ΤΟΠΙΚΟ

Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου βετεράνων

πρωτάθλημα-ποδοσφαίρου-βετεράνων-274004

Για 3η συνεχόμενη χρονιά στη Μαγνησία, διοργανώνεται πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 11×11, για ομάδες Βετεράνων Ποδοσφαιριστών και Ενστολων, και πλέον βρισκόμαστε στην τελευταία φάση δηλώσεων συμμετοχής, πριν την κατάρτιση των γκρουπ και του αναλυτικού προγράμματος των αγώνων.

Μετά την ολοκλήρωση του 2ου πρωταθλήματος που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και ανέδειξε πρωταθλήτρια την ομάδα Παλαιμάχων του Θησέα Αγριάς, οι διοργανωτές προσκαλούν τους παλαίμαχους και τους ένστολους όλου του νομού, που θέλουν να απολαύσουν το άθλημα μακριά από πίεση και βαθμολογικό ενδιαφέρον, να δηλώσουν άμεσα τη δική τους συμμετοχή και να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία.

Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής για τους ενδιαφερόμενους, είναι να έχουν ηλικία άνω των 35 ετών, ενώ μπορούν να συμμετέχουν χωρίς περιορισμό ηλικίας, όσοι δεν έχουν κάνει ποτέ δελτίο ΕΠΟ σε ομάδα. Φυσικά, αποκλείονται οι εν ενεργεία ποδοσφαιριστές.

Επιπλέον, πέρα από τη χαρά του παιχνιδιού και της συμμετοχής σε ένα ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα, κάθε ομάδα μπορεί να διεκδικήσει το έπαθλο του πρωταθλητή, που είναι δωρεάν διακοπές το καλοκαίρι 2016!

Ολες οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ποδοσφαίρου Αγ. Παρασκευής Βόλου, όπου υπάρχουν γήπεδα με συνθετικούς τάπητες νέας γενεάς, επιπέδου Champions League!

Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει η Σχολή Ποδοσφαίρου Αγ. Παρασκευής Βόλου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες στο χώρο όπου στεγάζονται τα γήπεδα και οι εγκαταστάσεις της, στους πρόποδες του Σαρακηνού στην Αγία Παρασκευή Βόλου, πάνω από το γήπεδο Σαρακηνού.

Οι εγκαταστάσεις διαθέτουν μεγάλο χώρο στάθμευσης και πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες, ενώ είναι προσβάσιμες από την γραμμή No 49 της Αστικής Συγκοινωνίας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2421053434.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου