ΤΟΠΙΚΟ

Εκδήλωση της Αγίας Παρασκευής

εκδήλωση-της-αγίας-παρασκευής-143158

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ποδοσφαίρου Αγ. Παρασκευής, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των 14 τμημάτων της Σχολής, παρουσία μαθητών – αθλητών, προπονητών, γονέων και φίλων. Την εκδήλωση προλόγισε ο υπεύθυνος της Σχολής κ. Γεράσιμος Σαρρής, ο οποίος μεταξύ άλλων ευχήθηκε καλή πρόοδο, υγεία κι επιτυχίες.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο αναπληρωτής καθηγητής ΤΕΦΑΑ Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Ζήσης Παπανικολάου, ο οποίος υπεύθυνε χαιρετισμό κι ευχές προς τους παρευρισκομένους, ενώ απένειμε και τα βραβεία σε τρεις μαθητές που βραβεύτηκαν για τις άριστες επιδόσεις τους κατά το σχολικό έτος 2014-15.

Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν οι Δημήτρης Κοντοστάθης, Μανώλης Μεγαγιάννης και Νικόλαος Λιάτσικος, στο πλαίσιο της επιθυμίας της Σχολής να δημιουργήσει πρότυπα και για τα υπόλοιπα παιδιά, περνώντας ταυτόχρονα το μήνυμα ότι ο αθλητισμός πρέπει να συνοδεύεται με τις άριστες επιδόσεις του σχολείου.

Στον τυχερό κάθε τμήματος, που κέρδισε το πρωτοχρονιάτικο φλουρί, δόθηκε ασημένιο αναμνηστικό που είχε χαραγμένο επάνω του το έμβλημα της Σχολής Ποδοσφαίρου Αγ. Παρασκευής. Μετά την κοπή της πίτας, ακολουθήσουν φιλικές αναμετρήσεις μεταξύ των τμημάτων της Σχολής.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου