ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Επιμορφωτικό σεμινάριο πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής

επιμορφωτικό-σεμινάριο-πτυχιούχων-φ-133006

Την Κυριακή 31 Ιανουαρίου, στο «Μεταξουργείο»

Eπιμορφωτικό σεμινάριο πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, με θέμα «Μαθαίνω να γυμνάζομαι σωστά» διοργανώνει η Ενωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, την Κυριακή 31 Ιανουαρίου, από τις 10.30 π.μ. έως τη 1.30 μ.μ., στην αίθουσα διαλέξεων του «Μεταξουργείου», Καραμπατζάκη – Αναπαύσεως, στη Νέα Ιωνία.

Στόχος του σεμιναρίου, με εισηγητή τον επίτιμο σχολικό σύμβουλο ΠΕ11 , M.Sc., Φυσικοθεραπευτή Ηλία Χατζόπουλο, είναι η παροχή πρακτικών γνώσεων και η κατάρτιση των Γυμναστών.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλο τον γυμναστικό κλάδο, σε εκπαιδευτικούς φυσικής αγωγής πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, γυμναστές αθλητικών συλλόγων όλων των αθλημάτων, αδιόριστους πτυχιούχους φυσικής αγωγής κ.λ.π.

Οι θεματικές ενότητες είναι: «Μαθαίνω να γυμνάζομαι σωστά», Λειτουργική Γυμναστική, Μυϊκές ανισορροπίες, Κίνδυνοι και προβλήματα που προκύπτουν από λανθασμένη προπόνηση δύναμης – Μέτρα πρόληψης και περιλαμβάνει: κατάρτιση και εξειδίκευση θεωρητικών και πρακτικών γνώσεων με βιωματικές ασκήσεις, βίντεο προβολή και άλλες ενεργητικές τεχνικές εκπαίδευσης.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Το σεμινάριο είναι δωρεάν για όλους τους Γυμναστές.

Πληροφορίες για όλες τις προγραμματισμένες δράσεις θα βρείτε στην ιστοσελίδα της Ενωσης, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://sites.google.com/site/epfamag/ καθώς και στο προφίλ στο Facebook: Ενωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Μαγνησίας (ΕΠΦΑ).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου