ΤΟΠΙΚΟ

Φιλικών συνέχεια

φιλικών-συνέχεια-148750

Σήμερα και αύριο συνεχίζονται τα παιχνίδια προετοιμασίας για Πύρασο και Ρήγα Φεραίο, αντίστοιχα

Μετά το νικηφόρο φιλικό ματς του Ρήγα Φεραίου (4-2) απέναντι στον Γ.Σ. Αλμυρού και το επεισοδιακό παιχνίδι του Πυράσου στα Φάρσαλα, απέναντι στον τοπικό Αχιλλέα, συνεχίζονται οι αναμετρήσεις προετοιμασίας για τους δύο εκπροσώπους της Μαγνησίας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ώστε να είναι πανέτοιμοι ενόψει του νέου πρωταθλήματος.

Φιλικό με τον Γ.Σ. Αλμυρού θα δώσει σήμερα ο Πύρασος, με σέντρα στις 6 μ.μ., στο Δημοτικό Στάδιο Αλμυρού. Εκεί, ο τεχνικός της ομάδας της Νέας Αγχιάλου, Νίκος Χατζηκυριακίδης, θα έχει την ευκαιρία να βγάλει νέα συμπεράσματα αναφορικά με την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του. Μετά το φιλικό με τον Γ.Σ.Α. ακολουθούν με τον Ρήγα Φεραίο στη Ν. Αγχίαλο στις 31/8, με την Δήμητρα στις 3 Σεπτεμβρίου, με την Αγία Παρασκευή εντός έδρας στις 6/9, με τον Αστέρα στο Ριζόμυλο στις 7 Σεπτεμβρίου και με τον Αίαντα στη Σούρπη στις 10/9.

Ευχαριστώ και αντίο σε Φούτρη

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον μέχρι πρότινος προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας εξέδωσε ο Πύρασος. Ο κ. Λευτέρης Φούτρης δεν μπορεί να συνεχίσει στο πόστο του, καθώς επαγγελματικοί λόγοι τον φέρνουν απρόσμενα εκτός Ελλάδος για το επόμενο διάστημα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Πυράσου ανακοινώνει ότι ο Λευτέρης Φούτρης, προπονητής τερματοφυλάκων από το περασμένο καλοκαίρι στην ομάδα μας, δεν μπορεί να συνεχίσει στο πόστο του καθώς επαγγελματικοί λόγοι τον φέρνουν απρόσμενα εκτός Ελλάδος για το επόμενο διάστημα. Ο πρόεδρος Θοδωρής Στάμος και ο προπονητής Νίκος Χατζηκυριακίδης ευχαριστούν θερμά τον Λευτέρη για τη μεγάλη του προσφορά στον Πύρασο. Εργάστηκε με ανιδιοτέλεια, αφοσίωση σε αυτό που έκανε κι αγαπάει, χωρίς να δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα, ξεχωρίζοντας για το ήθος και την εργατικότητά του. Με τις γνώσεις του και την εξειδικευμένη προπόνηση στους τερματοφύλακες είχε σημαντική συνεισφορά στο εκπληκτικό ρεκόρ των μόλις 7 γκολ στο παθητικό του Πυράσου σε 30 αγώνες πρωταθλήματος τη σεζόν 2013-2014. Η ομάδα μας χάνει έναν σημαντικό συνεργάτη, αλλά οι δρόμοι μας χωρίζουν προς το παρόν καθώς ευελπιστούμε σε μελλοντική συνεργασία. Ευχόμαστε στον Λευτέρη κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία στη ζωή του. Εις το επανιδείν φίλε».

Αύριο με Τρίκαλα ο Ρήγας Φεραίος

Δυνατό τεστ με τα Τρίκαλα έχει προγραμματίσει για αύριο, Πέμπτη, ο Ρήγας Φεραίος. Αυτό είναι το όγδοο φιλικό για την ομάδα του Λάκη Μπακάλη, ο οποίος συνεχίζει το μοντάρισμα της νέας ομάδας που θα αγωνιστεί για ακόμη μία χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Οι κυανόλευκοι του Βελεστίνου μετρούν στα φιλικά ήδη τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες, ενώ υπάρχουν επαφές με ομάδες για τη διεξαγωγή κι άλλου παιχνιδιού στις 7 Σεπτεμβρίου. Τα επόμενα φιλικά για τον Ρήγα Φεραίο: (Αύριο) Ρήγας Φεραίος – Τρίκαλα, 31/8 Πύρασος – Ρήγας Φεραίος και 3/9 Ρήγας Φεραίος – Σαρακηνός.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου