ΤΟΠΙΚΟ

Βολιώτισσες διακρίνονται στην Εθνική

βολιώτισσες-διακρίνονται-στην-εθνικ-262398

Με τις Βολιώτισσες Λιάκου και Γάτσιου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα συνέτριψε με 8-0 την αντίστοιχη ομάδα της Αρμενίας, για το Πρωτάθλημα K17, που διεξάγεται στην Πορτογαλία.

Εύκολη νίκη πήρε η Εθνική ομάδα Κορασίδων απέναντι στην Αρμενία, για τον 3ο όμιλο των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, που διεξάγεται στην Πορτογαλία. Με βασικές τις Λιάκου και Γάτσιου των Ελπίδων, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε με 8-0 του αντιπάλου του, διπλασιάζοντας τις νίκες, μετά και από το τρίποντο επί της διοργανώτριας των αγώνων του ομίλου και κλείδωσε την πρόκρισή στην Εlite Round των προκριματικών για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα K17. H Γάτσιου μάλιστα πέτυχε τα δύο από τα οκτώ.

Η επόμενη και τελευταία αγωνιστική έχει ορισθεί για σήμερα Τετάρτη στις 6 μ.μ. με την ομάδα της Ισπανίας, όπου μοιράζονται την κορυφή του ομίλου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο 3’ η Αντονιάν έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Αντώνη Πριόνα και από εκεί και έπειτα ανέλαβε δράση η Χατζηνικολάου. Η αρχηγός «χτύπησε» τέσσερις φορές, στο 40’, στο 43’, στο 50’ και στο 56’, με την Καραπέτσα να χρίζεται κι αυτή ενδιάμεσα σκόρερ στο 54’, ενώ το τελικό 8-0 διαμόρφωσε η Γάτσιου με δυο γκολ, ένα στο 77′ κι ένα στις καθυστερήσεις.

Η ομάδα όπως την παρέταξε ο Αντώνης Πριόνας: Νάση, Λιάκου (63’ Εξουζίδου), Κατιρτσίδου, Τσακίρη, Πίτσιου, Καραπέτσα (58’ Καπνίση), Γούλα (51’ Τσιακλίδου), Σαχινίδου, Χατζηνικολάου, Γάτσιου, Πατέρνα

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου