ΤΟΠΙΚΟ

Για την πρόκριση στην Αρτα η 8η Περιφέρεια

για-την-πρόκριση-στην-αρτα-η-8η-περιφέρε-22224

Σήμερα, Τετάρτη 20 Απριλίου διεξάγονται οι αγώνες της προημιτελικής φάσης των Περιφερειακών Ομάδων Νέων για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων περιόδου 2015 – 2016 που διοργανώνει η ΕΠΟ.

Η ομάδα της 8ης Περιφέρειας, που αγωνίζονται Βολιώτες, θα αντιμετωπίσει την 6η. Η συγκεκριμένη ομάδα απαρτίζεται από παίκτες των ΕΠΣ Κέρκυρας, Θεσπρωτίας και Ηπείρου.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Ενωσιακό γήπεδο της Αρτας, στις 3 μ.μ. Ρέφερι της αναμέτρησης ορίστηκε ο κ. Ρούσος Μπεκερτζής και βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Κωνσταντίνου Ηλίας και Γκαρτζονίκας Ηλίας, όλοι από την ΕΠΣ Πρέβεζας.

Η σημερινή αναμέτρηση είναι νοκ-άουτ και σε περίπτωση πρόκρισης οι Νέοι θα περάσουν στην επόμενη φάση και στα ημιτελικά που έχουν οριστεί για την επόμενη Τετάρτη 27 Απριλίου.

Επειτα από την εισήγηση του Ενωσιακού Προπονητή κ. Γάτου Γεώργιου, οι ποδοσφαιριστές που επιλέχθηκαν να συγκροτήσουν την ομάδα της 8ης Περιφέρειας είναι οι εξής:

ΕΠΣ Θεσσαλίας: Αποστολίδης Παναγιώτης, Γιάτσος Μηνάς, Δημουλάς Βασίλειος, Κωνσταντίνου Αχιλλέας, Ξηροκώστας Ευθύμιος, Σιώμος Αλέξανδρος, Τσιανάκας Αλέξανδρος, Φραγκογιάννης Αντώνιος

ΕΠΣ Λάρισας: Ζιάκας Δημήτριος, Κακάμης Αθανάσιος, Κυρίτσης Αθανάσιος, Κυρίτσης Ιωάννης, Μπαντζέλας Βασίλειος

ΕΠΣ Καρδίτσας: Αγγελάκης Χαράλαμπος, Κορέλας Κων/νος, Παπαευθυμίου Κωνσταντίνος

ΕΠΣ Τρικάλων: Αλεξανδρής Αναστάσιος, Τάμπουρας Αντώνιος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου