ΤΡΙΚΑΛΑ

«Δεν θα φτάσουμε ποτέ» – Το ποστ των διδύμων και της ξαδέρφης τους πριν από τη μοιραία σύγκρουση

δεν-θα-φτάσουμε-ποτέ-το-ποστ-των-δι-919378

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το δράμα που καλούνται να αντιμετωπίσουν δύο αδέρφια από το Καστράκι Καλαμπάκας, καθώς οι τρεις κόρες τους βρίσκονταν μέσα στη μοιραίο τρένο που συγκρούστηκε με την εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη.

Πληροφορίες αναφέρουν πως τα τρία κορίτσια είχαν κλείσει εισιτήριο για το 6ο βαγόνι, αλλά βρέθηκαν στο κυλικείο τη στιγμή της σύγκρουσης των δύο τρένων στα Τέμπη. Οι αρχές έχουν καταφέρει και έχουν εντοπίσει τις βαλίτσες τους από το 6ο βαγόνι.

Ένας 28χρονος επιβάτης μίλησε στον Alpha λέγοντας πως τα τρία κορίτσια λίγη ώρα πριν την τραγωδία άφησαν τις αποσκευές τους στο βαγόνι 6 και πήγαν στο κυλικείο «μέχρι να αδειάσει κάτι», όπως τις άκουσε να λένε.

Τα τρία κορίτσια, οι δίδυμες Θώμη και Χρύσα ταξίδευαν μαζί με την μικρότερη ξαδέρφη τους Αναστασία για τη Θεσσαλονίκη όπου σπούδαζαν. Η Θώμη και Χρύσα ήταν φοιτήτριες αισθητικής και η Αναστασία φοιτήτρια φαρμακευτικής.

Μάλιστα, οι τρεις ξαδέρφες βλέποντας την καθυστέρηση του τρένου ανέβασαν λίγη ώρα πριν το δυστύχημα story στο Instagram γράφοντας: «Δεν θα φτάσουμε ποτέ…».

Πηγή: newsit.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου