ΤΟΠΙΚΟ

10 μετάλλια ο ΝΟΒΑ στο 24ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κανόε Καγιάκ

10-μετάλλια-ο-νοβα-στο-24ο-πανελλήνιο-πρωτ-180683

Δέκα μετάλλια, δύο χρυσά, τρία αργυρά και πέντε χάλκινα αλλά και η 7η θέση στη γενική κατάταξη ήταν ο απολογισμός για τον Ναυτικό Όμιλο Βόλου και Αργοναύτες στο 24ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κανόε Καγιάκ Σπριντ που πραγματοποιήθηκε στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις του Σχινιά.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες του βολιώτικου Ομίλου κατάφεραν να συγκεντρώσουν 90,5 βαθμούς και να πάρουν την 7η θέση σε ένα πλούσιο σε συμμετοχές Πρωτάθλημα, παρ΄ όλες τις οικονομικές δυσκολίες κυρίως των σωματείων από την επαρχία.

Η παρουσία του Ν.Ο.Β-Α. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη, αφού οι 10 αθλητές που συμμετείχαν πήραν αρκετά μετάλλια και πολύ καλές θέσεις στους τελικούς. Για άλλη μια φορά φάνηκε η πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο τμήμα από τον προπονητή κ. Γκεόργκι Αετώφ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα ήταν τα εξής:

Χρυσά Μετάλλια

Κ1 500μ. Κορασίδων: Μπασδάνη Ευαγγελία

Κ4 500μ. Νεανίδων : Μπασδάνη Ευαγγελία-Κραβαρίτη Φωτεινή-Μπουροπούλου Ιωάννα-Στύλα Ειρήνη

Αργυρά Μετάλλια

Κ1 1000μ. Εφήβων: Μπασδάνης Διονύσιος

Κ1 200μ. Νεανίδων: Στύλα Ειρήνη

Κ2 500μ. Κορασίδων: Μπασδάνη Ευαγγελία – Κραβαρίτη Φωτεινή

Χάλκινα Μετάλλια

Κ2 1000μ. Εφήβων: Μπασδάνης Αθανάσιος – Μπασδάνης Διονύσιος

Κ2 500μ. Νεανίδων: Μπασδάνη Ευαγγελία – Στύλα Ειρήνη

Κ1 500μ. Νεανίδων: Στύλα Ειρήνη

Κ1 200μ. Γυναικών: Στύλα Ειρήνη

Κ1 200μ. Κορασίδων: Κραβαρίτη Φωτεινή

5η Θέση

Κ4 1000μ. Εφήβων: Μπασδάνης Διονύσιος-Βούλγαρης Μανώλης-Τσαρούχας Σωτήρης-Μπασδάνης Αθανάσιος

Κ1 200μ. Νεανίδων: Κραβαρίτη Φωτεινή

8η Θέση

Κ1 1000μ. Παίδων: Βούλγαρης Μανώλης

Κ2 200μ. Παίδων: Βούλγαρης Μανώλης-Πουρνάρας Δημήτρης

Ο Έφορος του τμήματος Κανόε Καγιάκ του Ν.Ο.Βόλου και Αργοναύτες, Στέφανος Μπασδάνης δήλωσε: «Συγχαρητήρια σε όλους. Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Πήγαμε πολύ καλά, ο αγώνας ήταν σκληρός και δύσκολος. Το πρωτάθλημα ήταν δύσκολο είχε γεμάτες κούρσες, πολλές συγκινήσεις και πολύ κόσμο στην εξέδρα, κάτι πρωτοφανές για το Καγιάκ. Την παράσταση έκλεψαν τα παιδιά των Special Olympics που καταχειροκροτήθηκαν. Θα μπορούσαμε άνετα και την Πέμπτη θέση. Πάντως είμαστε σε καλό δρόμο. Τώρα επικεντρώνουμε το βάρος μας στο πρωτάθλημα ανάπτυξης που θα γίνει τον Αύγουστο στο Μεσολόγγι».

Αναλυτικά, η αποστολή που συμμετείχε στο Πανελλήνιο, είναι η εξής:

Μπασδάνης Αθανάσιος, Μπασδάνης Διονύσιος, Τσαρούχας Σωτήρης, Στύλα Ειρήνη, Μπουροπούλου Ιωάννα, Πουρνάρας Δημήτριος, Μπασδάνη Ευαγγελία, Κραβαρίτη Φωτεινή, Βούλγαρης Μανώλης και Κακούρας Παναγιώτης.

Συνοδοί της αποστολής ήταν ο Αντιπρόεδρος του Ν.Ο.Β – Α κ. Καλλιώρας Χρήστος, οι έφοροι του τμήματος κ. Μπασδάνης Στέφανος, Σουγγάρης Βασίλης και ο προπονητής Γκεόργκι Αετώφ.

Ο πρόεδρος κ. Γεροβασίλης Χρήστος και το Δ.Σ του Ν.Ο.Β – Α συγχαίρουν το τμήμα για τις επιτυχίες και εύχονται καλή επιτυχία στο Πρωτάθλημα Παμπαίδων-Παγκορασίδων που θα γίνει τον Αύγουστο στο Μεσολόγγι.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου