ΤΟΠΙΚΟ

Εβρεξε γκολ στη Β’ Κατηγορία, με την Ακρόπολη να κερδίζει με 8-0

εβρεξε-γκολ-στη-β-κατηγορία-με-την-ακ-117876

Ορεξάτες ήταν οι ομάδες της δεύτερης κατηγορίας της ΕΠΣΘ. Συνολικά πέτυχαν 25 τέρματα, για τη 12η αγωνιστική, εκ των οποίων τα οκτώ πέτυχε η πρωτοπόρος Ακρόπολη και τα τέσσερα ο δεύτερος της βαθμολογίας Παγασητικός. Οι Νέοι Αθλητές μετά τη νίκη επί της Μακρινίτσας σκαρφάλωσαν στην τρίτη θέση, ενώ ο Τοξότης που αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Κένταυρο υποχώρησε στην τέταρτη. Αναλυτικά τα παιχνίδια:

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Κένταυρος – Τοξότης 2-2

Σκόρερ: (13’ Μπογδανίδης, 40’ Γ. Σαρακατσάνος – 10’ Τσιατσιάνης, 88’ Δ. Τσένα)

Πέταξε βαθμούς στο γήπεδο του Αγ. Γεωργίου ο Τοξότης, που υποχώρησε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Ο Τσιατσιάνης άνοιξε από νωρίς το σκορ, στο 10ο μόλις λεπτό, με σουτ από το ύψος της περιοχής, και τρία λεπτά αργότερα ο Μπογδανίδης έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Ο Σαρακατσάνος όμως κατάφερε να βάλει μπροστά τον Κένταυρο με μακρινό πλασέ και ο Δ. Τσένα λίγο πριν τη λήξη του αγώνα έσωσε το βαθμό για την ομάδα του. Ντεμπούτο με την πηλιορείτικη φανέλα έκανε ο 14χρονος Αλέξανδρος Γώγος.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Β. Πασπαλάρης, Σιαμουρδάνης, Τ. Βλιώρας (46’ Γεωργίου), Α. Βέτσικας, Μάρκος, Τσιατσιάνης, Η. Τσένα, Γ. Βέτσικας, Τριχιάς (55’ Παραδάκης), Μάρκο (65’ Χ. Πασπαλάρης), Δ. Τσένα.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ: Πότσκα, Πανάρετος, Λιάτζουρας, Β. Σαρακατσάνος, Πάππος, Βαρσαμάς, Β. Γώγος, Γ. Σαρακατσάνος, Μπογδανίδης, Νεγιάννης (85’Αλ. Γώγος), Κουτσερής (75’ Εκταρίδης).

Ακρόπολη – Δύναμις 8-0

Σκόρερ: (12’, 60’ Παγώνης, 20’ πεν. Τ. Κολημήτρας, 35’, 40’, 44’, 83’ Μιχολίτσης, 75’ Χρ. Τσούτσας)

Με οκτώ γκολ η Ακρόπολη συνέτριψε την ουραγό Δύναμη στο γήπεδο του Σέσκλου και συνεχίζει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ο Μιχολίτσης πέτυχε καρέ τερμάτων, ο Νίκος Παγώνης σκόραρε δύο ακόμη φορές και οι Τ. Κολημήτρας και Χρ. Τσούτσας πέτυχαν από ένα γκολ.

ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Κορέντης, Αξιώτης (65’ Κυριαζής), Παππάς, Φ. Φώτου, Τ. Τσούτσας, Δ. Φώτου, Πασσιάς (70’ Ζαμάνης), Τ. Κολημήτρας (35’ λ.τρ. Χρ. Τσούτσας), Παγώνης, Κ. Κολημήτρας, Μιχολίτσης.

ΔΥΝΑΜΙΣ: Παϊπάης, Παπαεμμανουηλίδης, Σέτι, Γαλάνης, Μπατσκίνης, Σαραφίδης, Στεργίου, Κανάνι, Θανόπουλος, Ανδρέου, Τσάμης.

Ν.Α. Νίκης – Μακρινίτσα 3-0

Σκόρερ: (30’ Μπακογιάννης, 44’ Γκλαβίνης, 78’ Χριστίδης)

Χωρίς να δυσκολευτούν ιδιαίτερα οι Νέοι Αθλητές κέρδισαν 3-0 τη Μακρινίτσα και σκαρφάλωσαν στην τρίτη θέση. Το πρώτο γκολ πέτυχε ο Μπακογιάννης με πλασέ και ο Γκλαβίνης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με κεφαλιά. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Χριστίδης με πλασέ.

Ν.Α. ΝΙΚΗΣ: Ράπτης, Χάνος, Τσαπέρος, Σφονδυλιάς, Δημουλάς, Χαλκίδης, Μπακογιάννης (60’ λ.τρ. Χρηστίδης), Κουτσούκης, Γκλαβίνης, Τσιανάκας (75’ Φλώρος), Δαμάσκος (46’ Σιώμος).

ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ: Κωνσταντίνου, Μυλωνάς (75’ Δημητρόπουλος), Φράγκος (60’ Παπακώστας), Δαμάσκος, Σαρακατσάνος, Κωνσταντινίδης, Κανάβας, Μπίλο, Σαραφίδης, Κοντορίζος, Κουτσαρνάκης (65’ Ντελάκος).

Παγασητικός – Ιάσων Α.Μ. 4-0

Σκόρερ: (60’, 66’ Μαγγιώρος, 73’, 84’ Ρουμπάτης)

Ρουμπάτης και Μαγγιώρος χτυπώντας από δύο φορές στο β’ ημίχρονο καθάρισαν την ομάδα της Αλλης Μεριάς και πάνε για το ντέρμπι κορυφής την επόμενη αγωνιστική. Ο πρώτος μάλιστα αποτελεί και την τελευταία μεταγραφή του συλλόγου για την περίοδο του Ιανουαρίου. Το σκορ άνοιξε ο Μαγγιώρος στο 60’ με πλασέ και ζευγάρωσε τα τέρματά του με κεφαλιά. Ο Ρουμπάτης πήρε σειρά στο 73ο λεπτό, όπου με απευθείας χτύπημα φάουλ βρήκε δίχτυα και το τελευταίο γκολ πέτυχε με πλασέ μετά από πάσα του Μπούρντα.

ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ: Αλέξης, Μπερτζέμης, Δώσσας (65’ Μπραχόλης), Στρούγγης, Καψιώτης, Ζάνης (85’ Ξηρομερίτης), Ρηγίνος (46’ Μαγγιώρος), Σίμος, Μπούρντα, Ρουμπάτης, Μαρούγκας.

ΙΑΣΩΝ: Κωνσταντίνου, Σπύρου, Κάβουρας, Ματής, Κοτσαλής, Τσίγγας (65’ Πουλάκης), Τσάνιος, Ρακής (60’ Σιαμέτης), Καλογριάς, Δημόπουλος (70’ Χριστοδούλου), Θεοδωρόπουλος.

Εθνικός – Ανθ. Γαζής 3-1

Σκόρερ: (4’ Θεοδώρου – 15’ Παλάντζας, 30’ Περεντίδης, 45’ Παλάσης)

Αν και προηγήθηκε ο Ανθιμος Γαζής, ο Εθνικός κατάφερε να γυρίσει το σε βάρος του σκορ και να πάρει σπουδαία νίκη. Στο 4ο λεπτό ο Θεοδώρου με πλασέ άνοιξε το σκορ. Όμως, ο Εθνικός βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα τρεις φορές, χτυπώντας ανά 15 λεπτά. Με τη συμπλήρωση του πρώτου τέταρτου ο Παλάντζας με κεφαλιά ισοφάρισε, ο Περεντίδης με σουτ βολέ έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του και το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Παλάσης, που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με απευθείας χτύπημα φάουλ. Οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι σε σουτ του Συμεωνίδη στο 40’.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Αράπης, Τόντας (89’ λ.τρ. Τσαμπάζης), Σκοτεινιώτης, Μουτσινάς, Μπάτης, Συμεωνίδης, Παλάντζας, Μωραΐτης, Κοθώνας, Παλάσης, Περεντίδης.

ΑΝΘ. ΓΑΖΗΣ: Γκούρης, Καρασιώτος (44’ Αλεξίου), Κωστάκης (60’ Ψαθάς), Μυλωνάς, Περαντζάκης, Τσεπάνης, Μαυρομάτης, Λάσκος (75’ Σιαμουρδάνης), Θεοδώρου, Κατσαρός, Δημόπουλος.

Ελευθεριακός – Αργοναύτες 2-2

Σκόρερ: (11’ Ευαγ. Κ. Ζάρρας, 67’ Νικογιάννης)

Ισόπαλος έληξε ο αγώνας μεταξύ των Αργοναυτών και του μαχητικού Ελευθεριακού. Τα γκολ των φιλοξενούμενων πέτυχαν οι Ζάρρας και Νικογιάννης.

ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ: Χριστακόπουλος, Δαγκουλής, Πριονιστής, Αλία, Βούλγαρης, Γ. Δημητρίου, Χρ. Ζάρρας, Νικογιάννης (82’ Ρεπάκης), Δαϊλιάννης, Κουφάκης, Ευαγ. Κ. Ζάρρας (55’ Ευαγ. Χρ. Ζάρρας).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου