ΤΟΠΙΚΟ

Τρίτη θέση για την Αγία Παρασκευή

τρίτη-θέση-για-την-αγία-παρασκευή-10075

Με την ακαδημία, στο διεθνές τουρνουά του ΠΑΟΚ «Παναγιώτης Κατσούρης»

Η Σχολή Ποδοσφαίρου Αγ. Παρασκευής Βόλου συμμετείχε στο 8ο Τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης», το οποίο πέρα από θεσμός, έχει εξελιχθεί και σε ένα ανοιξιάτικο ραντεβού μικρών ποδοσφαιριστών, που συναγωνίζονται και βιώνουν τη χαρά του ποδοσφαίρου. Επί τρεις μέρες στα γήπεδα της Νέας Μεσημβρίας τα Τμήματα Υποδομής του ΠΑΟΚ φιλοξένησαν τη διοργάνωση, που αν μη τι άλλο, προσφέρει χαμόγελα και αυθεντική παιδική αθλητική διασκέδαση.

Το τουρνουά ολοκληρώθηκε τη Μεγάλη Δευτέρα, οπότε και έγιναν οι βραβεύσεις. Στην κατηγορία του παιδικού την πρώτη θέση κέρδισε η Millya από το Ισραήλ, δεύτερη ήταν η Αναγέννηση Γιαννιτσών και τρίτη η Αγία Παρασκευή Βόλου.

Η ομάδα της πόλης μας είχε μια ιδιαίτερα επιτυχημένη παρουσία, καθώς οι νεαροί ποδοσφαιριστές της (γεν. 2001-2002) έδειξαν ότι βρίσκονται σε ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας και σε υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού, καθώς δίνοντας μεγάλο αριθμό αγώνων με μεγάλη ένταση και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, ανταπεξήλθαν περίφημα.

Στόχος είναι πλέον η συμμετοχή και σε άλλα υψηλού επιπέδου τουρνουά, που θα προσφέρουν συγκινήσεις, εμπειρίες και παραστάσεις στα νέα παιδιά.

Σε ό,τι αφορά την εν λόγω διοργάνωση, η ομάδα της Αγ. Παρασκευής απέσπασε τα θετικά σχόλια, καθώς αναγνωρίστηκε από τους οικοδεσπότες παράγοντες του ΠΑΟΚ, αλλά και τις υπόλοιπες ομάδες η καλή εικόνα της Σχολής τόσο σ’ ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η τρίτη θέση κατακτήθηκε όταν η Αγ. Παρασκευή επικράτησε στον μικρό τελικό επί ακαδημίας της Ξάνθης.

Τα αποτελέσματα αναλυτικά:

Σάββατο 23/4

Γήπεδο ΣΑΡΑΦΗΣ: 12.00
Αγία Παρασκευή Βόλου – ΠΑΟΚ Κομοτηνής 3-1

Γήπεδο ΚΟΥΔΑΣ: 17.00
Millya ΠΑΟΚ – Αγία Παρασκευή 3-1

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου