ΤΟΠΙΚΟ

Παμψηφεί πέρασαν διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της ΕΠΣΘ

παμψηφεί-πέρασαν-διοικητικός-και-οικ-15068

Χωρίς απώλειες πέρασε ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός της ΕΠΣΘ. Οι εκπρόσωποι των ομάδων δεν είχαν καμία ένσταση επί των πεπραγμένων της διοίκησης Λασκαράκη και έτσι η Γενική Συνέλευση κύλησε ομαλά και κυρίως χωρίς εντάσεις.

Τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό παρουσίασε στους εκπροσώπους των σωματείων, ο πρόεδρος Περικλής Λασκαράκης.

Αρχικά, αναφέρθηκε στα μελανά σημεία και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε αυτή η διοίκηση. Την επιτυχημένη προσπάθεια της άρσης της ποινής που είχε επιβληθεί από την ΕΠΟ στην ΕΠΣΘ, λόγω των κινήσεων της διοίκησης Μπατζιάκα. Και βέβαια την έναρξη αλλά και την ομαλή διεξαγωγή των τοπικών πρωταθλημάτων.

Οσον αφορά τη διαιτησία τόνισε πως όλοι οι εκπαιδευτές που βρίσκονται στη Μαγνησία είναι στο δυναμικό της ΕΠΣΘ και προσπαθούν να καλυτερεύσουν τη διαιτησία, ενώ αναφέρθηκε και στην έναρξη της νέας σχολής.

Για τον οικονομικό απολογισμό τόνισε ότι η χρονιά ολοκληρώθηκε με θετικό πρόσημο, ενώ όσον αφορά το ποσό που έλαβαν από την προηγούμενη διοίκηση αυτό ανέρχονταν στα 3.000 ευρώ (από τραπεζικό λογαριασμό) και 15 ευρώ μετρητά.

Επίσης, τονίσθηκε ότι τα παράβολα για τη συμμετοχή των ομάδων στα πρωταθλήματα μειώθηκαν. Ακόμη, στο πλαίσιο της μείωσης των εξόδων αγοράσθηκε τηλεφωνικό κέντρο με αποτέλεσμα τη μείωση των παγίων των τηλέφωνων κατά 64%.

Επίσης, ο πρόεδρος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι σύμφωνα με εισήγηση της ΕΠΟ το καταστατικό της ΕΠΣΘ θα πρέπει να εναρμονιστεί με αυτό της Ομοσπονδίας, πράγμα που θα γίνει σε νέα Γ.Σ. στην οποία ακόμη θα αποφασιστεί και η διαγραφή σωματείων τα οποία παραμένουν ανενεργά και δεν έχουν αντιπροσώπους.

ΚΩΝ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου