ΤΟΠΙΚΟ

Απάντησε ο Πηλέας στον Μαγνησιακό, που εξέδωσε νέα ανακοίνωση

απάντησε-ο-πηλέας-στον-μαγνησιακό-που-165053

Ο Πηλέας απάντησε στην ανακοίνωση του Μαγνησιακού, που υποστήριζε ότι η διαιτησία στο μεταξύ τους ματς ήταν “λίαν επιεικώς απαράδεκτη” και πως κινδύνευε από αντιαθλητικά μαρκαρίσματα η σωματική ακεραιότητα των παικτών του.

Η ομάδα της Νέας Ιωνίας αναφέρει τα εξής:

“Η διοίκηση της ομάδας μας απαντά στη διοίκηση του Μαγνησιακού μετά από μια ανακοίνωση κατά της διαιτησίας και κατά των ποδοσφαιριστών μας.

Σ’ ένα παιχνίδι παντελώς αδιάφορο για την ομάδα μας και με 6 απουσίες βασικών παιχτών, η ομάδα παρατάχθηκε όπως σε κάθε παιχνίδι αντιμετωπίζοντας κάθε αντίπαλο με σεβασμό.

Η αντίπαλη ομάδα δεν έδειξε ποτέ να σέβεται τους παίχτες μας με ειρωνικά σχόλια και “γελάκια” που προφανώς τέτοιες ενέργειες δυναμιτίζουν τον αγώνα.

Σε καμιά περίπτωση οι παίχτες μας δεν έπαιξαν αντιαθλητικά πάρα μόνο ποδοσφαιρικά. Σε αντίθεση με τον προπονητή της αντίπαλης ομάδας, όταν το σκορ ήταν ακόμη στο 0-0 και παίχτης μας ήταν κάτω λόγω τραυματισμού “δίδαξε” το fair play φωνάζοντας “συνεχίστε, μη σταματάτε”, κάτι που δεν τιμά τον ίδιο αλλά και την ομάδα του.

Στη συνέχεια ο ίδιος προπονητής άρχισε διάλογο με ποδοσφαιριστή μας και του έλεγε ειρωνικά “ποιος είσαι συ”.

Όσον αφορά τη διαιτησία ήταν πραγματικά άψογη και σωστά ο κύριος Σαμαράς άφησε την ομάδα μας με δέκα παίχτες. Στο διά ταύτα… Σε ένα παιχνίδι δυνατό και καθαρα ποδοσφαιρικό ειναι εντελώς άνανδρο να βλέπουμε τέτοιες ανακοινωσεις… Και αναρωτιόμαστε… Πίσω απ’ αυτές τις ανακοινώσεις τι προσπαθούν να καταφέρουν; Το ερασιτεχνικό ποδοσφαιρο έτσι δεν πάει μπροστά, κύριοι…

Υ.Γ. Ας κοιτάξουν οι παράγοντες στην άκρη του πάγκου πριν βγάλουν ανακοινώσεις…

Η νέα απάντηση του Μαγνησιακού

Η ανακοίνωση του Πηλέα έφερε νέα ανακοίνωση από τον Μαγνησιακό: “Σεβόμαστε μόνο όσους μας σεβονται. Ο ρόλος μας δεν είναι να κάνουμε τον ψυχολόγο στον κάθε τυχόντα.

Αλλοι είναι αρμόδιοι…

Μπορεί κάλλιστα ο ποδοσφαιριστής του Πηλέα, Περικλής Μπαρμπαγεωργόπουλος, εάν φορά την ανάλογη ανδρική ενδυμασία, να βγει δημοσίως και να ομολογήσει για τις ύβρεις κατά του προπονητή μας καθ’ όλη τη διάρκεια που αγωνίστηκε…

Όπως επίσης και η επόπτης που ήταν παρούσα (μπροστά στον πάγκο μας) να βγει δημοσίως και να διαψεύσει αν υπάρχει αντίθετη περίπτωση.

Επισήμανση…

Τον όρο “ερασιτέχνης” οποιος δεν τον γνωρίζει… καλά θα είναι να ανοίξει κάποιο λεξικό…

Και μετά να πράττει ως Νεάντερταλ…”

Και δεύτερη ανακοίνωση Πηλέα

Ακολούθησε δεύτερη ανακοίνωση του Πηλέα, που επισημαίνει: “Δεν μας άρμοζε ποτέ και ούτε θα το κάνουμε και τώρα να πάρουμε μέρος σε αυτό το “θέατρο του παραλογου”.

Δεν γράφτηκε τίποτα στο φύλλο αγώνος, οπότε δεν νομίζουμε να υπάρχει κάτι άλλο να πούμε… Αν υπήρχε θα είχε γραφτεί από τους διαιτητές ή από τον παρατηρητή αγώνα.

Και επειδή μιλάτε με ονόματα, ας βγει ο κύριος Θεοδώρου να μας μιλήσει για σεβασμό… Ο σεβασμός κερδίζεται… “Ρόδα είναι και γυρίζει”.

Όσον αφορά στον “νεαντερταλισμό”, ας μην το σκαλίσουμε.

ΥΓ. Δεν πρόκειται να δώσουμε συνέχεια και καμία άλλη απάντηση στις γελοιότητες αυτές…”

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου