ασφυκτικά για να βρει το γκολ της ισοφάρισης. Στο 87’ και στο 89’ ο Νιτσάι είχε χαμένο τετ-α-τετ και ένα σουτ που πέρασε λίγο άουτ, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα για πέναλτι που δεν δόθηκε σε ανατροπή του Πότσκα εντός της περιοχής.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ (Μακρής): Φηυγάς, Τζίρκας, Λιάτζουρας, Βαγγ. Τσιργής, Νιτσάι, Λαμπαδάρης, Λ. Τσιργής, Μπογδανίδης, Γιαννέλης (65’ Σαρακατσάνος), Πότσκα Γκερόν, Φ. Γώγος.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Καϊμπαλίδης): Μπέικος, Φανόπουλος, Μ. Μάρκο, Μουτσινάς, Πελεκάνος, Κασδαρίδης, Θεοδώρου (70’Βαλέρα), Μπρισμπέος, Παλάτζας (75’ Βέργος), Τσένα (85’ Μαντζάνης), Τσάμης (83’ Κοντορίζος).

Ρεπό: Ε.Λ. Νηλέα

Β’ Ομιλος

Απόλλων-Μυρμηδόνες

Σκόρερ: (17’ πεν. Πιπινής, 65’ Π. Μπούρχας)

Με διπλό στα Κανάλια ξεκίνησε το πρωτάθλημα η ομάδα των Μυρμηδόνων. Για τους φιλοξενούμενους σκόραραν ο Πιπινής στο 17’ με πέναλτι και Π. Μπούρχας στο 65’ με προβολή έπειτα από κόρνερ του Αράπη. Από τους γηπεδούχους αποβλήθηκε στο 90’ ο Καλαμίδας. Σημειώνεται πως ο Πιπινής αστόχησε σε πέναλτι στο 63’, μη καταφέρνοντας να ευστοχήσει όπως στο πρώτο μέρος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ (Βλαχόπουλος): Καραδήμος, Σταμέλος (86’ Δούμας), Καλαμίδας, Κουζιώκας, Καραγιάννης (46’ Παπαναγιώτου), Παναγιωτάκης (53’ Κοκόλας), Ψαθάς, Ζήσης, Καραβάς, Δημόπουλος (46’ Καλαμιδάς), Τσιαντός.

ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ (Σκούρας): Μπίκος, Κοντοβάς, Κατσαβριάς, Τσιάτσος, Βέργας, Βούλγαρης, Αράπης (85’ Γ. Μπούρχας), Π. Μπούρχας, Μακρής (64’ Ακρίβος), Δ. Μπούρχας (90’ Νανάς), Πιπινής (79’ Δήμας).

Δάφνη-Αγχίαλος

Σκόρερ: (43’ Γκιάστας)

Μια γυριστή κεφαλιά του Γκιάστα έπειτα από κόρνερ του Ευαγγελού στο 43’ έκρινε την αναμέτρηση ανάμεσα σε Δάφνη και Αγχίαλο στο παιχνίδι της Νεάπολης. Με τον Καρακίτσο μοιραίο παίκτη, ο οποίος απέτυχε να σκοράρει σε τρεις περιπτώσεις, οι γηπεδούχοι πήραν πύρρειο νίκη, αφού παρά το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 82’, με τον Σίμο να αντικρίζει δεύτερη κίτρινη κάρτα, θα μπορούσαν να έχουν ισοφαρίσει στο 93’ αλλά η κεφαλιά του Καραγιώργου έπειτα από κόρνερ πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

ΔΑΦΝΗ (Σταμπουλής): Αβδελάς, Χιώτης, Τερλεξής, Λούκας, Γκιάστας, Φιλοσόγλου, Καρακίτσιος (85’ Αλιμπάκης), Τσαρέλας, Στραβέλας (60’ Παπαστεργίου), Ευαγγελός (89’ Τσιτσιρίκης), Μόσχοβος (74’ Γεωργίου).

ΑΓΧΙΑΛΟΣ (Παναγιωτόπουλος): Σοφιανός, Λάζογλου (88’ Κουφαλιδάκης), Τσακόγιας, Σίμος, Τσαντόπουλος, Τσέλιος (75’ Σγατζής), Χρυσοστομίδης (60’ Κοτσέλος), Ι. Βέτσικας, Καραγιώργος, Κουλάκογλου, Απ. Βέτσικας (75’ Μαυρόπουλος).

Αστέρας-Αγροτικός 4-0

Σκόρερ: (32’ Ξέρας, 67’ Λουφόπουλος, 76’ Χαλιμούρδας, 85’ Κάρρος)

Με πολύ καλή εμφάνιση ο Αστέρας Ριζομύλου ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της απέναντι στον Αγροτικό, του οποίου επιβλήθηκε με 4-0. Για τους γηπεδούχους του Μιχάλη Ριζόπουλου, ο αειθαλής Ξέρας πέτυχε το 1-0 στο 32’ με πλασέ έπειτα από σέντρα του Κατσίκη και κεφαλιά πάσα του Λουφόπουλου, με τον τελευταίο να σημειώνει το 2-0 στο 67’

με κεφαλιά μετά από μπαλιά διαβήτη του Μπλούχου. Το 3-0 είχε την υπογραφή του Χαλιμούρδα, ο οποίος σκόραρε με σουτ από 50 μέτρα και πριν τη σέντρα στο 76’, για να ακολουθήσει το 4-0 από τον Κάρρο με πλασέ στο 85’ σε υποδειγματική αντεπίθεση.

ΑΣΤΕΡΑΣ (Ριζόπουλος): Τσιότρας, Καναλιώτης (78’ Χρόνης), Κατσίκης, Σεσκλιώτης, Αποστολίδης, Μπόλτσας, Χαλιμούρδας (82’ Γιαννούχος), Μπλούχος, Κάρρος, Ξέρας (65’ Κωνσταντέλλος), Λουφόπουλος.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ: Γκόγκος, Θ. Βαλκανιώτης, Κουτρούλης (70’ Λεφάς), Κερμελής (79’ Μακρακίδης), Α. Νιάκας, Καραπίσιας, Α. Βαλκανιώτης, Τσιμπανάκος (88’ Καρατζιάς), Β. Νιάκας, Παλάσης, Βουλγαρόπουλος.

Μικροθήβες-Άθλος 3-1

Σκόρερ: (17’, 25’, 75’ Ρομάριο – 11’ Ζαντιώτης)

Με το δεξί άρχισαν οι Μικροθήβες τις υποχρεώσεις τη νέα σεζόν, αφού επικράτησαν με 3-1 του Άθλου, ο οποίος άνοιξε το σκορ με τον Ζαντιώτη με σουτ εκτός περιοχής. Η απάντηση ήρθε από τον Ρομάριο στο 17’ για το 1-1 και στο 25’ ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, σημειώνοντας χατ-τρικ στο 75’ με πλασέ για το τελικό 3-1 .

ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ: Τρόμπατζης, Λανάι, Ν. Πορταρίτης, Σκοτεινός, Παπαχρήστος (55’ Αγγελαδάκης), Τσιατάς, Ρεφουγιάτι (80’ Τοσούδης), Ευθυβούλης, Διαμαντένιας, Ρομάριο (82’ Αναγνώστου), Μάμο.

ΑΘΛΟΣ (Ζέρβας): Μπούρντης, Μπιρμπίλης, Τσεκρέζι (65’ Παπανικολάου), Μπουκώρος, Μπέης, Κοντοβάς, Κεπεσίδης, Φάτσης (75’ Τίτου), Κέρτσι, Πάπα, Ζαντιώτης (75’ Κουφογιάννης).

Δήμητρα-Αχιλλέας 4-0

Σκόρερ: (5’, 16’ Αραπίτσας, 12’ Κωστούλας, 71’ Ξηροκώστας)

Εύκολο απόγευμα για την Δήμητρα, αφού επικράτησε άνετα του Αχιλλέα με σκορ 4-0. Στο 5’ ο Αραπίτσας έκανε το 1-0 με κεφαλιά και στο 12’ ο Κωστούλας με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 2-0. Στο 16’ ο Αραπίτσας με ωραία ενέργεια πέρασε τον τερματοφύλακα και έκανε το 3-0 το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Το τελικό 4-0 πέτυχε στο 71’ ο Ξηροκώστας με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του σπεσιαλίστα Αραπίτσα.

ΔΗΜΗΤΡΑ (Ανδρωνάς): Τσαρής, Κουτσούμπας (65’ Κωτούλας), Σέρτζιο, Αντωνιάδης (37’ Ξηροκώστας), Σιαμουρδάνης, Στεφανής, Κωστούλας, Τιμπλαλέξης (46’ Γαλατσίδας),

Α. Αραπίτσας, Βούλγαρης, Κακλιάς (74’ Μηλιώνης).

ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Παναγιώτου): Σχουλής, Παναγιώτου (85’ Στεργίου), Τσεκούρας, Τσουκάρας, Παναγιώτου (80’ Ζάρας), Κορέτα, Σπανός (73’Δρώσσος), Καπέσιος (80’ Σγουλέτας), Αραπίτσας, Ντένις, Ξυνός.

Ηρακλής-Ερμής 2-2

Σκόρερ: (49’ 67’, Παρίσης – 44’ Πινιάρης, 90’ πεν. Ακριβόπουλος)

Ισόπαλοι με σκορ 2-2 αναδείχθηκαν Ηρακλής και Ερμής. Στο 44’ ο Ερμής προηγήθηκε με πολύ όμορφο σουτ στην κίνηση του Πινιάρη για να ισοφαρίσει ο Ηρακλής στο 49’με τον Παρίση. Στο 67’ οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή, με τον Παρίση να χρίζεται πάλι σκόρερ, αλλά ο Ακριβόπουλος έσωσε τον βαθμό για την ομάδα του με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 90’,το οποίο καταλογίστηκε για χέρι του Αργυρίου, με τον τελευταίο να αποβάλλεται μετά από διαμαρτυρία και απώθηση στο διαιτητή Ευσταθιάδη.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Τσιγαρίδας, Βαλωμένος, Κραββαρίτης, Παππάς, Αλπίτσης, Φυσέκης (75’ Κ. Μουζουράκης), Μπισμπιγιάννης (46’ Μαλλιαρός), Αλ. Μουζουράκης, Αργυρίου, Παρίσης, Γιαννακόπουλος (46’ Κολώνης).

ΕΡΜΗΣ (Μπράτσος): Αλπάκης, Μαλαμούλης, Καμμένος, Τσόγκας, Τσουκαλάς (89’ Αφεντής), Ακριβόπουλος, Λουλιάνας, Κακουτάς, Μαγγαλιός (71’ Μπουκώρος), Κουρέτης( 50’ Παπαδόπουλος), Πινιάρης.

Ρεπό: Πανιώνιος

Επόμενη (2η)

Α’ Ομιλος

Ε.Λ. Νηλέα-ΑΕ 2002
Δύναμις-Ιάσων Α.Μ.
Αγ. Άννα-Ελευθεριακός
Ν. Μαγνησιακός-Μακρινίτσα
Τοξότης-Κένταυρος Ν.Π.
Ιωλκός-Εθνικός
Ρεπό: Ν.Α. Νίκης

Β’ Ομιλος

Πανιώνιος-Απόλλων
Μυρμιδόνες-Δάφνη
Αγχίαλος- Δήμητρα
Άθλος- Ηρακλής.
Αχιλλέας-Αστέρας
Ερμής-Αγροτικός
Ρεπό: Μικροθήβες

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου