ΤΟΠΙΚΟ

Το ΓΕΛ Αγριάς πρωταθλητής χάντμπολ Μαγνησίας

το-γελ-αγριάς-πρωταθλητής-χάντμπολ-μα-128252

Τον τίτλο του πρωταθλητή Μαγνησίας κατέκτησε η ομάδα Αγοριών του ΓΕΛ Αγριάς στο σχολικό πρωτάθλημα Χειροσφαίρισης, σε έναν τελικό που ήταν υπόθεση της Αγριάς, καθώς αγωνισθήκαν μεταξύ τους τα δύο λύκειά της. Ο αγώνας που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου, ήταν συναρπαστικός με τις δύο ομάδες να προσφέρουν ωραίο θέαμα. Στις δύο ομάδες αγωνισθήκαν αρκετά παιδιά που είναι αθλητές του Κενταύρου Αγριάς.

Η ομάδα του ΓΕΛ Αγριάς με πολύ καλά στοιχεία κυκλοφορίας της μπάλας και στηριζόμενη επιθετικά κυρίως στους τρεις περιφερειακούς της (Κωνσταντέλιας, Τσουρές, Τζήμας) πήρε από την αρχή προβάδισμα στο σκορ. Μια πρωτοπορία που δεν έχασε ποτέ μέχρι τη λήξη του παιχνιδιού. Η ομάδα του ΕΠΑΛ Αγριάς στηριζόμενη επιθετικά στον αθλητή της ανδρικής ομάδας του Κενταύρου Αγριάς, Αλέξανδρο Μάνο, πρόβαλε σθεναρή αντίσταση μέχρι 12 λεπτά πριν τη λήξη του παιχνιδιού, όταν το σκορ ήταν 17 – 15 υπέρ του ΓΕΛ Αγριάς.

Στα τελευταία λεπτά όμως η ομάδα του ΓΕΛ Αγριάς, με περισσότερες επιλογές επιθετικά, πήρε την νίκη με σκορ 25 – 18. Επόμενος σταθμός για την ομάδα του ΓΕΛ Αγριάς είναι με την πρωταθλήτρια του Νομού Καρδίτσας, την οποία θα αντιμετωπίσει τον ερχόμενο μήνα.

Τα πεντάλεπτα του αγώνα: 2 – 2 / 4 – 2/ 6 – 4/ 7 – 5/ 11 – 8/ 15 – 10/ 16 – 13/ 19 – 15/ 22 – 17/ 25 – 18.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν με επιτυχία ο Αθανασαράκης Γιάννης και η Μαργαρίτη Σοφία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου