ΤΟΠΙΚΟ

Ο Νίκος Αθανασιάδης στον Αρη Μελισσατίκων

ο-νίκος-αθανασιάδης-στον-αρη-μελισσατ-152036

Δεν έχασε χρόνο η διοίκηση του Αρη, η οποία μία μέρα μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Θανάση Βλαχόπουλο ανακοίνωσε το νέο πρόσωπο που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία. Ο λόγος για το Νίκο Αθανασιάδη.

Ο 25χρονος γυμναστής τη φετινή σεζόν συμμετείχε στο τεχνικό τιμ του Λεωνίδα Μπίλη όπου είχε αναλάβει εξ ολοκλήρου την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών της Νίκης Βόλου. Ακόμη, στο παρελθόν έχει αγωνισθεί με τα κιτρινόμαυρα του Αρη, συγκεκριμένα αγωνίσθηκε με τον Αρη τη σεζόν 2013-14 και στο πρώτο μισό της επόμενης χρονιάς.

Η διοίκηση του συλλόγου των Μελισσατίκων αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία στον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας, που γνωρίζει καλά τους παίκτες που ανήκουν στο δυναμικό του συλλόγου δίνοντάς του τη δυνατότητα να κάνει το παραπάνω βήμα και να αναλάβει τη θέση του προπονητή σε αντρική ομάδα για πρώτη φορά.

Ο Αθανασιάδης, που είναι ο νεαρότερος προπονητής στην Α’ τοπική, παραλαμβάνει τον Αρη από τον Θανάση Βλαχόπουλο στην 5η θέση του 1ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΘ με 12 βαθμούς και αναμένεται να ξεκινήσει τις προπονήσεις από σήμερα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου