ΤΟΠΙΚΟ

Πλούσια δράση στην Αγία Αννα

πλούσια-δράση-στην-αγία-αννα-239029

Πλούσια ήταν η δράση των Ακαδημιών ποδοσφαίρου της Αγίας Αννας, με τους εκκολαπτόμενους αστέρες της αυριανής ημέρας να μαθαίνουν τα μυστικά της στρογγυλής θεάς και όχι μόνο.

Συγκεκριμένα το περασμένο Σάββατο στις εγκαταστάσεις του συλλόγου φιλοξενήθηκε η Ακαδημία του Ερμή, δίνοντας έτσι συνέχεια στις αναμετρήσεις μετά από εκείνες κόντρα στην Α.ΠΟ.Β., τους Ν.Α. Νίκης, το Θησέα Αγριάς, τη Νίκη Βόλου, το Γ.Σ. Αλμυρού, το Σαρακηνό, τον Πύρασο Αγχιάλου και τον Ολυμπιακό Βόλου. Η Ακαδημία του Ερμή φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του Olimpico Sport Club, όπου με σύμμαχο τον καλό καιρό και την καλή διάθεση τόσο των μικρών αθλητών όσο και των συνοδών – γονιών, πραγματοποιήθηκαν παιχνίδια για όλα τα ηλικιακά γκρουπ. Ο σύλλογος της Αγίας Αννας με ανακοίνωσή του ευχαριστεί τη διοίκηση και τους προπονητές του Ερμή για την άριστη συνεργασία.

Βιωματική Διατροφική Εκπαίδευση

Στη συνέχεια και την περασμένη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου στην σχολή ποδοσφαίρου «Αγία Αννα» πραγματοποιήθηκε βιωματική διατροφική εκπαίδευση των παιδιών της σχολής από το συνεργάτη της σχολής κ. Κωνσταντίνο Λάμπη, διατροφολόγο – διαιτολόγο MSc. Η δράση αυτή ήταν η πρώτη από σειρά, που θα ακολουθήσουν για τη διατροφική εκπαίδευση των μικρών αθλητών του συλλόγου, όπου στόχος είναι η ενημέρωση των παιδιών για τη σημασία της σωστής διατροφής στην υγεία τους και τον αθλητισμό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου