ΤΟΠΙΚΟ

Γεν. Αρχηγός της Δάφνης, ο Μιχάλης Κουτσογιάννης

γεν-αρχηγός-της-δάφνης-ο-μιχάλης-κουτσ-271456

Μετά τον περσινό τραυματισμό του και την εγχείρηση στο γόνατό του ο Μιχάλης Κουτσογιάννης δεν μπορεί να αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής, αλλά αποφάσισε να μην αποχωριστεί το αγαπημένο του άθλημα. Ετσι, όπως ανακοινώθηκε χθες από την διοίκηση της Δάφνης θα αναλάβει τα καθήκοντα του Γεν. Αρχηγού της ομάδας και θα βρίσκεται δίπλα στον νέο προπονητή της ομάδας κ. Θεολόγο Ναλμπάντη. Ο Μιχάλης έχει αγωνισθεί στο παρελθόν σε Νίκη Βόλου, Ρήγα, ΓΣΑ, ΑΕ Διμηνίου και Σκιάθο.

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας: «Μετά από το διοικητικό συμβούλιο που έγινε στα γραφεία του συλλόγου εκτός των άλλων θεμάτων αποφασίστηκε η αντικατάσταση του Γ ενικό Γραμματέα Μιχάλη Καρακάνα ο οποίος θα λείψει για αρκετό χρόνο στο εξωτερικό για οικογενειακούς λόγους. Τη θέση του λαμβάνει το μέλος του Δ.Σ. Σωτήρης Γιούργας.
Ακόμη αποφασίστηκε στη θέση του Γενικού Αρχηγού και άμεσου συνεργάτη του προπονητή της ομάδας, να οριστεί ο Μιχάλης Κουτσογιάννης γνωστός από την παρουσία του στο τοπικό ποδόσφαιρο. Ο νέος Γενικός Αρχηγός παρουσιάστηκε στη σημερινή (σ.σ. χθεσινή) προπόνηση από τον Πρόεδρο στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Στους Σ. Γιούργα και Μ. Κουτσογιάννη ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο έργο τους».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου