ΤΟΠΙΚΟ

Στο Αρμένιο με Φωκικό ο Ρήγας

στο-αρμένιο-με-φωκικό-ο-ρήγας-280767

Την ομάδα του Φωκικού αντιμετωπίζει σήμερα στις 4 μ.μ. ο Ρήγας Φεραίος, με τον αγώνα να δίνεται στο γήπεδο του Αρμενίου, όπου οι άνθρωποι της ομάδας του Βελεστίνου ευελπιστούν να αγωνιστούν για τελευταία φορά, μετά τη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΟ για το θέμα που έχει προκύψει με την άρση της ποινής.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Στο γήπεδο του Αρμενίου, θα φιλοξενηθεί για δεύτερη φορά ο Ρήγας Φεραίος, μετά τον εντός έδρας αγώνα με τον Οπούντιο Μαρτίνου, αυτήν τη φορά κόντρα στο Φωκικό Αμφισσας. Ο αγώνας θα δοθεί στο πλαίσιο της εμβόλιμης 4ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Το κλίμα στο Ρήγα είναι παραπάνω από καλό, μετά από την εκτός έδρας νίκη επί του Τυρνάβου, με τους παίκτες να θέλουν να προσθέσουν ένα ακόμη τρίποντο στο ενεργητικό τους.

Ενώ, ο Φωκικός προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες. Ηττήθηκε από Αιγινιακό(0-1), Πιερικό(1-0), Δωτιέα Αγιάς(2-4) και βρίσκεται στην ουρά της βαθμολογίας με μηδέν βαθμούς. Η ομάδα του Βελεστίνου μετρά συνολικά τέσσερις βαθμούς από τα έως τώρα παιχνίδια.

Οι δύο ομάδες κατά την περσινή σεζόν δεν είχαν έρθει αντιμέτωπες, αφού τις χώριζε μία κατηγορία. Η ομάδα της Αμφισσας αγωνίζονταν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας, ενώ ο Ρήγας στην τρίτη τη τάξει κατηγορία.

Η αποστολή

Ο προπονητής των «κυανόλευκων», Λάκης Μπακάλης, έκανε προπόνηση τη Δευτέρα και χθες, με όλους τους παίκτες να συμμετέχουν κανονικά αφού δεν τραυματίστηκε κανείς στον Κυριακάτικο αγώνα. Χθες το απόγευμα, κατέληξε στους παίκτες που θα απαρτίζουν την αποστολή για τον σημερινό αγώνα με τον Φωκικό. Η τεχνική ηγεσία ανακοίνωσε τους 20 παρακάτω παίκτες: Απόστολος Κεφαλάς, Βασίλης Τσουμπέκος, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Κωνσταντίνος Γεωργατζής, Χρήστος Σπαθής, Ιωάννης Μουσαμπελιού, Νίκος Βουραζέρης, Παναγιώτης Γούτσιος, Σπύρος Γκάγκας, Παναγιώτης Αποστολίδης, Γιώργος Χατζής, Κωνσταντίνος Ζενούνι, Μάνος Πάσχος, Αποστόλης Σφάκας, Κωνσταντίνος Γουτούλης, Δημήτρης Σέττος, Γιώργος Αλεξίου, Ηλίας Γκίκας, Γιάννης Κορέτα, Παρασκευάς Θεοδώρου. Εκτός αποστολής θα βρίσκονται ο στρατευμένος Τσίπι, ενώ για λόγους τακτικής τα αδέρφια Μιαρίτη.

Μπακάλης: «Δεν πρέπει να επαναπαυθούμε»

Ο Λάκης Μπακάλης μίλησε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ για το σημερινό αγώνα. Αναλυτικά: «Θεωρώ πως το συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι από τα πιο δύσκολα. Το κλίμα είναι εξαιρετικό μετά την εκτός έδρας νίκη που πετύχαμε αλλά δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε. Κάναμε την αρχή και πρέπει να συνεχίσουμε δυνατά. Μπορεί η ομάδα της Αμφισσας να μην έχει πάρει νίκη έως τώρα αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλοί. Πρέπει να είμαστε σοβαροί όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι γιατί ο Φωκικός σίγουρα θα έρθει να διεκδικήσει το παιχνίδι».

Με νέο προπονητή ο Φωκικός

Μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες της ομάδας της Αμφισσας, ο προπονητής κ. Νίκος Ανδρέου αποφάσισε να αποχωρήσει από το «τιμόνι» της ομάδας. Στη θέση του τον διαδέχθηκε ο κ. Σπύρος Κουκούλης, που ήταν ο βοηθός του κ. Ανδρέου. Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου: «Μετά την εθελούσια παραίτηση και αποχώρηση από την Αμφισσα του κ. Νίκου Ανδρέου ο Φωκικός έλαβε αποφάσεις για το μέλλον του ενόψει των άμεσων αγωνιστικών υποχρεώσεων αρχής γενομένης από τον εκτός έδρας αγώνα την Τετάρτη με τον Ρήγα Φεραίο. Ετσι, χρέη προπονητή αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος βοηθός του κ. Ανδρέου, καθηγητής φυσικής αγωγής και κατέχων δίπλωμα UEFA A, Σπύρος Κουκούλης με άμεσο συνεργάτη του τον προπονητή τερματοφυλάκων, Μάκη Στεργίου».

Ο Πανυτσίδης σφυρίζει στο Αρμένιο

Ο κ. Πανυτσίδης Κωνσταντίνος από την Κοζάνη θα διευθύνει τη σημερινή αναμέτρηση του Ρήγα, όπως ανακοινώθηκε προχθές Δευτέρα από την ΚΕΔ/ΕΠΟ και βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Τζιαμπασής Χρήστος και Τζιουβάρας Θεόδωρος από την ίδια Ενωση.

Ρεπό για τον Πύρασο

Ρεπό έχει σήμερα η ομάδα Νέας Αγχιάλου. Ετσι ο Πύρασος θα κάνει το ρεπό του στην 4η αγωνιστική και οι παίκτες του Στέφανου Ξηροφώτου, θα αγωνιστούν ξανά την προσεχή Κυριακή 18 Οκτωβρίου. Ο νεαρός τεχνικός έδωσε ρεπό στους παίκτες του προχθές Δευτέρα (12/10), ενώ χθες έκανε την πρώτη προπόνηση ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, που όλοι ελπίζουν πως θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο της Νέας Αγχιάλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου