ΤΟΠΙΚΟ

Μία νίκη και μία ισοπαλία για τις Μικτές ομάδες της Μαγνησίας χθες στην Καρδίτσα

μία-νίκη-και-μία-ισοπαλία-για-τις-μικτέ-24630

Μια νίκη και μάλιστα επιβλητική για τους Παίδες και μία ισοπαλία για τους Νέους ήταν ο απολογισμός για τις Μικτές ομάδες της Μαγνησίας που αγωνίστηκαν χθες στην Καρδίτσα για την 8η αγωνιστική στα πρωταθλήματα προεπιλογής εθνικών ομάδων.

Οι Παίδες επιβλήθηκαν για δεύτερη φορά της Καρδίτσας στο φετινό πρωτάθλημα και η χθεσινή εμφάνιση των παικτών του Παναγιώτη Ζορδομπά ήταν πραγματικά εντυπωσιακή μιας και φιλοδώρησε με οκτώ τέρματα την αντίπαλη άμυνα.

Η χθεσινή ήταν και η τέταρτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα μιας και εκτός από τις δύο νίκες σε βάρος της Καρδίτσας εντός και εκτός έδρας οι Παίδες έχουν επιβληθεί των Τρικάλων και στα δύο παιχνίδια.

Από την άλλη οι Νέοι δεν κατάφεραν να πάρουν την τέταρτη νίκη μακριά από την έδρας τους μιας και μέχρι σήμερα έχουν να επιδείξουν νίκες μόνο εκτός Νομού κόντρα σε Πιερία, Λάρισα και Τρίκαλα, μένοντας στην ισοπαλία με 2-2.

Στο πρωτάθλημα Παίδων συμμετέχουν ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από 1-1-1999 έως και 31-12-2000, ενώ στο πρωτάθλημα των Νέων συμμετέχουν ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από 1-1-1996 έως και 31-12-1998.

Οι Παίδες Η αναμέτρηση των Παίδων διεξήχθη στο γήπεδο των Αγίων Θεοδώρων με τους ποδοσφαιριστές του Παναγιώτη Ζορδομπά να αποδεικνύονται καταιγιστικοί. Το τελικό 0-8 άλλωστε δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης των «μικρών» που κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο.

Για την ομάδα της Μαγνησίας σκόραραν οι Μωυσίδης 3ο και 16ο λεπτό, Αγιώτης 9ο και 21ο, Σαλαμούρας 31ο με πέναλτι και 39ο, και ακόμη δύο γκολ σημείωσε ο Ματθαίου 60ο και 70ο λεπτό.

Διαιτητής ήταν ο κ. Βάϊος Τσιτσανούδης με βοηθούς τους κ.κ. Λάμπρο Βλιώρα και Θωμά Ζάχο από την Λάρισα.

Ε.Π.Σ. Καρδίτσας: Νταφόπουλος (53’ Μιχαλόπουλος), Πάτρας (53’ Πατσιούρας), Μπερνάρας, Αγγελάκης, Σδρόλιας, Στράτος, Γκαρνάκης, Ρόβας, Πατούλιας (42’ Τσιλίκας), Πετρόπουλος, Μπάντζιος.

Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας: Πύλος, Κρανιάς, Σύψας, Ευθυμιόπουλος, Παπακώστας, Τσιάνος, Σαμαράς, Καραδέμητρος, Σαλαμούρας (42’ Λιάκος), Αγιώτης (42’ Αποστολίδης), Μωϋσίδης (42’ Ματθαίου).

Τα αποτελέσματα της 8ης Αγωνιστικής

Ε.Π.Σ. Καρδίτσας-Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας 0-8

Ε.Π.Σ. Πιερίας-Ε.Π.Σ. Λάρισας 2-1

Ρεπό: Ε.Π.Σ. Τρικάλων

Η βαθμολογία

1.ΕΠΣ Πιερίας 21

2.ΕΠΣ Θεσσαλίας 12

3.ΕΠΣ Λάρισας 12

4. ΕΠΣ Τρικάλων 3

Οι Νέοι Η αναμέτρηση των Νέων έγινε στο γήπεδο του Προδρόμου και τελείωσε ισόπαλη με 2-2. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν με νίκη εκτός έδρας αν και προηγήθηκαν δύο φορές και έτσι παρέμειναν στην δεύτερη θέση πίσω από την Λάρισα η οποία επίσης στραβοπάτησε μένοντας στην ισοπαλία στην Πιερία. Σκόρερ για την ομάδα του Τάκη Τσόγκα ήταν οι Κλουκουτάρας στο 17’ και στο 72’ ο Παρασκευόπουλος με εκτέλεση πέναλτι.

Διαιτητής ήταν ο κ. Λάμπρος Βλιώρας με βοηθούς τους κ.κ. Βάϊο Τσιτσανούδη και Θωμά Ζάχο.

ΕΠΣ Καρδίτσας: Πιτάς, Μπατής, Παπουτσής, Κοκώνης, Καλαντζής, Κατσιγιάννης, Αραμπατζής (46’ Χατζιάρας), Καραγεωργόπουλος (80’ Παπαναστασίου), Παράσχος, Μαυριάς, Κωνσταντάκος (46’ Μαντέλας)

ΕΠΣ Θεσσαλίας: Κεφαλάς, Παρασκευόπουλος, Αργύρης (69’ Αδάμος), Βαν ντε Γούιχε, Ράπτης, Στρούγγης, Πέτσης, Παπαϊωάννου (46’ Καρακίτσος), Κλουκουτάρας, Πολυχρόνου (80’ Μαγιόγλου), Μπούσης.

Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής

Ε.Π.Σ. Καρδίτσας-Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας 2-2

Ε.Π.Σ. Πιερίας-Ε.Π.Σ. Λάρισας 1-1

Ρεπό: Ε.Π.Σ. Τρικάλων

Η βαθμολογία

1.Ε.Π.Σ. Λάρισας 13

2.Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας 11

3.Ε.Π.Σ. Καρδίτσας 9

4.Ε.Π.Σ. Τρικάλων 4

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου