ΤΟΠΙΚΟ

Σε ετοιμότητα Ρήγας και Πύρασος

σε-ετοιμότητα-ρήγας-και-πύρασος-160531

Για τις αναμετρήσεις της Κυριακής

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία των δύο συλλόγων της Μαγνησίας. Ο Πύρασος προετοιμάζεται για το τοπικό ντέρμπι με τη Νίκη Βόλου, έχοντας προσθέσει στη μηχανή του έως τώρα δύο ακόμη παίκτες, ενώ ο Ρήγας με το υπάρχον υλικό θα υποδεχτεί τον Εθνικό. Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Κυριακή στις 3 μ.μ.

Πήρε Κοντοβά ο Πύρασος
Καθημερινά συνεχίζουν τις προπονήσεις οι κυανόλευκοι της ομάδας της Αγχιάλου. Ο Ξηροφώτος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, καθώς όλοι οι παίκτες θα βρίσκονται στη διάθεσή του, ενώ ανάμεσα στα ονόματα που αποτελούν το ρόστερ εκτός του Θράσου Βαλωτή, προστέθηκε και αυτό του Παναγιώτη Κοντοβά, οποίος άνηκε στο παρελθόν στον Πύρασο. Το περασμένο καλοκαίρι πήρε μεταγραφή για τη Φαρκαδόνα και επιστρέφει στους κυανόλευκους μετά από απουσία μισού έτους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου: «Ανακοινώνεται πως στην ομάδα μας επέστρεψε ύστερα από έξι μήνες ο Παναγιώτης Κοντοβάς, αμυντικός – μέσος από την Καρδίτσα, ο οποίος αγωνίστηκε με τη φανέλα του Πυράσου στο β’ μισό της περιόδου 2014-2015. Γεννήθηκε στις 19/01/1996 στην Καρδίτσα, έχει ύψος 1,77 και βάρος 71 κιλά. Επαιξε στον ΑΟ Καρδίτσας, στις ομάδες Νέων της Αναγέννησης Καρδίτσας και του Αρη Θεσσαλονίκης, στη Γλυφάδα και το πρώτο μισό της φετινής περιόδου στην ΑΕ Φαρκαδόνας. Είναι διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Παίδων. Από χθες προπονείται με την ομάδα μας και τίθεται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Με τον Πύρασο έχει καταγράψει 7 συμμετοχές στη Γ’ Εθνική».

Επίσης, στις προπονήσεις της ομάδας, σύμφωνα με πληροφορίες, συμμετέχει και ο νεαρός τερματοφύλακας Γιώργος Γκιούρκης από τη Δήμητρα Ευξεινούπολης. Ο πορτιέρο ίσως αποτελέσει την τρίτη επιλογή τερματοφύλακα για τον Στέφανο Ξηροφώτο, μετά τους Βαν Ντε Γούιχε και Χαλάτση.
Το τοπικό ντέρμπι θα διεξαχθεί στο Π. Μαγουλάς, διαιτητής θα είναι ο Τεβεκέλης Νικόλαος και βοηθοί του οι Μιχαηλίδης Ευστάθιος και Τασόπουλος Χρήστος, όλοι από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Στο Λονδίνο η φανέλα
Η φανέλα του Πυράσου υπογεγραμμένη από την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές που δόθηκε σε δημοπρασία του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Charity idols αγοράστηκε έναντι 55 ευρώ από φίλαθλο της ομάδας που ζει στο Λονδίνο.

Η διοίκηση του συλλόγου ευχαρίστησε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας το συγκεκριμένο φίλαθλο, ο οποίος έκανε την προσφορά και έκανε δική του τη συλλεκτική εμφάνιση, προσφέροντας το χρηματικό αυτό ποσό για πολύ καλό σκοπό, επίσης εξέφρασαν τη χαρά τους που ο σύλλογος συνέβαλε με το δικό του τρόπο στην φιλανθρωπική αυτή δημοπρασία τονίζοντας παράλληλα πως ανάλογες δραστηριότητες θα συνεχιστούν… γιατί Πύρασος δεν είναι μόνο η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο κάθε Κυριακή, είναι πολύ περισσότερα από αυτό.

Να αποφύγουν το λάθος στο Ρήγα
Κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος ο Ρήγας έχει αποδείξει την αξία του, ο σύλλογος κατάφερε να επιβληθεί ομάδων, οι οποίες φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, πράγμα που καλείται να αποδείξει και την προσεχή Κυριακή.

Ο Εθνικός φαίνεται δύσκολος αντίπαλος, αφού έχει συλλέξει ένα παραπάνω βαθμό από το Ρήγα, αλλά με πίστη για το στόχο οι Βελεστινιώτες θα καταφέρουν να κατακτήσουν το πολυπόθητο τρίποντο. Η ομάδα της Φιλιππιάδας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ανάγκασε σε ήττα τους κυανόλευκους, με 2-0.

Ετσι, όλοι προετοιμάζονται για να ξεκινήσουν το δεύτερο γύρο με νίκη έτσι ώστε να αφήσουν στο παρελθόν τα λάθη και να μην χάσουν βαθμούς, ειδικά μέσα στο Βελεστίνο. Ο Λάκης Μπακάλης, δυστυχώς θα παρατάξει την ομάδα του έχοντας αρκετές ελλείψεις με κυριότερη αυτή του Χατζή. Ο δεύτερος αρχηγός της ομάδας θα χάσει και αυτό το παιχνίδι λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα, ακόμη εκτός θα είναι και ο Μανώλης Πάσχος.

Αμφίβολη κρίνεται και η συμμετοχή των Αποστόλη Σφάκα και Κώστα Ζενούνι, οι οποίοι θα αποφασιστεί σήμερα εάν θα συμπεριληφθούν ή όχι στην αποστολή.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Βελεστίνο, διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Σιμεντερίδης Σταύρος και βοηθοί του οι Παπαδόπουλος Χρήστος και Ιωαννίδης Βασίλειος, από την ΕΠΣ Κοζάνης.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου