ΤΡΙΚΑΛΑ

Κατέθεσε η κόρη για τον βιασμό από τον πατέρα της σε χωριό των Τρικάλων

κατέθεσε-η-κόρη-για-τον-βιασμό-από-τον-π-930671

Μέσα σε κλίμα συναισθηματικής φόρτισης που οδήγησαν την κόρη – θύμα σε κατάσταση να αδυνατεί να ολοκληρώσει την κατάθεσή της συνεχίστηκε χθες στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας η δίκη του 47χρονου Λαρισαίου, ο οποίος για πράξεις που τελέσθηκαν από το 2014 έως το 2020 παραπέμπεται κατηγορούμενος, μεταξύ άλλων, για βιασμό κατ’ εξακολούθηση της 15χρονης, ανήλικης τότε κόρης του όπως και για απόπειρα γενετήσιας πράξης, το 2020 σε βάρος της μικρότερης και 12χρονης κόρης του.

Η κόρη – θύμα, κατέθεσε χθες κεκλεισμένων των θυρών, ενώ λόγω της κατάστασης στην οποία περιήλθε το δικαστήριο χρειάστηκε να διακόψει τη συνεδρίασή του, όπως και για να εξετάσει αιτήματα της υπεράσπισης.

Σύμφωνα με σύμφωνα με την “Ελευθερία”, η κόρη – θύμα περιέγραψε τα όσα βίωσε από τον πατέρα της, ενώ με την ολοκλήρωση της κατάθεσης, η δίκη διακόπηκε για μετά το Πάσχα.

Υπενθυμίζεται πως το οικογενειακό δράμα αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία της μητέρας, ενώ σύμφωνα με το κατηγορητήριο έλαβε χώρα, τόσο σε χωριό των Τρικάλων όσο και στη Λάρισα,

Ο 47χρονος πρωτόδικα, κρίθηκε ένοχος από το ΜΟΔ Καρδίτσας και καταδικάστηκε σε κάθειρξη 18 ετών.

Πηγή: Ελευθερία

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου