ΤΟΠΙΚΟ

«Μόνο εμπόδιο ο κακός μας εαυτός»

μόνο-εμπόδιο-ο-κακός-μας-εαυτός-138994

Τόνισε ο επιθετικός Δημήτρης Σέττος για το Ρήγα Φεραίο που την Κυριακή υποδέχεται τον Τύρναβο

Τον Τύρναβο υποδέχεται ο Ρήγας Φεραίος την Κυριακή στο Βελεστίνο για την 20η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ο Δημήτρης Σέττος μίλησε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Το Κυριακάτικο ματς για το Ρήγα είναι σημαντικό αφού ο Τύρναβος μπορεί να βρίσκεται 7 βαθμούς πιο κάτω από τους Βελεστινιώτες αλλά έχοντας στόχο την παραμονή ψάχνει βαθμούς εκτός έδρας όπου έχει μια νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

Ο επιθετικός του Ρήγα, Δημήτρης Σέττος μίλησε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ για τη φετινή πορεία: «Πιστεύω πως η φετινή πορεία είναι εξαιρετική και προκύπτει συνολική δουλειά. Η ομάδα από την άμυνα έως την επίθεση απαρτίζεται από εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές πράγμα που αποδεικνύεται σε κάθε μας παιχνίδι. Βέβαια η ομάδα τα καταφέρνει και ανταπεξέρχεται κάτω από δύσκολες συνθήκες. Ο Αποστόλης Σφάκας και ο Ηλίας Γκίκα δεν βρίσκονται πλέον δίπλα μας λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων και έχουμε και άλλες ελλείψεις κατά διαστήματα λόγω τραυματισμών».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην προσεχή αναμέτρηση με τον Τύρναβο λέγοντας: «Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας. Η ομάδα του Τυρνάβου παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και έχει πλάνο στο πως θα αγωνίζεται εντός του αγωνιστικού χώρου. Επίσης, μπορεί να σου δημιουργήσει φάση από εκεί που δεν το περιμένεις. Θεωρώ πως πάνω σε αυτό θα πρέπει να πατήσουμε έτσι ώστε να βγούμε νικητές και σε αυτή την αναμέτρηση».

Για το σερί των τριών νικών: «Είναι τρία πολύ θετικά αποτελέσματα για μας. Μας δίνουν άλλο αέρα και βλέπουμε τη συνέχεια διαφορετικά. Ωστόσο, θα πρέπει να είμαστε σοβαροί για τη συνέχεια και να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα. Δυστυχώς, φέτος την έχουμε πατήσει αρκετές φορές έτσι. Κάνουμε ένα σερί νικών και ξαφνικά κάνουμε μία κακή εμφάνιση. Δηλαδή, μόνο ο κακός μας εαυτός μπορεί να μας σταθεί εμπόδιο για το συγκεκριμένο τρίποντο».

Για το ματς Κυπέλου της επόμενης Τετάρτης με το Διαγόρα: «Δεν έχω εικόνα για τη συγκεκριμένη ομάδα έτσι δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Στόχος μας είναι η κατάκτηση του τρόπαιου και θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε σε αυτόν νικώντας όποια ομάδα βρεθεί μπροστά μας».

Για τη δική του φετινή πορεία: «Εχω σκοράρει τέσσερις φορές με τελευταίο το ματς στο Μαρτίνο. Η χρονιά κυλάει πολύ καλά για εμένα. Το συναίσθημα όταν σκοράρεις είναι ό,τι καλύτερο για έναν ποδοσφαιριστή, άλλωστε αυτή είναι η θέση μου και αυτό πρέπει να κάνω. Επίσης, με την επίτευξη ενός τέρματος δίνεις ψυχολογία και στην υπόλοιπη ομάδα για να συνεχίσει».

Για το Κυριακάτικο παιχνίδι του Ρήγα με τον Τύρναβο ο Λάκης Μπακάλης δεν θα έχει στη διάθεση του τους τραυματίες Χατζή και Πάσχο αλλά και τους στρατευμένους Σφάκα και Γκίκα.

Κ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου