ΤΟΠΙΚΟ

Ακόμη τρεις ανανεώσεις για τον Ρήγα Φεραίο

ακόμη-τρεις-ανανεώσεις-για-τον-ρήγα-φε-24402

Οι Χρήστος Σταματίου, Αρντι Ζατσάι και Δημήτρης Κουκουτσέλος θα φοράνε και τη νέα σεζόν τα κυανόλευκα του Ρήγα Φεραίου ενώ από 1η Ιουλίου προμηνύονται και μεταγραφές. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ομάδας του Βελεστίνου:

«Η διοίκηση του Α.Σ. Βελεστίνου ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ τρέχει αρκετά ζητήματα που έχουν να κάνουν με το κομμάτι του σχεδιασμού και της καλύτερης δυνατής οργάνωσης για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Ενα από αυτά, αφορά τις ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στη λίστα που παρέδωσε ο τεχνικός Κώστας Σταματίου, ο οποίος ενημέρωσε την διοίκηση, ότι η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει την Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2020. Ανακοινώνεται, ότι άλλοι τρεις ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν την περασμένη ποδοσφαιρική χρονιά με τα χρώματα της ομάδας μας, ανανέωσαν την συνεργασία τους.

Πρόκειται για τον Χρήστο Σταματίου (αμυντικός), Αρντι Ζατσάι (πλάγιος χαφ) και Δημήτρη Κουκουτσέλο (επιθετικός). Τους ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία!

Τέλος, εκτός από τις ανανεώσεις, οι συνομιλίες για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού συνεχίζονται καθημερινά. Η επιτροπή μεταγραφών, μέσω του Γενικού Αρχηγού Χρήστου Τρίγκα, επικοινωνεί καθημερινά με αρκετούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αναμένονται να ενταχθούν στο ρόστερ του ΡΗΓΑ από 1η Ιουλίου, που ξεκινά επίσημα η μεταγραφική περίοδος». Σημειώνεται πως στις πρώτες ανανεώσεις συμπεριλήφθηκαν οι:Δημήτρης Γάρος (αρχηγός), Θεόδωρος Σουγκάρης, Χάρης Ράπτης, Γεώργιος Κατσούδας, Θεόδωρος Μπομπότης, Κώστας Τσούρικας, Λεονί Χότζα και Χρήστος Καρακίτσος, ενώ συνεχίζει και ο τεχνικός Κώστας Σταματίου.

«Εις το επανιδείν» των αφών Καλαϊτζίδη

Με επιστολή τους στο Αθλητικό Βαγόνι, οι Νίκος και Αποστόλης Καλαϊτζίδης ευχαριστούν την ομάδα του Ρήγα Φεραίου, για τον έναν χρόνο παρουσίας τους στην ομάδα, κάνοντας γνωστό πως επιστρέφουν στον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου. Τα αδέρφια από την Πιερία, βασικά στελέχη του Ρήγα Φεραίου την περασμένη περίοδο, θα επιστρέψουν στην ομάδα του χωριού τους, τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου Πιερίας που φέτος ανήλθε στην Γ’ Εθνική.

Μέσα από το Αθλητικό Βαγόνι ο 21χρονος χαφ, Νίκος και ο 20χρονος τερματοφύλακας Αποστόλης, εύχονται καλή επιτυχία στον Ρήγα για την ερχόμενη σεζόν. Φυσικά δεν παραλείπουν να ευχαριστήσουν άπαντες στο κυανόλευκο στρατόπεδο για τη χρονιά που βίωσαν πέρυσι στο Βελεστίνο. Αναλυτικά: «Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για τον ένα χρόνο παραμονής μας στην ιστορική ομάδα του Ρήγα Φεραίου. Και στον αγωνιστικό τομέα αλλά και στο κλίμα που είχε δημιουργηθεί στο σύνολο του ποδοσφαιρικού τμήματος, ο Ρήγας αποτέλεσε για εμάς μία όμορφη ποδοσφαιρική παρέα. Διοίκηση, προπονητικό επιτελείο, συμπαίκτες και φίλαθλοι ήταν συνεχώς δίπλα μας και τους ευχαριστούμε. Πλέον, επιστρέφουμε στην ομάδα του χωριού μας για να την βοηθήσουμε στο ξεκίνημά της στη Γ’ Εθνική κι ευχόμαστε εις το επανιδείν. Καλή επιτυχία στην ομάδα του Ρήγα και να επιστρέψει σύντομα εκεί που ανήκει. Νίκος και Απόστολος Καλαϊτζίδης».

Επιστροφή στη δράση για τις ακαδημίες

Τριήμερο ειδικό προπονητικό σεμινάριο, από τις 26 έως και τις 28 Ιουνίου διοργανώνει η ακαδημία ποδοσφαίρου του Ρήγα Φεραίου σε συνεργασία με το δίκτυο των ποδοσφαιρικών σχολών του Παναθηναϊκού. Αναλυτικά ανακοινώθηκαν τα εξής: «Επειτα από μια μεγάλη περίοδο αποχής αθλητών και προπονητών από το γήπεδο και από τους αγώνες, αφού μείναμε σπίτι για να μείνουμε και υγιείς, ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε δυναμικά στο παιχνίδι με ένα τριήμερο ειδικό προπονητικό σεμινάριο, που θα βάλει ΓΚΟΛ στα ποδοσφαιρικά γεγονότα!

Το δίκτυο των ποδοσφαιρικών σχολών του Παναθηναϊκού (PSS), η εταιρεία SPORTteam και η Ακαδημία «Ρήγας Φεραίος» σεβόμενοι όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, όπως αυτά υπαγορεύονται από τους ειδικούς, προσκαλεί και προκαλεί γονείς και αθλητές να λάβουν μέρος στις 26-27-28 Ιουνίου, στο Δημοτικό Στάδιο του Βελεστίνου, σε ένα τριήμερο γεμάτο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ! Μην το χάσεις! Θα είμαστε όλοι εκεί! Υπεύθυνος επικοινωνίας: Κων/νος Τσούρικας, τηλ.: 6976842893».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου