ΤΟΠΙΚΟ

Στις Βρυξέλλες Βολιώτες αθλητές του Kempo karate

στις-βρυξέλλες-βολιώτες-αθλητές-του-kempo-kar-238978

Στις Βρυξέλλες θα μεταβεί την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου ο Ελληνας ανώτατος εκπαιδευτής και παγκόσμιος πρωταθλητής του Kempo karate Θανάσης Λαγός μαζί με τον αθλητή του και πρωταθλητή Ευρώπης στους εφήβους, Δημήτρη Κουτσικό.

Μετά από επίσημη πρόσκληση από την παγκόσμια ομοσπονδία του Kempo karate (ICKKF) o Λαγός θα λάβει μέρος στο εξεταστικό σχολείο για το 3ο επίπεδο της μαύρης ζώνης στο Kempo.

Το σχολείο θα λάβει χώρα στην πρωτεύουσα του Βελγίου υπό την εποπτεία του ιδρυτή της παγκόσμιας ομοσπονδίας Grand Master Daniel Hayen 10Dan και πέντε ακόμα εξεταστών. Η διάρκεια της εξέτασης θα είναι τρεις ώρες συνεχόμενες και Ελληνας εκπαιδευτής θα εξεταστεί διεξοδικώς σε 50 σενάρια αυτοάμυνας μάχης σώμα με σώμα (άοπλα), 50 σενάρια αφοπλισμού και οπλοχρησίας με κοντό ραβδί (kali/escrima) και μικρό μαχαίρι (η λεπίδα δεν ξεπερνά τα 15εκ.), όπως επίσης και σε δέκα φόρμες τεχνικών με υποτιθέμενους αντιπάλους (kata/tao).

Το εν λόγω σχολείο θεωρείται ως ένα από πιο τα πιο δύσκολα στο χώρο της επαγγελματικής αυτοάμυνας λόγω του πολύπλευρου των γνώσεων και εμπειρίας που πρέπει να έχει ένας ανώτατος εκπαιδευτής στη διαχείριση επικίνδυνων καταστάσεων σε πραγματικές συνθήκες μάχης στο δρόμο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου