ΤΟΠΙΚΟ

Καθάρισε με Κορέτα ο Ρήγας

καθάρισε-με-κορέτα-ο-ρήγας-151355

Σε ένα αμφίρροπο ματς ο Ρήγας επιβλήθηκε με 1-0 του Γ.Σ.Α. και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ, όπου θα αντιμετωπίσει το Διαγόρα. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Κορέτα στο 51ο λεπτό.

Οι δύο προπονητές των ομάδων που ήθελαν την πρόκριση έριξαν στη μάχη ενδεκαδάτους παίκτες με τον Μπακάλη να προστατεύει κάποιους. Συγκεκριμένα ο προπονητής των κυανόλευκων, ξεκίνησε τον αγώνα με τους Γκίκα, Σέττο και Ζενούνι στον πάγκο. Από την άλλη μεριά, ο Λευτέρης Καλογήρου έριξε στη μάχη τη βασική του ενδεκάδα με κορυφαίο τον Κοντοβά.

Δοκάρι για Γ.Σ. Αλμυρού

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, αλλά ο Ρήγας Φεραίος κατάφερε γρήγορα να ισορροπήσει το ματς και η πρώτη ευκαιρία που σημειώθηκε ήταν δική του. Συγκεκριμένα, με τη συμπλήρωση του πρώτου δεκάλεπτου, μετά από κόρνερ του Τσίπι ο Αλεξίου μέσα από την περιοχή, έπιασε την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από το δοκάρι του Πλακαρού. Υστερα από οκτώ λεπτά οι γηπεδούχοι απείλησαν εκ νέου με σουτ του Κορέτα που κατευθύνονταν προς την εστία, κόντραρε σε πόδια αμυντικών και κατέληξε σε κόρνερ. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 21’ με ένα μακρινό σουτ του Ν. Βούλγαρη που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κεφαλά, με τις ευκαιρίες του πρώτου μέρους να ολοκληρώνονται δύο λεπτά αργότερα όταν ο Π. Βούλγαρης από πλεονεκτική θέση, εκμεταλλευόμενος την ασυνεννοησία των Κεφαλά και Γούτσιο, έστειλε την μπάλα άουτ.

Γκολ από τον Κορέτα

Εξι λεπτά από το πρώτο σφύριγμα του δεύτερου μέρους ο Ρήγας άνοιξε το σκορ. Ο Τσίπι έβγαλε τη σέντρα από δεξιά στον Κορέτα, ο οποίος μέσα από την περιοχή, αρχικά έχασε το κοντρόλ, αλλά με τη δεύτερη προσπάθεια πλάσαρε τον Πλακαρό, πετυχαίνοντας το γκολ της πρόκρισης.

Ο Ν. Βούλγαρης στο 55’ αποβλήθηκε από το διαιτητή Θεοχάρη με απευθείας κόκκινη για εξύβριση αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Και ενώ όλοι περίμεναν πως ο Γυμναστικός θα οπισθοχωρούσε οι ποδοσφαιριστές του Λευτέρη Καλογήρου δημιούργησαν φάσεις για να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης. Συγκεκριμένα, σουτ του Κοντοβά στο 56ο και στο 66ο λεπτό, απέκρουσε σε κόρνερ ο Κεφαλάς και στο 73’ είχαν και δεύτερο δοκάρι, αυτή τη φορά σε σουτ του Αντζούρη.

Η τελευταία φάση της αναμέτρησης σημειώθηκε τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα από τα πόδια του Σέττου, ο οποίος απέφυγε όποιον παίκτη βρέθηκε μπροστά του, όμως το πλασέ του σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι και γύρισε πίσω στα πόδια του Πλακαρού.

Σκόρερ: (51’ Κορέτα)
ΡΗΓΑΣ: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπαθής, Γούτσιος, Γκάγκας, Αλεξίου (65’ Ζενούνι), Γουτούλης (70’ Σέττος), Κορέτα, Γεωργατζής, Τσίπι (70’ Γκίκα)
ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ: Πλακαρός, Φαράντος, Ράπτης, Πλαβός, Κυριάκος, Τσάτσιος (65’ Χειλάς), Αντζούρης (73’ Κρανάς), Μαλισσόβας, Ν. Βούλγαρης, Π. Βούλγαρης (83’ Σπύρου), Κοντοβάς

ΚΩΝ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου