ΤΟΠΙΚΟ

Εκδήλωση από τη ΜΟΤΟ.ΛΕ.Β.

εκδήλωση-από-τη-μοτο-λε-β-109094

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 31/1/2016 η κοπή της πίτας της Μοτοσυκλετιστικής Λέσχης Βόλου (ΜΟΤΟ.ΛΕ.Β.).

Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε για μία ακόμη φορά από το Puerto καφέ στην οδό Αργοναυτών με Κουμουνδούρου. Ταυτόχρονα από τις απογευματινές ώρες στο χώρο της παραλίας έναντι του καφέ λειτουργούσε έκθεση μοτοσυκλέτας των μελών, αθλητών και φίλων.

Στον κατάμεστο χώρο του καφέ, βρέθηκαν παλιά και νέα μέλη της λέσχης, αθλητές και φίλοι τιμώντας με την παρουσία τους την όλη εκδήλωση. Την τιμητική τους είχαν οι αθλητές του σωματείου που βραβεύθηκαν για την συμμετοχή τους σε αγώνες περιφερειακών και πανελληνίων πρωταθλημάτων κατά το προηγούμενο έτος.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν εκπρόσωποι των Argo Riders και του νεοσύστατου Ομίλου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας Ο.Μ.Α.Θ, καθώς και η αντιπεριφερειάρχης κα Δωροθέα Κολυνδρίνη με την οποία η λέσχη έχει συνεργαστεί στο παρελθόν.

Η ΜΟΤΟ.ΛΕ.Β. θέλει να ευχαριστήσει προσωπικά τα μέλη και τους αθλητές της και όλους όσους ενίσχυσαν αυτή την δραστηριότητα τόσο για την προσωπική εργασία όσο και την ενίσχυση της μοτοσυκλετιστικής έκθεσης, καθώς και τους χορηγούς για τη λαχειοφόρο αγορά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου