ΤΟΠΙΚΟ

Στο Κύπελλο Ελλάδος kick boxing ο Α. Κεχαγιάς

στο-κύπελλο-ελλάδος-kick-boxing-ο-α-κεχαγιάς-223175

Στο Κύπελλο Ελλάδος kick boxing Α’ κατηγορίας πλήρης επαφής της ΕΟΠΤ θα συμμετάσχει ο Βολιώτης αθλητής Κεχαγιάς Ανδρέας με τον αθλητικό σύλλογο «Μέγας Αλέξανδρος» στην κατηγορία 80 κιλά ανδρών. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης στο δημοτικό κλειστό στάδιο «Λαγυνών» από 21 έως 22 του μηνός με ώρα έναρξης 09:00 έως 21:00 και τις δύο ημέρες.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι είναι αθλητές Α’ κατηγορίας και όσοι προκριθήκαν από τη Β’ κατηγορία στην Α’ .Στη διοργάνωση αυτοί θα συμμετέχουν οι καλύτεροι αθλητές με εμπειρία που ξεπερνά τα 10 χρόνια.

Για τον αθλητή Κεχαγιά Ανδρέα, πρέπει να αναφέρουμε ότι είναι ο πρωταθλητής Ελλάδος του 2015, χρυσός Βαλκανιονίκης με την εθνική το 2015, αήττητος από την αρχή της χρονιάς σε όλες τις διοργανώσεις στην Ελλάδα και του δίνεται η μεγάλη ευκαιρία να κάνει το ντάμπλ.

Για να γίνει αυτό όμως πρέπει να περάσει από ικανότατους αντιπάλους που έχουν τους ίδιους στόχους με τον Κεχαγιά και πολλά νοκ άουτ στο ενεργητικό τους γι’ αυτό κανένα λάθος δεν συγχωρείται σε κάθε αγώνα.

Οι συμμετοχές συλλόγων, μέλη της ομοσπονδίας έχουν φτάσει τις 90, και πάνω από 700 αθλητές θα λάβουν μέρος σε όλες τις κατηγόριες, συν τους αθλητές για τις επιδείξεις (φόρμες, τεχνικές, αυτοάμυνες κ.α.). Επίσης όλοι οι σύλλογοι πρέπει να έχουν σφραγισμένα από το γιατρό τα αθλητικά δελτία των αθλητών τους και τα σωστά κιλά στην κατηγορία που θα αγωνιστούν αλλιώς θα αποκλείονται, χωρίς να επιτρέπονται οι ενστάσεις στην γραμματεία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου