ΤΟΠΙΚΟ

Ισοπαλία χωρίς επιπτώσεις στο γειτονικό ντέρμπι

ισοπαλία-χωρίς-επιπτώσεις-στο-γειτον-24507

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Αγία Παρασκευή και Σαρακηνός για την 25η και προτελευταία αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ. Η αναμέτρηση ήταν ισορροπημένη με τις δύο ομάδες να έχουν καλές ευκαιρίες μπροστά από τις αντίπαλες εστίες.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 5’ το σουτ του Παπαστεργίου κόντραρε στο σώμα του Γιαμαλή με την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ. Δύο λεπτά αργότερα ο Σαρακηνός απείλησε εκ νέου αυτήν την φορά με το σουτ του Παπαστεργίου να υποχρεώνει τον Τσιτσιρίκο να εκτιναχθεί στο «γάμα» διατηρώντας το μηδέν για την ομάδα του. Τελικά οι φιλοξενούμενοι του Γιάννη Φασουράκη άνοιξαν το σκορ στο 12’ με το σουτ του Καλαμάτα εκτός περιοχής να καταλήγει στο «γάμα» της εστίας του ανήμπορου να αντιδράσει Τσιτσιρίκου. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια με πλασέ του Μπόλη εντός περιοχής έπειτα από πάσα του Αλαμάνη λίγο πριν τη συμπλήρωση του ημιχρόνου. Στην επανάληψη και οι δύο ομάδες είχαν σημαντικές ευκαιρίες. Συγκεκριμένα οι γηπεδούχοι έγιναν ιδιαίτερα απειλητικοί σε δύο περιπτώσεις με τον Καραγιάννη από θέση τετ-α-τετ, να υποχρεώνει τον Γράντα σε καίριες επεμβάσεις. Από την μεριά των φιλοξενούμενων, τα σουτ των Τσεκούρα, Κοντοβά και Β. Ρακή βρήκαν σε ετοιμότητα τον Τσιτσιρίκο με το 1-1 να παραμένει μέχρι τέλους και τις δύο ομάδες να μοιράζονται από ένα βαθμό και εντυπώσεις.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ 1-1

Σκόρερ: (44’ Μπόλης – 12’ Καλαμάτας)

ΑΓΙΑΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Μαλακασιώτης): Τσιτσιρίκος, Κούκιος, Παναγιώτου, Λούμπαρδος, Ιωακειμίδης (46’ Τρίμμης), Χατζημητροφάνης, Μπόλης, Λιάτσικος, Αλαμάνης, Μεγαγιάννης (57’ Τσίλογλου), Καραγιάννης.

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ (Φασουράκης): Γράντας, Ρέλλος (55’ Τσεκούρας), Στεργιόπουλος (60’ Γ. Μαστακούλης), Η. Ρακής, Τσαρδακάς, Γιαμαλής, Παπαστεργίου (65’ Θάνος), Κοντοβάς, Αγερώτης (70’ Μελίσσης), Β. Ρακής, Καλαμάτας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου