ΤΟΠΙΚΟ

«Οχι απώλειες στον δεύτερο γύρο»

οχι-απώλειες-στον-δεύτερο-γύρο-242590

Ο Κώστας Τσιουρέλης, προπονητής της Αγίας Αννας, έχει δει την ομάδα του μέχρι στιγμής να είναι πρώτη στη βαθμολογία του 1ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΘ και η μοναδική αήττητη και στους δύο ομίλους, έχοντας οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ ζήτησε την άποψή του 34χρονου τεχνικού, για τη μέχρι τώρα πορεία, με τον ίδιο να επισημαίνει: «Από την πορεία μας είμαστε σχετικά ικανοποιημένοι. Θεωρούμε ότι χάσαμε τους δύο βαθμούς με τον Τοξότη και ότι θα μπορούσαμε να τους είχαμε πάρει βάσει της εικόνας του παιχνιδιού και επειδή είχαμε την ευκαιρία με το χαμένο πέναλτι για να προηγηθούμε.

Εκεί σίγουρα αφήσαμε δύο βαθμούς που είναι σημαντικοί για μας για τη συνέχεια, όπως θα ήταν και για οποιαδήποτε ομάδα που θα μπει στα πλέι οφ, γιατί αυτή που έχει υψηλότερη βαθμολογία θα έχει και τον πρώτο λόγο σ’ αυτό το μίνι πρωτάθλημα».

Για το πώς αναμένει τη συνέχεια: «Στον δεύτερο γύρο θα προσπαθήσουμε να μην έχουμε απώλειες και θα δούμε ένα-ένα ξεχωριστά τα παιχνίδια και ειδικά τα δύο που απομένουν με τις ομάδες που φαίνεται ότι θα μπουν στα πλέι οφ, δηλαδή με τον Σαρακηνό και τον Τοξότη, καθώς, αν μπει η Ακρόπολη Σέσκλου, έχουμε παίξει και τα δύο παιχνίδια μ’ αυτή και τα έχουμε κερδίσει.

Με την ίδια σοβαρότητα πρέπει να συνεχίσουμε και στα υπόλοιπα ματς που θα είναι με ομάδες, οι οποίες δεν θα μπουν στα πλέι οφ, επιθυμώντας να έχουμε την ίδια εικόνα με όλους και να μην είναι το βαθμολογικό κίνητρο μόνο αυτό που θα μας κάνει να είμαστε αγωνιστικά σοβαροί.

Πρέπει να έχουμε την ίδια σοβαρότητα παντού, καθώς ήδη χάσαμε δύο βαθμούς με μία ομάδα που θα είναι στα πλέι άουτ, την ΑΕ 2002. Ασχετα που δεν μας επηρεάζει αυτή τη στιγμή, δεν θέλουμε να ξαναπαρουσιάσουμε τέτοια εικόνα και τέτοιο αποτέλεσμα.

Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι 100% στο επόμενο διάστημα μέχρι και το τέλος των πλέι οφ».

Για τον αν ο προγραμματισμός της δουλειάς του έχει στόχο τα πλέι οφ: «Φορτώσαμε τα παιδιά με μεγάλο όγκο προπόνησης μετά την αποχή λόγω της πανδημίας και είναι φυσιολογικό να μην έχουν τη φρεσκάδα που έπρεπε σ’ όλα τα παιχνίδια. Έχουμε δουλέψει όμως κατά τέτοιον τρόπο που θεωρούμε ότι η ομάδα από δω και πέρα θα είναι σε ένα υψηλό επίπεδο μέχρι το τέλος των πλέϊ-οφ».

Για ενδεχόμενη μεταγραφική ενίσχυση τη χειμερινή περίοδο: «Θεωρώ ότι δεν μας χρειάζεται κάτι. Ενίσχυση θα γίνει μόνο αν αποχωρήσουν κάποια παιδιά, για να συμπληρώσουμε το ρόστερ και να μην έχουμε ελλείψεις, καθώς, αν βγούμε πρώτοι στη Μαγνησία, οι απαιτήσεις στα μπαράζ θα είναι ακόμη μεγαλύτερες. Τα παιδιά που ήρθαν, τα πήραμε από την αρχή της χρονιάς, γιατί δεν σκεφτήκαμε να πάρουμε κάποιους παίκτες τον Δεκέμβριο».

Για το αν τον ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα των ισχυρών ομάδων στον άλλον όμιλο:

«Είναι σημαντικές οι απώλειες που έχουν οι ομάδες και από τον έναν όμιλο και από τον άλλον. Μην ξεχνάμε ότι οι διαφορές είναι μικρές και για μένα θα είναι πολύ δυνατά τα πλέι οφ και δεν θα υπάρχει φαβορί. Σίγουρα κάποιος θα έχει το προβάδισμα, αλλά θα είναι απλώς ένα προβάδισμα. Με μία ήττα μπορεί να ανατραπεί η κατάσταση. Όλες οι ομάδες που θα φτάσουν στα πλέι-οφ θα είναι δυνατές και θα έχουν τις δικές τους πιθανότητες βάσει και της εικόνας που θα παρουσιάσουν τότε».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου