ΤΟΠΙΚΟ

Εντός έδρας πανηγύρισαν Ρήγας και Σαρακηνός

εντός-έδρας-πανηγύρισαν-ρήγας-και-σαρ-17384

Από τους παίκτες που μπήκαν ως αλλαγές ήρθαν τα δυο γκολ του Ρήγα Φεραίου, με τα οποία κέρδισε στο Βελεστίνο τον Τοξότη με 2-0. Γάρος και Αγροκώστας Δ. μπήκαν στο γήπεδο στο 57’ και βρήκαν αμφότεροι τον δρόμο για τα δίχτυα.

Στο 77’ ο Γάρος έκλεψε την μπάλα από αντίπαλο αμυντικό και πλάσαρε σωστά για το 1-0, ενώ στο 87’ ο σκόρερ έγινε δημιουργός, βγάζοντας την ασίστ για τον νεαρό Δημήτρη Αγροκώστα, που επίσης με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Δοκάρι είχαν οι γηπεδούχοι στο 38’ με κεφαλιά του Γοδενόπουλου.

Να σημειωθεί ότι ντεμπούτο έκανε ο 14χρονος Δημήτρης Μπαλαμώτης, γιος του πρώην προέδρου του συλλόγου, Γιάννη.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Τσιλίγκος, Χότζα, Καλτσουνάς (57’ Γάρος), Γοδενόπουλος, Παπαδανιήλ (57’ Δ. Αγροκώστας), Φιλοσόγλου, Σούγκαρης, Αγροκώστας Γ., Τζινιέρης (57’ Βαϊόπουλος), Καραγιάννης (88’ Μπαλαμώτης), Τσιακίρης (70’ Κόντρα)

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπράνος, Ακριβούσης, Παναγιώτου, Γκίνης (88’ Κατσικαδάμος), Νταγκούλης, Ιωάννου, Σιγαλάκος, Σκλαπάνης, Δενελάβας, Κωνσταντάκος (79’ Γιωτόπουλος), Μάστορας (77’ Γιαννακούρας).

Σαρακηνός-Αίας 5-0

Ο Σαρακηνός δεν είχε πρόβλημα να φτάσει στο ευρύ 5-0 στο ματς με τον Αίαντα Σούρπης, ο οποίος είχε πολλές απουσίες βασικών και έμπειρων ποδοσφαιριστών και 12 παίκτες στην αποστολή του, εκ των οποίων οι μισοί κάτω των 20 ετών.

Στο 10’ ο Αραμπατζής άνοιξε το σκορ με διαγώνιο σουτ στο δεύτερο δοκάρι μετά από σέντρα από τα δεξιά του Αντωνίου, ο οποίος στο 39’ με απευθείας κόρνερ σημείωσε το 2-0. To 3-0 έγινε με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Αραμπατζή με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Θεοχάρη στο 55’, για να έρθει ο Κώστας Δημόπουλος στο 72’ να γράψει το 4-0, βγαίνοντας από το κέντρο μόνος σε αντεπίθεση και πλασάροντας τον Κουτσογεωργίου. Το σκορ έκλεισε με το εύστοχο σουτ του Νιαώτη εκτός περιοχής στο 75’.

Ο Αίας δεν έπαιξε κλειστά και στο 1-0 είχε δοκάρι με τον Τσόγκα.

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Βλαχόπουλος, Θεοχάρης, Αγγελής (73’ Ζάγκας), Γιαμαλής, Ράπτης, Χάνος, Δημόπουλος Κ., Καλαμάτας, Αντωνίου (73’ Δημόπουλος Λ.), Αραμπατζής (65’ Δημόπουλος Ν.), Νιαώτης

ΑΙΣ ΣΟΥΡΠΗΣ: Κουτσογεωργίου, Παπανικολόπουλος, Γκιόκα, Βούλγαρης, Ξηροκώστας, Κατσαβριάς Κ., Χειλάς, Κωστούλας, Αραπίτσας, Κατσαβριάς Θ. (65’ Ντούρας), Τσόγκας.

ΧΡ. ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου