ΤΟΠΙΚΟ

Πανελληνιονίκες για τον Α.Σ. Νικόμαχο Βόλου

πανελληνιονίκες-για-τον-α-σ-νικόμαχο-136925

Με απόλυτη επιτυχία και με τη συμμετοχή 140 σωματείων με 650 αθλητές έγινε στις 12-13-14 Οκτωβρίου το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων – κορασίδων γεννηθέντων από το 1999 έως το 2001 στο Βόλο.

Όλοι έμειναν ευχαριστημένοι από την διοργάνωση, από την προσέλευση του κόσμου και από τη δυναμική του αθλήματος και το πάθος των μικρών αθλητών για διάκριση.

Τους αγώνες τίμησε με την παρουσία τους από την μεριά του Δήμου Βόλου ο Πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ και φίλος του αθλήματος κύριος Παύλος Μαβίδης . Επίσης τους αγώνες τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κύριος Μπασδάνης και όλοι οι χορηγοί που στήριξαν τη διοργάνωση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Α.Σ. Νικόμαχος Βόλου συμμετείχε με 12 αθλητές και κατέκτησε 4 μετάλλια, 1 χρυσό και 3 ασημένια. Χρυσό μετάλλιο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κέρδισε η αθλήτρια Γκαγιάννη Αντωνία – Ζωή κερδίζοντας όλους τους αντιπάλους με μεγάλη διαφορά. Ασημένιο μετάλλιο πήραν οι Ζούπης Δημήτριος, που αν και τραυματισμένος με δύναμη ψυχής έφτασε στον τελικό και έχασε στον χρυσό πόντο, η Γκογκινούδη Παρασκευή που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στέφεται πανελληνιονίκης και η Λημνιώτη Μαρία – Ζωή μετά από μια καταπληκτική εμφάνιση.

Αξιόλογοι και οι υπόλοιποι αθλητές του συλλόγου που δεν κατάφεραν να διακριθούν και είναι οι Τσαμασιώτης Χρήστος, Λυκούρης Ιωάννης, Φωτίου Νικόλαος, Θεοχάρης Αλέξανδρος, Παπαδόπουλος Νικόλαος, Σανίδας Νικόλαος, Καλαμπόκας Αχιλλέας και Θεοχάρη Αικατερίνη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου