ΤΟΠΙΚΟ

Πεντάρα παραμονής για Παγασητικό απέναντι στον Πηλέα

πεντάρα-παραμονής-για-παγασητικό-απέ-24467

Στο ντέρμπι παραμονής της 25ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΘ ο Παγασητικός συνέτριψε με 5-1 τον Πηλέα, με το σκορ ωστόσο παρά την έκτασή του να μην αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του παιχνιδιού.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο πρώτο τέταρτο της συνάντησης είχαν τέσσερις πολύ καλές ευκαιρίες για να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Αρχικά στο 6’ ο Μπραχιμάι από θέση τετ-α-τετ δεν μπόρεσε να βρει στόχο με τον Δημόπουλο έξι λεπτά αργότερα να πιάνει την κεφαλιά από πλεονεκτική θέση αλλά να μην βρίσκει δίχτυα. Ο Βαρσαμάς στο 15’ επίσης από θέση τετ-α-τετ έστειλε την μπάλα άουτ σε ένα πολύ επιθετικό πρώτο τέταρτο για την ομάδα του Πηλέα, από το οποίο ωστόσο έλειψε το γκολ. Μετά το 20’ η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε σε μεγάλο βαθμό, με τον Παγασητικό να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να ανοίγει το σκορ στο 37’ με πρωταγωνιστή τον Δουλά ο οποίος μετά από πάσα του Σίμου και «σκάψιμο» της μπάλας πλάσαρε σωστά κι έκανε το 1-0, που ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Λίγο πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού η ομάδα του Βαγγέλη Τάχου διπλασίασε τα τέρματά της μετά από ωραία ατομική ενέργεια και πάσα του Μάρκου στον Καραγιώργο, με τον τελευταίο να γράφει με έξοχο πλασέ το 2-0. Έξι λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι βρέθηκαν μια ανάσα από ένα τρίτο τέρμα με τον Καραγιώργο να κερδίζει πέναλτι για ανατροπή εντός περιοχής, την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο Καράνταγλης, ο όποιος όμως έστειλε την μπάλα ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Ότι δεν πέτυχε ο Καράνταγλης πέτυχε στο 69’ ο Μάρκος πλασάροντας εύστοχα τον Κοντιγιάννη για το 3-0 με τον Καραγιώργο δέκα λεπτά αργότερα με δυνατή κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Πηλέα. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 3-1 με εκπληκτικό σουτ του Δημόπουλου στο 82’, που κατέληξε στο παραθυράκι της εστίας του ανήμπορου να αντιδράσει Κοντογιάννη. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Δουλάς πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα με σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής με τον Ρουσσά στο αμέσως επόμενο λεπτό με ατομική ενέργεια και σουτ από τα αριστερά να διαμορφώνει το τελικό 5-1, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του που ισοδυναμεί με παραμονή στην Α’ τοπική κατηγορία.

ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ-ΠΗΛΕΑΣ 5-1

Σκόρερ: (37’, 91’ Δουλάς, 64’ Καραγιώργος, 69’ Μάρκος, 92’ Ρουσσάς – 82’ Δημόπουλος)

ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ (Τάχος): Κλεάνθης, Γκατζούνας, Μυλωνάς, Χαλκίδης, Καράνταγλης, Λάιος, Σίμος (46’ Κουτλουμπάσης), Δουλάς, Καραγιώργος (89’ Ρουσσάς), Δημητρίου, Μάρκος, Ανδρέου.
ΠΗΛΕΑΣ (Σιαμέτης): Κοντογιάννης, Φώτου, Καναράς, Δεδούσης, Παπαπορφυρίου, Μωραΐτης, Μπραχιμάι, Θεοδώρου, Δημόπουλος, Θάνος (60’ Βαΐτσης).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου