ΤΟΠΙΚΟ

Ξεκίνημα 22/12 για τις Μικτές της ΕΠΣΘ

ξεκίνημα-22-12-για-τις-μικτές-της-επσθ-269645

Στις 22 Δεκεμβρίου θα αρχίσουν τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κ17 και Κ15, στα οποία συμμετέχουν οι Μικτές ομάδες των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων και φυσικά και οι ομάδες της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας με προπονητή τον Αντώνη Μάνδαλο.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Η έναρξη θα γινόταν νωρίτερα, αλλά η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ αποφάσισε τη μετάθεσή της, λαμβάνοντας υπόψη τα έγγραφα αιτήματα των ΕΠΣ. Κατά συνέπεια, η 1η αγωνιστική των διοργανώσεων θα διεξαχθεί στις 22 Δεκεμβρίου αντί της 15ης Δεκεμβρίου.

Οι Μικτές και το πρωτάθλημά τους επιστρέφουν μετά από δυο χρόνια και οι ομάδες Κ15 και Κ17 της ΕΠΣ Θεσσαλίας, που έχουν από καιρό αρχίσει προπονήσεις, ετοιμάζονται και για αγωνιστική δράση.

Η ΕΠΣ Θεσσαλίας είναι στον ίδιο όμιλο με Εύβοια, Φθιώτιδα, Ευρυτανία, Φωκίδα, Βοιωτία και Καρδίτσα (Λάρισα και Τρίκαλα είναι σε άλλο όμιλο) και πρώτος αντίπαλος θα είναι η ομάδα της Εύβοιας.

Στην 1η αγωνιστική στον 4ο όμιλο στις 22/12 η ΕΠΣ Φθιώτιδας έχει ρεπό και τα ματς της πρεμιέρας θα είναι:

ΕΠΣ Θεσσαλίας – ΕΠΣ Εύβοιας

ΕΠΣ Καρδίτσας – ΕΠΣ Ευρυτανίας

ΕΠΣ Βοιωτίας – ΕΠΣ Φωκίδας

Αναλυτικά το αγωνιστικό πρόγραμμα των μικτών της ΕΠΣΘ για τα πρωταθλήματα Κ15 και Κ17 έχει ως εξής:

1η αγωνιστική: Θεσσαλία-Εύβοια

2η αγωνιστική: Φθιώτιδα-Θεσσαλία

3η αγωνιστική: Θεσσαλία-Ευρυτανία

4η αγωνιστική: Φωκίδα-Θεσσαλία

5η αγωνιστική: Θεσσαλία-Βοιωτία

6η αγωνιστική: Καρδίτσα-Θεσσαλία

7η αγωνιστική: Θεσσαλία-ρεπό.

Χορηγική συνεργασία ΚΤΕΛ και ΕΠΣΘ

Η ΕΠΣ Θεσσαλίας ανακοίνωσε την έναρξη της χορηγικής της συνεργασίας με την «ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΒΟΛΟΥ Α.Ε.» Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου, η οποία και θα αποτελέσει τον Επίσημο χορηγό των Μικτών μας ομάδων (Κ15 & Κ17) για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, με την παρουσία του λογότυπου της εταιρείας στο μπροστινό μέρος της ένδοξης φανέλας της Ένωσης.

Η «ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΒΟΛΟΥ Α.Ε.», με ανανεωμένο στόλο 49 Λεωφορείων και 13 Λεωφορειακές Γραμμές, καλύπτει όλο το πολεοδομικό συγκρότημα του Βόλου και της Ν. Ιωνίας καθώς και γειτονικές περιοχές αρμοδιότητάς της, κάνοντας συνολικά 460 στάσεις, σε 180 από τις οποίες είναι τοποθετημένα Στέγαστρα, ενώ στις υπόλοιπες 280 Ιστοί.

Η «ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΒΟΛΟΥ Α.Ε.» με την τεχνογνωσία και το έμπειρο προσωπικό που διαθέτει έχει φέρει εις πέρας μετακινήσεις επιβατών και αθλητών κατά τη διοργάνωση σπουδαίων αθλητικών γεγονότων στην πόλη του Βόλου.

Η έως σήμερα πορεία της Εταιρείας έχει αποδείξει ότι είναι σε θέση να φέρει εις πέρας με συνέπεια, σύνεση και ασφάλεια οποιοδήποτε έκτακτο συγκοινωνιακό έργο της ανατεθεί.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου