ΤΟΠΙΚΟ

Την Κυριακή η κλήρωση στην ΕΠΣΘ

την-κυριακή-η-κλήρωση-στην-επσθ-269933

Μετά την άρση της ποινής της ΕΠΣΘ από την ΕΠΟ, η νέα διοίκηση έτρεξε τα θέματα σχετικά με την έναρξη των Πρωταθλημάτων και την επομένη ανακοίνωσε τις προκηρύξεις των Πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου ΕΠΣΘ. Η κλήρωση θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή 25/10 στο ξενοδοχείο «Πορταριά».

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Την Κυριακή 25/10, και ώρα 6 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Πορταριά» θα γίνει η κλήρωση για τα Πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ, όπως και του Κυπέλλου.

Η έναρξη των Πρωταθλημάτων της Α’ και Β’ τοπικής κατηγορίας, σύμφωνα με την προκήρυξη έχει ορισθεί για το επόμενο Σαββατοκύριακο 31/10 – 1/11, ενώ η πρώτη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΘ θα διεξαχθεί την Τετάρτη 11/11.

Χθες, ήταν και η καταληκτική ημέρα για την δήλωση συμμετοχής των ομάδων στα Πρωταθλήματα και στο Κύπελλο.

Η Α’ ΕΠΣΘ θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους, όπως και την περασμένη σεζόν, των 13 ομάδων ο καθένας. Οι ομάδες που έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν στο νέο Πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ είναι οι εξής:

ΑΕ Διμηνίου, ΑΟ Σκιάθου, Σαρακηνός, Θησέας Αγριάς, Δημητριάς, Μαγνησιακός, Αγία Παρασκευή, ΑΕ 2002, Πανιώνιος Νέας Ιωνίας, Αρης Μελισσατίκων, Ηρακλής Βόλου, ΓΣ Αλμυρού, Αίας Σούρπης, Δήμητρα Ευξεινούπολης, Αστέρας Ριζομύλου, Διαγόρας Στεφανοβικείου, Πρωτεσίλαος Πτελεού, Μυρμιδόνες Πλατάνου, ΦΘ Αγχίαλου, ΑΣ Μικροθήβες, Αχιλλέας Αχιλλείου, Αθλος Αλμυρού, Δάφνη Βόλου, Απόλλων Καναλίων, Σκόπελος και Πηλέας.

Από τους παραπάνω οι Αστέρας Ριζομύλου και Δημητριάς δεν έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν.

Η Β’ ΕΠΣΘ θα διεξαχθεί σε έναν όμιλο, όπου οι ομάδες που αναμένεται να συμμετέχουν είναι οι εξής: Ακρόπολη Σέσκλου, Αργοναύτες Αμαλιάπολης, Ένωση Λεχωνίων, Παγασητικός, Τοξότης, Ανθιμος Γαζής, Ελευθεριακός, Κένταυρος Ν.Π., Νέοι Αθλητές Νίκης, Μακρινίτσα, Δύναμη, Ιάσων Αλλης Μεριάς και Εθνικός Βόλου.

Η Ιωλκός, όπως ανακοινώθηκε από την διοίκηση της ομάδας, δεν θα συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ. Ο Αετός Κερασιάς δεν έχει ξεκινήσει προετοιμασία για την νέα σεζόν.

Οι ομάδες της Α’ ΕΠΣΘ είναι υποχρεωμένες να δηλώσουν συμμετοχή και στο Κύπελλο, όπως και οι ομάδες της Μαγνησίας οι οποίες συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αφού η ΕΠΟ κατήργησε το θεσμό του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής.

Ετσι, Νίκη Βόλου, Ρήγας Φεραίος και Πύρασος Νέας Αγχιάλου θα μπουν στην κληρωτίδα μαζί με τις υπόλοιπες ομάδες του τοπικού Πρωταθλήματος. Οι ομάδες της Β’ κατηγορίας δεν υποχρεούνται να δηλώσουν συμμετοχή στο Κύπελλο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου